Sådan spoler du på din tv-boks

Sådan spoler du på din tv-boksSkift valg

Fjernbetjeningen til Humax YS5000 tv-boksen har ikke spoleknapper, som du måske kender fra en gammel fjernbetjening. For at spole i en film, serie eller optagelser, skal du i stedet bruge navigationshjulet.

1. Når du vil spole, skal du trykke på enten højre eller venstre side af navigationshjulet og holder knappen inde, alt efter hvilken retning du vil spole.

Humax_YS5000_spole_01
  1. Når afspilningsbaren er fremme på skærmen, så kan du trykke 1 gang på enten højre eller venstre, så skipper tv-boksen 30 sekunder frem eller 10 sekunder tilbage.

Du får afspillerbaren frem ved at trykke på frem-, tilbage- eller OK-knappen.

Humax_YS5000_spole_02
  1. Holder du højre eller venstre-knappen nede, så begynder tv-boksen at spole. Jo længere tid du holder knappen nede, desto hurtigere spoler den.

Du kan også vælge spoleknapperne i afspilleren. Her kan du spole i op til 4 x hastighed.

Du slipper blot knappen, når du når til det punkt, hvor du ønsker at se fra.

Humax_YS5000_spole_04