Brug apps på din YouSee Streamer

Brug apps på din YouSee StreamerSkift valg

Har du brug for hjælp til de apps, der er installeret på YouSee Streamer? Så skal du kontakte appens udbyder. Fx kan du få hjælp til Netflix direkte på help.netflix.com

YouSee Streamer er en Android TV-enhed. Det betyder, at du kan få alle de apps til den, som er i Google Play Butik.

For at du kan installere apps fra Google Play Butik, skal du have en konto hos Google. Det er helt gratis. Se her, hvordan får en konto

Vi har allerede installeret apps til de streamingtjenester, som du kan vælge med dit abonnement hos os. Du finder de installerede apps på Hjem-skærmen, eller under menupunktet Apps.

Sådan installerer du apps på YouSee Streamer

1. Åbn appen der hedder Google Play Butik. Er du ikke allerede logget ind med en Google-konto, bliver du bedt om at gøre det.

YouSee_Streamer_apps_inst_01
  1. Her kan du se de apps, du kan installere på din YouSee Streamer.

YouSee_Streamer_apps_inst_02
  1. Klik på den app, du ønsker og vælg derefter Installer

YouSee_Streamer_apps_inst_03

Sortér dine apps

Du kan ændre rækkefølgen på dine apps.

1. Vælg den app, du vil flytte og hold OK-knappen nede.

YouSee_Streamer_Apps_Sort_Step_01
  1. Vælg Flyt.

YouSee_Streamer_Apps_Sort_Step_02
  1. Brug navigationshjulet til at vælge den plads, appen skal have.

YouSee_Streamer_Apps_Sort_Step_03
  1. Tryk på OK-knappen for at placere appen på den nye plads.

YouSee_Streamer_Apps_Sort_Step_04
  1. Nu er appen flyttet til den nye placering.

YouSee_Streamer_Apps_Sort_Step_05

Afinstaller apps

Vælg den app, du vil afinstallere.

1. Vælg den app, du vil afinstallere og hold OK-knappen nede.

YouSee_Streamer_Apps_afinst_Step_01
  1. Vælg Se info.

YouSee_Streamer_Apps_afinst_Step_02
  1. Vælg Afinstaller og tryk på OK-knappen.

YouSee_Streamer_Apps_afinst_Step_03
  1. Bekræft af du vil afinstallere.

YouSee_Streamer_Apps_afinst_Step_04

Opdatering af apps

Alle apps på din YouSee Streamer opdateres automatisk.

Skulle en app, mod forventning, ikke blive opdateret, så skal du gå i Google Play Butik og søge appen frem. Her vi du så have mulighed for at opdatere appen manuelt.