Lyd på din YouSee Streamer

Styr lyd via dit tvSkift valg

Styr lydstyrken på dit TV

Der er to indstillinger for lydstyrke. Du kan indstille lydstyrken på dit TV eller på streameren. Vi anbefaler, at du kun justerer lydstyrken på dit TV og ikke på streameren. Så risikerer du ikke, at der er stor forskel på lydniveauet, hvis du skifter til en anden kilde. Lydstyrken på streameren bør du skrue helt op for.

Har du et Samsung TV, så vil fjernbetjeningen til streameren automatisk styre lyden på dit TV. Har du ikke et Samsung TV, så skal du tilslutte fjernbetjeningen under Indstillinger.

1. Gå til Indstillinger

YouSee_Streamer_lyd_step_01
  1. Vælg Fjernbetjeninger og tilbehør

YouSee_Streamer_lyd_step_02
  1. Vælg YouSeeS1 (Det er fjernbetjeningen til streameren)

YouSee_Streamer_lyd_step_03
  1. Vælg Skift TV-opsætning

YouSee_Streamer_lyd_step_04
  1. Nu søger streameren efter dit TV

YouSee_Streamer_lyd_step_05
  1. Når streameren har fundet dit tv, kører den en test, for at sikre, at fjernbetjeningen virker korrekt.

YouSee_Streamer_lyd_step_06
  1. Når testen er færdig, kan du styre lyden på dit tv

Finder streameren ikke den rigtige model, så kan du selv vælge den der passer

YouSee_Streamer_lyd_step_07