Søgning på YouSee Streamer

Søgning på YouSee StreamerSkift valg

Sådan søger du på din YouSee Streamer

Du har to muligheder:

1. Stemmesøgning med Google Assistant

2. Søgning hos YouSee Play

Google Assistant kræver, at du er logget ind på din YouSee Streamer med en Google-konto.

Stemmesøgning med Google Assistant

1. Tryk på Google Assistant-knappen på din fjernbetjening.

YouSee_Streamer_search_00
  1. Sig navnet på det, du vil søge på.

2. Du kan se søgeresultatet på skærmen.

YouSee_Streamer_search_01

Når du bruger stemmesøgningen med Google Assistant, søger du på tværs af de fleste af de streamingtjenester, som du er logget ind i.

Der er enkelte begrænsninger til de søgeresultater, som Google Assistant viser. Den viser dig film, serier og tv-udsendelser fra YouSee-arkivet. Den kan ikke vise dig tv-kanaler. Og den viser heller ikke indhold fra DRTV, TV2 Play og Netflix.

Søgning hos YouSee Play

1. Vælg søgefeltet til venstre i top-menuen.

YouSee_Streamer_search_02
  1. Indtast navnet på det du vil søge efter og tryk på luppen nederst til højre.

YouSee_Streamer_search_03
  1. Du kan se søgeresultatet på skærmen.

YouSee_Streamer_search_04

Her vises kun indhold, som ligger hos YouSee. Både tv, film og serier.

Hvis du vil søge efter indhold fra dine streamingtjenester, skal du bruge stemmesøgningen med Google Assistant, som nævnt ovenfor.