Opsæt YouSee Musik på Sonos

Du kan sagtens afspille indhold fra YouSee Musik på din Sonos - du skal bare sikre, at din mobil og din Sonos-højtaler er på det samme wifi.

Sådan gør du

1. Log ind i din Sonos-app, og tryk på tandhjulet. Vælg herefter Tjenester og stemmer.

I Sonos-appen er menuen i bunden. Klik på tandhjulet og derefter Tjenester og stemme
  1. Vælg Tilføj en tjeneste.

I listen med musiktjenester vælges YouSee Musik
  1. Tryk på luppen og søg efter YouSee Musik.

Tryk på luppen i øverste højre hjørne
  1. Tryk på Tilføj til Sonos, og log ind i YouSee Musik.

Tryk på Tilføj til Sonos
  1. Tryk på noden i din Sonos-app, og vælg YouSee Musik - nu er du klar til at afspille musik på din Sonos-højtaler.

Tryk på noden i bunden for at finde YouSee Musik