Print

Vejledning til YouMusic på pc og Mac

Du kan høre musik med YouMusic på din pc eller Mac uden det koster ekstra.
Du skal blot gå til YouMusic.dk, så er du godt i gang.

På YouMusic.dk kan du

Se også videoguiden som hjælper dig i gang med YouMusic.

  YouMusic

           

  Få adgang til YouMusic

  For at få adgang til YouMusic skal du have YouSee Bredbånd. Når du er forbundet med YouSee Bredbånd, kan du trykke på ’Log ind med YouSee Bredbånd’ og logge ind automatisk.

  Hvis ikke du er forbundet med YouSee Bredbånd, skal du logge ind med dit YouSee Login.

  Hvis du har glemt dit YouSee Login, kan du altid få tilsendt et nyt:

  YouSee Musik
   
     

  Sådan afspiller du musik 

  I YouMusic afspiller du musik ved at trykke på play-ikonet. Når du afspiller en sang tilføjes den automatisk til ’Spiller nu’-listen. 
   
  YouSee Musik
   

  Du kan også trække sangen over i ’Spiller nu’-området for at afspille den. Ved at trække flere sange over, kan du oprette din egen playliste. Rækkefølgen på sangene ændrer du ved at trække sangene, så de ligger i den rækkefølge, du ønsker.  

  YouSee Musik
    

  Du kan altid gemme en playliste, så du kan lytte til den på et senere tidspunkt ved at trykke på ’Gem som Playlist’. Du finder dine playlister under ’Min Musik’ 

  YouSee Musik
       

  Slet en playliste eller et album fra ’Min Musik’

  For at slette en playliste skal du først finde playlisten i ’Min Musik’ og trykke på det grønne ikon på playlisten. Du kan herefter slette playlisten. På samme måde kan du slette albums og sange under ’Min Musik’.

  YouSee Musik
      

  Sådan importerer du playlister fra YouSee Player

  Har du tidligere brugt YouSee Player, vil du få muligheden for at overføre dine playlister til det nye musiksite. Første gang, du logger ind på YouMusic, vil du blive spurgt, om du vil importere dine playlister. Du vil få muligheden for at importere dine playlister ved login indtil, du har svaret enten ’ja’ eller ’nej’.

  YouSee Musik
        

  Få inspiration til ny musik i YouMusic

  På YouMusic-forsiden får du overblik over alle YouMusic's populære albums, sange, aktuelle albums mv. Du kan altid komme tilbage på forsiden ved at trykke på YouSee logoet i øverste venstre hjørne. 

  YouSee Musik
        

  Hvad er YouMusic 'Playlister'?

  Under ’Playlister’ har vores musikredaktør samlet en række playlister til inspiration. Her kan du bl.a. finde playlisten til 80’er festen eller opvarmning til årets Melodi Grand Prix. Klik på playlisten for at se numrene eller afspil den med det samme ved at trykke på play-ikonet.

  YouSee Musik
      

  Hvad er YouSee Musik 'Musikradio'?

  Under ’Musikradio’ har vores musikredaktør samlet lavet en række tematiserede musikradioer. Vælg den radio som passer til dig, og afspil den ved at klikke på play-ikonet.

  YouSee Musik

     

  Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med YouMusic!

Fandt du det du søgte?Spørgsmål til Kundecentret kan sendes via vores Kontaktside .

Tænd for YouBio!

YouBio er i luften

Se de nyeste film og serier med YouBio på PC, tablet og smartphone - uanset hvor du er - og direkte på TV'et derhjemme med en YouBio boks.

Javascript skal være aktiveret for at få vist dele af yousee.dk korrekt
Sådan aktiverer du Javascript