Print

Vejledning til YouSee Play Musik

Du kan høre musik med YouSee Play Musik på din pc eller Mac uden det koster ekstra.
Du skal blot gå til YouSee Play, så er du godt i gang.

Gå til YouSee Play

Sådan bruger du YouSee Play Musik

         

  Få adgang til YouSee Play Musik

  Har du YouSee Play Musik med i dit bredbåndsabonnement, og er hjemme og har forbundet din mobil eller tablet med YouSee Bredbånd, kan du automatisk logge på via ’Log ind med YouSee Bredbånd’ uden at indtaste dine loginoplysninger. Hvis du ikke er forbundet med YouSee Bredbånd, skal du trykke på ”Log ind” og anvende dit YouSee Login. Har du YouSee Play Musik via dit YouSee Mobil abonnement skal du logge ind med de samme oplysninger, du bruger til 'Mit YouSee mobil'

  Hvis du har glemt dit YouSee Login, kan du altid få tilsendt et nyt:

  YouSee Musik
   
     

  Sådan afspiller du musik 

  Du afspiller din musik ved at trykke på play-knappen. Når du afspiller en sang tilføjes den automatisk til ’Spiller nu’-listen. 
   
  YouSee Musik
   

  Du kan også trække sangen over i ’Spiller nu’-området for at afspille den. Ved at trække flere sange over, kan du oprette din egen playliste. Rækkefølgen på sangene ændrer du ved at trække sangene, så de ligger i den rækkefølge, du ønsker.  

  YouSee Musik
    

  Du kan altid gemme en playliste, så du kan lytte til den på et senere tidspunkt ved at trykke på ’Gem som Playlist’. Du finder dine playlister under ’Min Musik’ 

  YouSee Musik
       

  Slet en playliste eller et album fra ’Min Musik’

  For at slette en playliste skal du først finde playlisten i ’Min Musik’ og trykke på det grønne ikon på playlisten. Du kan herefter slette playlisten. På samme måde kan du slette albums og sange under ’Min Musik’.

  YouSee Musik
      

  Sådan importerer du playlister fra YouSee Player

  Har du tidligere brugt YouSee Player, vil du få muligheden for at overføre dine playlister til det nye musiksite. Første gang, du logger ind på YouSee Play Musik, vil du blive spurgt, om du vil importere dine playlister. Du vil få muligheden for at importere dine playlister ved login indtil, du har svaret enten ’ja’ eller ’nej’.

  YouSee Musik
        

  Få inspiration til ny musik

  På forsiden får du overblik over alle YouSee Play Musiks populære albums, sange, aktuelle albums mv. Du kan altid komme tilbage på forsiden ved at trykke på YouSee logoet i øverste venstre hjørne. 

  YouSee Musik
        

  Hvad er 'Playlister'?

  Under ’Playlister’ har vores musikredaktør samlet en række playlister til inspiration. Her kan du bl.a. finde playlisten til 80’er festen eller klassisk til afslapning. Klik på playlisten for at se numrene, eller afspil den med det samme ved at trykke på play-ikonet.

  YouSee Musik
      

  Hvad er 'Musikradio'?

  Under ’Musikradio’ har vores musikredaktør samlet lavet en række tematiserede musikradioer. Vælg den radio som passer til dig, og afspil den ved at klikke på play-ikonet.

  YouSee Musik

     

  Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med YouSee Play Musik

Fandt du det du søgte?Du kan få hjælp fra kundeservice på vores Kontaktformular .
Javascript skal være aktiveret for at få vist dele af yousee.dk korrekt
Sådan aktiverer du Javascript
Google+