25/01 2016Print

  Nu kan alle med YouSee Bredbånd få 300 Mbit

  Vi har nu opgraderet YouSee Bredbånd, så vi kan tilbyde 300 Mbit til alle jeres medlemmer/beboere.
  Det betyder, at det går rigtig hurtigt, når de har behov for at streame i høj kvalitet og downloade tunge filer. Samtidig betyder udbygningen af nettet en øget kapacitet, hvilket er med til at sikre kvaliteten for alle i nettet.

  Vær opmærksom på at nettet i jeres forening skal opfylde en række betingelser for at jeres medlemmer/beboere kan få 300 Mbit. Tag gerne fat i din konsulent og hør mere.

  Hvert halvår udgiver Energistyrelsen sit statistiske overblik over telebranchen. Rapporten viser, at den gennemsnitlige hastighed på bredbånd på kabel tv-nettene nu, for første gang, er højere end på fiber. Tallene betyder, at danskere med bredbånd via kabel-tv-net nu typisk har en højere downloadhastighed end danskere med en fiberforbindelse. I dag er hastigheden i gennemsnit for samtlige YouSee-kunder steget til 88 Mbit.

  For mange danskere er høj hastighed på internettet lig med en fiberforbindelse. Med denne statistik er det tydeligt, at billedet er mere nuanceret og at coax er en fremtidssikret teknologi.

  Endnu højere hastigheder

  Vi går nu skridtet videre mod endnu højere hastigheder i coaxnettet. Inden længe går vi i gang med etablering af 500 Mbit, som på sigt skal tilbydes alle medlemmer/beboere med YouSee Bredbånd.