Print

Fra tilbud til leverance

Det er enkelt at få kabel-tv hos os. Vi står klar til at guide og hjælpe jer med de spørgsmål, som melder sig i processen - både før og undervejs og når jeres kabel-tv er klar til idriftsættelse.

Områder, som I skal tage stilling til, og hvor vi kan rådgive om jeres muligheder:

Beslutningen skal tages

Beslutningen om en tv-løsning vedtages oftest via beboerdemokrati. Almennyttige foreninger eller private udlejninger har som regel en ejer eller administrator, der alene kan træffe valget af løsning og underskrive kontrakten.

Spørgsmål til tv-løsningen

Jeres konsulent kan hjælpe og vejlede jer i valg af tv-løsning, så I får den løsning, som passer bedst til jer. Vi kan også guide jer i valget mellem at bygge eget anlæg eller sammensætte en komplet kommunikationsløsning med tv, bredbånd og telefoni.

Spørgsmål til kontrakten

I får jeres egen lokale kontaktperson, som kan guide og vejlede jer undervejs.

Vi hjælper med materialer

Vi støtter gerne med informationsmaterialer i forhold til bestyrelsen eller i forbindelse med en generalforsamling eller interessemåling. Vi har materialer både til jeres medlemmer/beboere og til præsentation af vores løsninger.

Beslutter I jer for at få leveret tv af os, så guider vi jer igennem tiden fra kontrakten falder på plads og indtil husstandene i jeres forening har Kabel-tv-signal i stikket i væggen.

I modtager en detailplan, så I kan følge de enkelte faser, også tidsmæssigt.

Hvis der skal etableres et nyt anlæg eller ombygges i et eksisterende anlæg, vil I have en projektleder fra YouSee tilknyttet igennem hele forløbet, så I hele tiden er informeret om projektets fremdrift.