Print

Det bedste til din mobil, når og hvor du vil

Med YouSee Mobil får foreningens medlemmer/beboere en masse fordele.

YouSee Mobil 

Bestil dit abonnement her


Foreningsfordel Mobilopsparing

Som foreningskunde hos YouSee Mobil får alle beboerne Mobilopsparing ved køb af enten et Small-, Medium- eller Large-abonnement.
YouSee Mobilopsparing er en fordel til alle foreningskunder, der har et mobilabonnement hos os, gennem deres bolig eller antenneforening.

Når en beboer opretter et abonnement hos YouSee Mobil, får beboerne 300 kr. Dem kan han bruge på en ny mobil i vores mobilshop på yousee.dk eller i en TDC-butik. Eller han kan vente i 6 måneder, hvor han igen får 300 kr. I alt kan beboeren nemlig opspare 600 kr.

Når han bruger af sin opsparing, begynder han forfra på 0 kr. og får igen 300 kr. efter 6 måneder. Og så videre – lige så længe beboeren har sit mobilabonnement.

Læs mere om Mobilopsparing

Mobilopsparing 

For at få adgang til Mobilopsparing, kræver det, at der er indgået en kontrakt, der indeholder en aftale om mobilrabat til foreningens beboere og medlemmer. Kontrakten indgås mellem YouSee og foreningen. Hvis jeres forening ikke har en mobilaftale i dag, så tag fat i jeres konsulent og hør mere.

Se om din forening har indgået en aftale om Mobilopsparing

Samlefordele

Til foreninger der både har tv og bredbånd fra YouSee, får beboerne 20 GB ekstra mobildata ved køb af abonnementerne Small, Medium eller Large.

YouSee Familierabat

Vælger du et af vores mobilabonnementer med fri tale, kan fire andre i din husstand få rabat. På ekstra abonnementer får I hver måned 30 kr. i rabat på Medium og 60 kr. på Large.

YouSee Musik

Et mobilabonnement hos YouSee giver adgang til vores spændende YouSee Musik-univers:

  • Adgang til mange millioner fede musiknumre.
  • Afspil musikken på web, tablet, smartphone eller via Sonos.

Gå til YouSee Musik i din internetbrowser eller hent YouSee Musik app'en til Android og iPhone/iPad.

4G på danmarks bedste netværk

Læs om vores nye Mobilt Bredbånd produkter, der kan bruges som supplement til det almindelige bredbånd, når man er på farten.