Har du brug for hjælp til at vælge?
YouSee

Et nyt og stærkere YouSee til dig

Nu er TDC Privat og YouSee blevet samlet i ét stærkt YouSee. Det betyder, at vi nu er Danmarks største mobilselskab, og du er på Danmarks bedste mobilnetværk med YouSee Mobil. Og nu kan du også få hurtigt og stabilt YouSee Bredbånd i hele Danmark*.

*Vi dækker 97 % af Danmark.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring mig op

Har du spørgsmål om
det nye YouSee?
Få svar her


Få fuld frihed med tv fra YouSee

Med tv fra YouSee behøver du aldrig gå glip af den bedste underholdning. Med YouSee Tv kan du nemlig sætte dit tv på pause, hvis du bliver forstyrret, optage dine favoritter eller finde dine yndlingsprogrammer i vores store tv-arkiv. Du kan også se tv på mobil, tablet og pc – både ude og hjemme.

Sæt dit tv på pause

Optag dine favoritter

Find det du gik glip af i tv-arkiv

Se tv på mobil, tablet og pc

Se tv-pakker

Film og serier
med YouSee bredbånd

Hos YouSee får du ikke bare stabilt og hurtigt bredbånd. Du får også al den bedste underholdning med masser af film og serier fra bl.a. C More. Det giver dig adgang til premierefilm som fx "The Martian".

 Se hastigheder på din adresse

Gælder abonnementer på min. 25 Mbit bestilt efter 26/6-16. Adgang i hele Danmark. Har du ikke adgang til film og serier fra bl.a. C More, Dansk Filmskat eller børneuniverset, kan du skifte til et bredbåndsabonnement, der giver adgang.


Danmarks bedste mobilnetværk

Med et YouSee mobilabonnement er du på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDCs. Det har Teknologisk Institut slået fast for 2. år i træk. Du får også ubegrænset adgang til YouSee Musik, så du kan lytte til millioner af musiknumre uanset hvilket abonnement, du vælger. Og som noget helt nyt, får du dobbelt op på din data, hvis du også har YouSee Bredbånd.

Find din lokale YouSee butik

Besøg din lokale YouSee butik og få hjælp til at finde de bedste løsninger for dig. Vi står også klar til at servicere dig, hvis du allerede er YouSee-kunde!

Find YouSee butik

Se hvornår
vi kommer til din by

Læs mere