Print

Spørgsmål og svar
til den nye tv-boksHer på siden kan du finde en lang række spørgsmål og svar i forhold til den nye tv-boks.


Brug for mere hjælp?


Læs mere her

Hvad kan den nye tv-boks?

Den nye tv-boks giver adgang til en ny måde at se tv på. Jeres beboere vil i langt højere grad end i dag kunne se tv på deres egne præmisser. Når man sidder og ser et program på sit tv, vil man for eksempel kunne spole, optage, starte forfra og sætte programmet på pause.

Tv-boksen bliver automatisk opdateret hver 6. uge. Vi udvikler hele tiden nye funktioner, som gør den nye tv-boks endnu bedre. Fremover vil man eksempelvis kunne vælge nye kanaler til sit tv-abonnement direkte på tv-boksen.

Læs mere om tv-boksen

Hvordan ser den nye tv-boks ud?

Den nye tv-boks er væsentlig mindre end den gamle tv-boks. Den fylder ikke nær så meget i stuen. Og hvis man vil gemme den helt væk, kan man købe en infrarød forlænger til 49 kr. Den sørger for at fjernbetjeningen kan nå tv-boksen alligevel.

Mål på boksen:

  • Bredde 23,9 cm
  • Dybde 17,5 cm
  • Højde 4,9 cm

Tekniske specifikationer?

Strømforbrug:
  • i brug: Op til 16 Watt
  • i standby: Under 0,5 Watt

Zappetid:

  • næste/foregående kanal i kanalrækkefølge: 0,5 sekunder
  • valgfri kanal: op til 2 sekunder

Opløsning: op til 1080p

Hvornår kan vores beboere leje tv-boksen med rabat?

Når I har indgået en aftale med os om den nye tv-boks, kan jeres beboere få boksen til en særlig pris. Normalprisen i foreninger er 99 kr. om måneden.

Med en aftale kan de leje den nye tv-boks til 30 kr. om måneden. I skal blot tage fat i os og lave en aftale om den nye tv-boks. Derefter kan jeres beboere leje tv-boksen direkte hos YouSee.

Hvordan får man boksen til foreningspris?

Hvis I har en signalforsyningsaftale med YouSee, kan jeres beboere leje den nye tv-boks til særlig foreningspris, hvis I laver aftale om den nye tv-boks. Derefter kan jeres beboere bestille og leje tv-boksen til særlig foreningspris direkte hos YouSee.

Hvordan opdateres tv-boksen?

Hver 6. uge bliver tv-boksen automatisk opdateret. Der kommer hele tiden nye funktioner og muligheder til boksen. Snart kan man for eksempel planlægge optagelser på mobilen og se forskellige programmer i forskellige rum i sit hjem. Der vil også blive mulighed for at udskifte kanaler til sit tv-abonnement med andre kanaler – direkte på boksen. Og mange flere funktioner, som vi vil holde jer opdateret om løbende.

Kan man se den nye tv-boks, før man beslutter sig?

Jeres medlemmer får mulighed for at opleve tv-boksen i vores butikker landet rundt, når vi lancerer. I kan læse om tv-boksens specifikationer i punktet "Hvordan ser den nye tv-boks ud?"

Hvad sker der med YouSee Plus-boksen?

Jeres beboere kan fortsat bruge YouSee Plus-boksen, som de plejer. Hvis de vil leje den nye tv-boks, kan de enten opsige YouSee Plus og leje den nye tv-boks. Eller de kan overtage YouSee Plus-boksen. Det koster et gebyr på 299 kr., hvorefter optagelser på YouSee Plus-boksen beholdes og beboeren lejer den nye tv-boks direkte hos YouSee.

Tjenester som Tv-arkiv og Start forfra og eventuel adgang til YouSee Film og Serier samt musik forsvinder.

Bemærk, at vi ikke giver support på YouSee Plus-boksen, hvis beboeren overtager den.

Hvordan får man boksen til hvert tv?

Den tv-boks, vi lancerer i foråret 2016, passer til ét tv. Senere lancerer vi en boks, der også fungerer på de andre tv i hjemmet og i samspil med den første tv-boks.

Hvordan tilslutter man tv-boksen?

Den nye tv-boks tilsluttes på samme måde som YouSee Plus-boksen. Dog skal den nye tv-boks også sættes til et modem – enten med et kabel eller trådløst (kræver et 5 GHz modem).