Danmarks bedste 4G mobilnetværk

Oplev Danmarks bedste mobilnetværk med den bedste landsdækkende 4G dækning

Danmarks bedste mobilnetværk for 6. år i træk

Med YouSee Mobil får du den bedste samlede mobilnetværks oplevelse i Danmark. Det betyder, at du får den bedste adgang til 4G-mobilnetværk, da det dækker 99,6% af Danmark.

De mest markante forskelle opleves på hastighederne. Teknologisk Instituts målinger konkluderer, at brugere af TDC NETs mobilnetværk oplever hele 36% hurtigere download og 43% hurtigere upload hastigheder end andre teleselskabers mobilnetværk.

Og det er rigtig godt nyt for alle med Mobil og Mobilt Bredbånd fra YouSee, for de er på TDC NETs mobilnetværk. Læs rapporten fra Teknologisk Institut

Fremtidssikret forbindelse

TDC NET arbejder hele tiden på at forbedre mobilnetværket og investerer massivt i fremtidens mobilnetværk - til glæde for os alle.

I forbindelse med lanceringen af det landsdækkende 5G netværk, som er med til at accelerere den digitale udvikling i Danmark, har TDC NET øget kapaciteten på 4G mobilnetværket.

Allerede nu kan du opleve 4G+ flere steder i Danmark. For eksempel i København, Århus, Odense, Aalborg, Holstebro, Viborg, Esbjerg, Næstved og Slagelse.

 

Dækningskort - se hvor du kan få 4G


Se vores dækningskort og se hvilke hastigheder og teknologier, der er tilgængelig i dit lokalområde. Her kan du også tjekke, hvor godt 4G forbindelsen dækker, der hvor du bor.

Sådan opnår du den bedste hastighed

Det er først og fremmest vigtigt, at du har en mobiltelefon, der understøtter 4G. Men selv det bedste mobilnetværk kan være påvirket af det miljø, du er i. For eksempel hvis du er i et område med skove og bakker. Signalet kan også have svært ved at trænge igennem termoruder og tykke mure.

Derfor har vi inkluderet Wi-Fi Opkald i alle YouSee-mobilabonnementer, så du kan ringe over husets wi-fi-forbindelse ved at bruge den som indendørs mobilmast. Som noget særligt skifter din mobiltelefon selv fra 4G til wi-fi, hvis 4G-forbindelsen bliver svagere indendørs.

FAQ - Få svar på spørgsmål om 4G

Hvad er 4G?

4G bliver også kaldt for LTE (Long Term Evolution) og 4G er en forkortelse for 4. generation. 4G LTE er en udvidelse af 3G-netværket, der giver dig mulighed for at få meget høj hastighed på mobildata og bedre talekvalitet.

TDC NET arbejder hele tiden på at forbedre mobilnetværket og investerer massivt i fremtidens mobilnetværk, så du kan blive ved med at opleve Danmarks bedste mobilnetværk.

Hvor hurtigt er 4G?

Med 4G-forbindelsen får du en internethastighed på op på 71 Mbit/s (hvilket kan være højere afhængig af, hvor du er).

Som YouSee Mobil kunde kan du også opleve 4G+ hastigheder flere steder i Danmark. 4G+ kan give dig dobbelt så hurtige hastigheder afhængig af din mobiltelefon og afstand til mast.

Hvor dækker 4G?

Du behøver ikke være i nærheden af en større by for at opleve 4G, for TDC NETs 4G mobilnetværk dækker 99.6% af Danmark. Du kan ringe, sende beskeder og gå på nettet i hele landet - med en stabil og hurtig forbindelse.

Der kan dog være lokale forskelle på, hvordan dækningen opleves. TDC NET arbejder hele tiden på at forbedre mobilnetværket og holde det ved lige.

Se TDC NETs dækningskort og se forbindelser og hastigheder i dit lokalområde.

Skal jeg vælge 4G eller 5G?

Det er et godt spørgsmål og ikke helt så simpelt at svare på. Det afhænger udelukkende af, hvad du bruger din mobiltelefon til. Ønsker du at minimere ventetiden, når du henter store filer som fx film og apps og ønsker du hurtig reaktionstid, når du gamer, er 5G det oplagte valg.

Og kigger du efter en ny mobiltelefon, vil det være en god ide at vælge en med et 5G-signal. Så er du fremtidssikret.

Hvornår kom 4G til Danmark?

4G kom til Danmark tilbage i 2011 og erstattede det gamle 3G netværk. I dag er 4G netværket tilgængeligt i hele landet og er blevet forbedret, så forbindelsen kun er blevet endnu bedre i løbet af årene.

Vi tilbyder forskellige modem til forskellige behov - alt fra en dongle til dig på farten til en trådløs router i forskellige størrelser, så alle i hjemmet kan koble sig på forbindelsen.

Så hvis du ofte tager i sommerhus eller på weekendtur i båden kan du med fordel vælge en mindre router, som du nemt kan tage med dig.