Har du brug for hjælp til at vælge hastighed?

50 Mbit bredbånd
med indbygget sikkerhed


Første måned 0 kr. Oprettelse 0 kr. Forsendelse 0 kr. Herefter 239 kr./md.


Bestil nu

Bestil senest 27. juni.

6 mdr. binding. Mindstepris i 6 mdr. 1.832 kr.

Hør mere om dine muligheder


Ring mig op med det samme

YouSee Sikkerhedspakke


Hver 3. dansker har været udsat for cyberkriminalitet*

Over 30% af danske internetforbindelser er forsøgt hacket inden for det sidste år. Så måske er du mere sårbar, end du tror? Men det er der råd for. Vi har nemlig inkluderet en sikkerhedspakke i alle vores bredbåndsprodukter, så du altid er beskyttet, når du er online.


*Kilde: Digitaliseringsstyrelsens rapport ”Danskernes informationssikkerhed” fra marts 2017.

Se Digitaliseringsstyrelsens råd om at blive mere sikker på nettet.


Læs mere

YouSee Sikkerhedspakke giver dig tryghed online

Beskyt børnene på nettet

Børn bruger masser af tid online. Men hvilke sider besøger de? Og hvor mange timer bruger de på nettet? Med Sikkerhedspakken kan du beskytte dine børn ved at blokere sider, der for eksempel indeholder vold, voksenindhold eller gambling. Du kan desuden sætte begrænsning på hvor mange timer, de kan være online i løbet af en dag.

Få effektiv antivirus

En virus kan indsamle alt om dig: Dine kontaktoplysninger, billeder, personlige filer og bankoplysninger. Sikkerhedspakkens antivirusprogram beskytter dig mod virus, ransomware og inficerede mails og blokerer skadelige links og websider. Samtidig sørger automatiske opdateringer og scanninger for at opdage nye trusler og sikre, at altid har en sikker internetforbindelse.

Gå på netbank uden bekymringer

Hvornår har du sidst været i banken? I dag klarer vi langt det meste af vores økonomi på smartphones, tablets eller computere. Men dine bankoplysninger kan nemt havne i de forkerte hænder. Derfor sørger Sikkerhedspakken for, at forbindelsen er sikker, og dine penge er i sikre hænder. Så kan du betale dine regninger uden bekymringer.

Shop trygt og sikkert online

Vi handler på nettet som aldrig før. Det betyder også, at vi med sikkerhed besøger internetshops, som ikke har rent mel i posen. Som er ude efter dine penge eller dine bankoplysninger. Sikkerhedspakken beskytter dit privatliv online og fortæller dig, om du bevæger dig på sider, du kan stole på. Så kan du shoppe på nettet med ro i maven.