Vælg et produkt og læs mere om alt det, du får

Tv og streaming

Mobil

Internet

Mobilt internet

Tv og streaming

Den bedste tv- og streamingoplevelse 

Få al din underholdning samlet ét sted

Når du samler dine tv-kanaler og streamingtjenester hos YouSee, får du et bedre overblik over al din underholdning og kan nemt finde dét, du vil se – og så kan der endda være penge at spare ved at samle det hele.

Bland din helt egen tv- og streamingpakke

Du kan vælge mellem over 50 tv-kanaler og 10 streamingtjenester, og får du lyst, kan du nemt skifte dem ud – på din tv-boks eller i YouSee Play-appen. Det tager kun et par minutter.

Sport, sport og mere sport

Du kan se fodbold i verdensklasse, de største cykelløb, tennis fra øverste hylde, de populære amerikanske sportsgrene og meget meget mere med tv fra YouSee. Og har du YouSee Play, kan du nemt samle den ultimative sportspakke. Uanset hvad du er til, så finder du det her.

Nyd din underholdning overalt

Du kan tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt og se dem, når og hvor du vil. I sofaen, i sommerhuset, eller når du rejser i EU. Og har du YouSee Mobil, kan du endda streame løs i YouSee Play-appen – uden at bekymre dig om din mobildata.

Få den bedste tv-oplevelse med en tv-boks 

Tv-boksen giver dig nem adgang til al din underholdning. Med den kan du sætte programmer på pause eller starte dem forfra, hvis du misser starten. Du kan også optage alt det, du vil, gå på opdagelse i det store tv-arkiv og leje de nyeste storfilm.

Vores tv og internet passer perfekt sammen

Vi tester hele tiden dit internet, så det spiller perfekt sammen med din tv-boks. Det betyder, at du altid har et match af høj kvalitet. Derfor bliver din internet og tv/streaming oplevelse hos Yousee meget skarpere, hurtigere og bedre, når du samler alt ét sted.

Læs mere om tv fra YouSee

Mobil

Den bedste mobiloplevelse

DK’s bedste mobilnetværk

Det bliver ikke bedre! Hos Yousee er du på TDC NETs mobilnetværk, og det betyder, at du får den bedste samlede mobilnetværksoplevelse, uanset hvor du er i Danmark. Fx 25% hurtigere downloadhastighed og 32% hurtigere upload end andre mobiludbydere. Klik her og læs mere

Bedste 5G mobildækning

Har du en 5G telefon og et 5G mobilabonnement, så har vi Danmarks bedste 5G mobildækning. Så har du altid den hurtigste og mest stabile mobiloplevelse.

Roaming på rejsen

Du behøver ikke bekymre dig om mobilregningen, når du rejser, for du kan altid ringe, sende sms, uploade billeder og surfe på 4G mobilnetværk når du er i udlandet. 

Fri musik

Du får musiktjenesten YouSee Musik med over 75 mio. musiknumre med i dit abonnement – så hvis du lytter til musik på mobilen, sparer du penge hver måned.

Samlefordele

Køber du flere abonnementer til familien, er der penge at spare hver måned. Og allerede ved køb af det første ekstra abonnement, får I begge dobbelt så meget data i jeres abonnementer.

Altid stort udvalg af mobiltelefoner til dig 

Har du brug for en ny mobil, har vi ofte særlige tilbud til dig med YouSee Mobil. 

Læs mere om YouSee Mobil

Internet

Den bedste internetoplevelse

Få giga-hurtigt internet med GigaSpeed 

GigaSpeed-stemplet er din garanti for den bedste internetoplevelse. Stemplet betyder, at du kan få op til 2.500 Mbit, som er den hurtigste og mest stabile internethastighed. Med 2.500 Mbit er du sikker på, at alle i husstanden kan game, arbejde, streame og meget mere på samme tid.

Få wi-fi-dækning i topklasse

Du får en af markedets bedste wi-fi routere med, når du bestiller internet hos os. Med den er du sikret en god og stabil forbindelse og en fantastisk wi-fi-dækning.

Vær sikker online

Hos Yousee får du internet med indbygget sikkerhed direkte i din router. Det betyder, at dine enheder er beskyttede, når du er på internettet, uanset om det er din pc, mobil, eller din spilkonsol, du bruger derhjemme.Vores tv og internet passer perfekt sammen

Vi tester hele tiden dit internet, så det spiller perfekt sammen med din tv-boks. Det betyder, at du altid har et match af høj kvalitet. Derfor bliver din internet og tv/streaming oplevelse hos Yousee meget skarpere, hurtigere og bedre, når du samler alt ét sted.

1500 dygtige kollegaer hjælper dig alle dage

Vi sidder klar alle ugens dage fra kl. 09.00 - 18.00 for at hjælpe dig over telefonen, så du altid kan komme videre. Året rundt. Og du er også altid velkommen til at besøge os i en af vores mange YouSee butikker landet rundt, hvor vi står klar til at hjælpe dig med det, du har behov for at vide.

Læs mere om internet fra YouSee

Mobilt internet

Den bedste mobile internetoplevelse

Mest stabile internetforbindelse - uanset hvor du er

Med Mobilt internet er det nemt at tage dit internet med dig. Så kan hele familien streame løs overalt – fx i sommerhuset eller som alternativ til den faste internetforbindelse du har derhjemme. 

Danmarks hurtigste 5G internet

I kommer på Danmarks hurtigste 5G netværk, så I har landets suverænt bedste dækning.

Wi-fi forbindelse i særklasse

Du får en trådløs forbindelse i absolut topklasse hos YouSee. Så kan hele familien surfe, game og streame samtidig – uden det hakker.

Nem installation

Sæt simkortet i din router eller tablet - og du er forbundet. Dét er altså frihed.