Fremtiden ser sund ud

Apple Watch Series 6

De nye Apple Watch Series 6 fås med masser af nye features og specifikationer. Blandt andet kan du få målt iltniveauet i dit blod med en revolutionerende ny sensor og app. Tag et EKG når som helt og hvor som helst. Og se målinger af dine fysiske aktiviteter med et hurtigt blik på skærmen.

Features og specifikationer

 • Always On-display med automatisk tilpasning til forskellige lyssætninger
 • WatchOS 7
 • 20% hurtigere S6-processor
 • Blood Oxygen tracker
 • Sleep tracker
 • Ny Fitness+ app
 • 20 sekunders håndvask-feature
 • Nye Apple Watch Faces
 • Solo Loop i 5 forskellige farver
 • Vandtæt design
 • Ingen Power adapter med i pakken

Flere nyheder i 2020

Apple har lanceret nye iPhone 12 En måned efter lanceringen af Apple Watch Series 6 lancerede Apple fire nye iPhone 12. Byd velkommen til iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max med markedets populære specifikationer og nye features.

Læs alt om den nye iPhone 12

Du har aldrig set et ur som Apple Watch 5

Med den nye, altid aktiv-Retina-skærm kan du altid se din urskive. Så snart du drejer håndleddet, bliver skærmstyrken skruet op. Tjek din puls, se din hjerterytme, følg din cyklus, bliv motiveret til at træne – dit nye Apple Watch 5 har masser af banebrydende apps. Og endda også et ind-bygget kompas.

Du kan koble dit mobilabonnement sammen med dit Apple Watch

Du kan ringe, sende beskeder, streame musik, tracke din løbetur og meget mere – selvom du ikke har din iPhone på dig. Du kan nemlig supplere dit YouSee-mobilabonnement med et Smart Wear-abonnement, der forbinder din iPhone med dit Apple Watch.

Det smarte ved Smart Wear

Med et Smart Wear-abonnement bliver dit Apple Watch en forlængelse af din iPhone. Du kan nemlig bruge alle dine apps – selvom din iPhone ligger derhjemme. Uret i sig selv kommer med en masse features, men det er selve mobilnettet, der gør, at du får fuldt udbytte af dit Apple Watch.

Udvid dit mobilabonnement til dit ur

Når du opretter et Smart Wear-abonnement, deler du reelt dit mobilabonnement mellem din mobil og dit ur. Ved hjælp af et indbygget simkort i dit Apple Watch, også kaldet e-sim, bliver uret tilknyttet dit mobilabonnement. Herefter har uret adgang til al den data og alt det indhold, der normalt er en del af dit mobilabonnement.

Smart Wear-abonnementet koster 30 kr./md. Har du mobilabonnementet ’Fri+Fri data’ til 299 kr./md., eller Fri+60 GB til 249 kr./md., er Smart Wear-abonnementet automatisk inkluderet i dit abonnement.

Tjek, om du har en iPhone 6s eller nyere

Ældre modeller kan ikke forbindes til Apple Watch. Har du et ur i forvejen, som du gerne vil parre, skal det være Apple Watch 3, 4 eller 5 med indbygget e-sim.

Tjek, at du har et YouSee-mobilabonnement.

Det er nemlig abonnementet, der sørger for, at din mobil og dit ur taler sammen. Derfor skal dit mobilabonnement og Smart Wear-abonnementet være hos samme udbyder og af nyere dato.
Læs mere

Åbn appen ’Watch’ og følg vejledningen

Det er via appen på din iPhone, at du køber Smart Wear-abonnementet, og det er også her, du forbinder din iPhone til dit ur.
Læs mere

Hvor meget data og taletid kan jeg bruge på mit Apple Watch?

Uret deler taletid, data osv. med din iPhone. Hvor meget du kan bruge, afhænger derfor af det mobilabonnement, du har.

Får jeg et simkort tilsendt?

Nej, for i modsætning til alle andre simkort, er e-sim ikke et fysisk kort. Det er digitalt, og skal derfor ikke indsættes i dit ur. Når du køber et Smart Wear-abonnement, sørger appen ’Watch’ selv for at parre dit ur og din iPhone.

Hvilke YouSee mobilabonnementer kan bruges med Smart Wear?

Du kan tjekke om dit YouSee Mobilabonnement kan bruges sammen med Apple Watch ved at sende en sms med teksten Apple Watch til 33099

Jeg har allerede et Apple Watch – kan jeg bruge det?

Hvis du har et Apple Watch 3, 4 eller 5 med indbygget e-sim, kan det bruges. Det kræver nemlig, at uret har en indbygget antenne, og det har de tidligere modeller ikke.

Hvor kan jeg købe Apple Watch?

Du kan købe Apple Watch i YouSee butikkerne og her på siden.

Er der binding på et Smart SIM abonnement?

Følgende modeller kan parres med et Apple Watch: iPhone 6S, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max. Derudover skal du have iOS 11 eller et nyere styresystem.

Hvad kommer jeg til at betale hver måned?

Smart Wear-abonnementet koster 30 kr./md. Prisen kommer oveni den pris, du ellers betaler for dit mobilabonnement, så din samlede månedspris afhænger altså af, hvilket mobilabonnement, du har.

Har du mobilabonnementet ’Fri+Fri data’ til 299 kr./md., er Smart Wear-abonnementet automatisk inkluderet i dit abonnement, og koster altså ikke ekstra.

Får uret sit eget mobilnummer?

Nej, uret bliver en slags klon af det mobilabonnement du har, og derfor får uret ikke sit eget mobilnummer.

Kan jeg bruge uret, når jeg rejser?

Hvis din iPhone og dit Apple Watch er forbundet via Bluetooth, kan du bruge dit ur som altid – også når du rejser. Men du kan ikke lade din iPhone ligge hjemme på hotelværelset og forsat bruge dit ur, modtage opkald osv. De to enheder er afhængige af hinanden, for uden din iPhone kan uret nemlig ikke roame selv.

Hvor mange Apple Watches kan jeg tilknytte til min iPhone?

Det er kun muligt at tilknytte et Apple Watch til din iPhone.

Hvordan køber jeg et e-SIM?

Du skal ikke købe et e-SIM, men et Smart Wear-abonnement. Det er nemlig det, der sørger for, at det indbyggede e-SIM i dit ur, taler sammen med din iPhone. Du kan ikke købe abonnementet direkte hos os. Du skal købe det via appen ’Watch’, som er præ-installeret på din iPhone.

Har du mobilabonnementet ’Fri+Fri data’, er Smart Wear-abonnementet automatisk inkluderet i dit abonnement. Du skal bare ind og aktivere det i appen ’Watch’.

Hvilke fordele er der ved at have abonnementet ’Fri+Fri data’?

Når du har abonnementet ’Fri+Fri data’, skal du ikke betale for at have et Smart Wear-abonnement. Det er automatisk inkluderet i prisen på dit mobilabonnement. Du kan altså gå direkte ind i appen ’Watch’ og koble dit Apple Watch sammen med dit mobilabonnement.