Byd velkommen til
Apple Watch 4 med 4G


Køb nu

Køb nu

Prøv YouSees
Smart Wear abonnement
de første 3 mdr. til
0,-
herefter 30kr./md

Prøv YouSees
Smart Wear abonnement
de første 3 mdr. til
0,-
herefter 30kr./md

Apple Watch 4 4G Apple Watch 4 4G

Nu kan du koble dit mobilabonnement sammen med dit Apple Watch

Som noget nyt kan du nu ringe, sende beskeder, streame musik, tracke din løbetur og meget mere – selvom du ikke har din iPhone på dig. Du kan nemlig supplere dit YouSee-mobilabonnement med et Smart Wear-abonnement, der forbinder din iPhone med dit Apple Watch.

Apple Watch 4G Pink
Apple Watch 4G Space Grey

Det smarte ved Smart Wear

Med et Smart Wear-abonnement bliver dit Apple Watch en forlængelse af din iPhone. Du kan nemlig bruge alle dine apps – selvom din iPhone ligger derhjemme. Uret i sig selv kommer med en masse features, men det er selve mobilnettet, der gør, at du får fuldt udbytte af dit Apple Watch.

Apple Watch 4G Space Grey

Udvid dit mobilabonnement til dit ur

Når du opretter et Smart Wear-abonnement, deler du reelt dit mobilabonnement mellem din mobil og dit ur. Ved hjælp af et indbygget simkort i dit Apple Watch, også kaldet e-sim, bliver uret tilknyttet dit mobilabonnement. Herefter har uret adgang til al den data og alt det indhold, der normalt er en del af dit mobilabonnement.

De første 3 måneder er gratis. Herefter koster Smart Wear-abonnementet 30 kr./md.

Apple Watch 4G Space Grey

Sådan kommer du i gang

Tjek, om du har en iPhone 6 eller nyere.


Ældre modeller kan ikke forbindes til Apple Watch. Har du et ur i forvejen, som du gerne vil parre, skal det være Apple Watch 3 eller 4 med indbygget e-sim.

Tjek, at du har et YouSee-mobilabonnement.


Det er nemlig abonnementet, der sørger for, at din mobil og dit ur taler sammen. Derfor skal dit mobilabonnement og Smart Wear-abonnementet være hos samme udbyder og af nyere dato.

Åbn appen ’Watch’ og følg vejledningen


Det er via appen på din iPhone, at du køber Smart Wear-abonnementet, og det er også her, du forbinder din iPhone til dit ur. De første tre måneder er gratis. Herefter koster det 30 kr./md.

Er du i tvivl om, hvordan det fungerer?

Få hjælp og vejledning i vores hjælpeunivers


Gå til hjælpeunivers

Hvilke YouSee mobilabonnementer kan bruges med Smart Wear?

Du kan tjekke om dit YouSee Mobilabonnement kan bruges sammen med Apple Watch ved at sende en SMS med teksten Apple Watch til 33099

Jeg har allerede et Apple Watch – kan jeg bruge det?

Hvis du har et Apple Watch 3 eller 4 med indbygget e-sim, kan det bruges. Det kræver nemlig, at uret har en indbygget antenne, og det har de tidligere modeller ikke.

Kan min iPhone parres med et Apple Watch?

Følgende modeller kan parres med et Apple Watch: iPhone 6, 6S, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xs, Xs Max. Derudover skal du have iOS 11 eller et nyere styresystem.

Hvordan køber jeg et e-sim?

Du skal ikke købe et e-sim, men et Smart Wear-abonnement. Det er nemlig det, der sørger for, at det indbyggede e-sim i dit ur, taler sammen med din iPhone. Du kan ikke købe abonnementet direkte hos os. Du skal købe det via appen ’Watch’, som er præ-installeret på din iPhone.

Får jeg et simkort tilsendt?

Nej, for i modsætning til alle andre simkort, er e-sim ikke et fysisk kort. Det er digitalt, og skal derfor ikke indsættes i dit ur. Når du køber et Smart Wear-abonnement, sørger appen ’Watch’ selv for at parre dit ur og din iPhone.

Hvor kan jeg købe Apple Watch?

Du kan købe Apple Watch i YouSee butikkerne og her på siden.

Hvor meget data og taletid kan jeg bruge på mit Apple Watch?

Uret deler taletid, data osv. med din iPhone. Hvor meget du kan bruge, afhænger derfor af det mobilabonnement, du har.

Får uret sit eget mobilnummer?

Nej, uret bliver en slags klon af det mobilabonnement du har, og derfor får uret ikke sit eget mobilnummer.

Hvad kommer jeg til at betale hver måned?

Smart Wear-abonnementet koster 0 kr. de første 3 måneder. Herefter er prisen 30 kr./md. Prisen kommer oveni den pris, du ellers betaler for dit mobilabonnement, så din samlede månedspris afhænger altså af, hvilket mobilabonnement, du har.

Kan jeg bruge uret, når jeg rejser?

Hvis din iPhone og dit Apple Watch er forbundet via Bluetooth, kan du bruge dit ur som altid – også når du rejser. Men du kan ikke lade din iPhone ligge hjemme på hotelværelset og forsat bruge dit ur, modtage opkald osv. De to enheder er afhængige af hinanden, for uden din iPhone kan uret nemlig ikke roame selv.

Hvor mange Apple Watches kan jeg tilknytte til min iPhone?

Det er kun muligt at tilknytte et Apple Watch til din iPhone.