YouSee Tv med
Bland Selv

Tv og streaming samlet ét sted

Bland Selv Tv fra YouSee

Udvalget afhænger af, hvor du bor. Og bor du i en forening, kan der være særlige foreningspriser.

Har du spørgsmål?

Hvor ofte kan jeg udskifte indholdet i min Bland Selv-pakke?

Du kan skifte dine valgte tv-kanaler og streamingtjenester ud, når det passer dig. Starter der fx en ny serie på HBO Nordic, eller skal dit fodboldhold spille på en kanal, du ikke har, så kan du lynhurtigt skifte indholdet i din pakke ud – direkte via dit tv. De ændringer du har valgt, slår igennem inden der er gået 1 time. Og når du har valgt en ny tv-kanal eller streamingtjeneste, kan du frit skifte den ud igen efter 30 dage.

Hvor ændrer jeg indholdet i min tv-pakke?

Du kan ændre sammensætningen af din tv-pakke direkte via din tv-boks, YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk. Find ’Bland Selv’ i menuen under Indstillinger, og vælg de tv-kanaler og/eller streamingtjenester, du vil have. Så kan du se dem, inden der er gået 1 time.

Kan jeg tilkøbe et enkelt Bland Selv-point?

Nej, det er ikke muligt at tilkøbe enkelte point. Vores Bland Selv-pakker kommer med et fast antal point, som du kan vælge imellem. Hvis du står og mangler et point, så husk, at du altid kan skifte en kanal ud med en anden. På den måde får du mest muligt ud af din Bland Selv-pakke.

Kan jeg skifte til en større Bland Selv-pakke?

Ja, vi kan sagtens hjælpe dig med at skifte Bland Selv-pakke, hvis du får behov for flere point at blande for. Du kan enten ringe til kundeservice, så ændrer vi produktet for dig, eller gøre det i Mit YouSee.

Kan jeg se YouSee Tv i udlandet?

Ja, det er muligt at se tv, når du befinder dig i udlandet. Du kan streame live-tv og de film og serier, der hører med i dit YouSee Tv-abonnement, når du besøger et af de 28 EU-lande. Læs mere

Følger der altid en tv-boks med?

Ja, der følger som udgangspunkt en tv-boks med i alle nye tv-abonnementer. Bor du i en antenne- eller boligforening, der har indgået en særaftale med YouSee, vil du dog oftest skulle bestille boksen som tilkøb. Det samme gælder, hvis du har et ældre tv-abonnement, men gerne vil have adgang til tv-boksens smarte funktioner, som for eksempel at kunne pause live-tv, starte programmer forfra og få direkte adgang til alt dit Bland Selv-indhold.

Kan jeg se mit Bland Selv-indhold på mere end ét tv?

Ja, det kan du sagtens. Du skal bare være opmærksom på, at det kræver en tv-boks til hvert tv, du vil se Bland Selv-indholdet på. Det er desuden også muligt at se ekstra kanalerne via kort eller kortlæser, hvis dit tv-signal kommer gennem antennestikket.

Hvordan ser jeg tv på mobil, tablet og pc?

Med YouSee Tv & Film-appen, som findes til iOS og Android, kan du se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester på din tablet og mobil. Og på tv.yousee.dk kan du se tv via din pc. Læs mere

Få flere fordele med YouSee Tv

Med tv fra YouSee får du alt det bedste underholdning samlet ét sted. Hos os kan du med en Bland Selv-pakke blande tv-kanaler og streaming, så din tv-løsning altid giver dig mulighed for at vælge alle dine yndlingskanaler og streamingtjenester - uanset om du er til livesport, film og serier eller det bedste børneunderholdning. Du får også adgang til et kæmpe udvalg af lejefilm, og som YouSee-kunde får du oven i købet eksklusiv underholdning, som du kun kan se hos os.

Med YouSee Tv får du meget mere end bare en klassisk tv-pakke, og så har vi Danmarks største kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Adgang på alle dine skærme

Hos YouSee får du adgang til at se tv på alle dine skærme. Med YouSee Tv & Film-appen kan du nemlig se de fleste af dine tv-kanaler på din tablet, mobil og computer. På den måde kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt i Danmark, og i hele EU. Så kan du f.eks. se nyheder og sport på vej hjem fra arbejde eller se film og tv-serier på togturen.

YouSee Tv-boksen kommer også med en lang række smarte funktioner. Du kan se de tv-programmer du gik glip af fra vores store tv-arkiv, optage dine favoritprogrammer til senere og sætte programmer på pause, spole tilbage eller starte forfra.

Bland streaming og tv-kanaler

Vi tilbyder en unik Bland Selv-løsning, så du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have i din tv-pakke. Vi har et stort udvalg af danske og udenlandske tv-kanaler og alle de bedste streamingtjenester som HBO Nordic, Viasat Film og C More, så du altid har adgang til en lang række programmer inden for nyheder, sport, kultur, film, serier og meget mere. Du kan frit udskifte dine kanaler og streamingtjenester, når det passer dig – uden det koster ekstra.

Med YouSee Tv-boksen får du også nem og hurtig adgang til et stort udvalg af de bedste lejefilm inden for alle tænkelige genrer. Og med YouSee Premiere får du også fri adgang til en premierefilm hver måned med din YouSee Tv-boks, som du kan se, når du vil – og ligeså mange gange, du vil.

Film, serier og eksklusivt indhold

YouSee Film & Serier giver dig fri adgang til flere hundrede film og en lang række tv-serier for både børn og voksne - med YouSee Tv får du underholdning til hele familien. Vi giver dig også eksklusiv underholdning – bl.a. de nye sæsoner af de største tv-serier, som du kan se før alle andre, egenproducerede tv-programmer og særafsnit af tv-programmer som kun vises hos os.