Tv, streaming og filmleje
samlet ét sted

Med YouSee Tv-boksen kan du nemt optage, pause og starte programmer forfra. Og du får desuden adgang til et kæmpe tv-arkiv og masser af gode film fra det amerikanske filmselskab Paramount.


Bestil Tv-boks


Kræver tv-pakke og internetadgang. Evt. forsendelse 99 kr.
Ingen binding. For kunder i antenne-/boligforeninger uden særlig aftale er
prisen 99 kr./md.

Sammensæt din egen tv-pakke

Hvis du godt kan lide tanken om en fleksibel tv-pakke, så har du
muligheden for at sammensætte din helt egen hos YouSee. Med en
tv-boks og en Grundpakke kan du nemt få adgang til at se 10, 20 eller
36 valgfrie tv-kanaler på dit tv.

Og du kan endda udskifte de valgfrie tv-kanaler hver måned
– uden det koster ekstra. Så kan du hurtigt og nemt ændre i din
tv-pakke og prøve nye kanaler.


Vælg valgfrie tv-kanaler

Værd at vide om tv-boksen

Har tv-boksen brug for internetforbindelse?

Ja. Tv-boksen har brug for forbindelse til internettet. Hvis du har tv via kabel-tv-stikket og ønsker at tilslutte tv-boksen trådløst, så skal du være opmærksom på, at du skal have et modem, som understøtter 5 GHz. Læs mere her

Kan jeg tage tv-boksen med i sommerhus?

Du kan kun bruge tv-boksen på den adresse, som er registreret til at modtage tv-signalet. Du kan til gengæld se tv via YouSee Tv & Film-appen, præcis hvor du vil i Danmark. Du har fri adgang til appen, når du har et tv-abonnement hos YouSee.

Hvor stor er tv-boksen?

Tv-boksen er ikke særlig stor, og den er helt enkel og elegant i udtrykket. Den måler 239 mm i bredden, er 175 mm dyb og 49 mm høj. Læs mere her

Hvor meget strøm bruger tv-boksen?

Når tv-boksen er i brug, bruger den mellem 14 W og 17 W. Og alt efter hvilken indstilling for strømbesparelse du har sat for tv-boksen, så kan strømforbruget variere i dvaletilstand. Ved ’Normal strømbesparelse’ vil forbruget ligge på 12,8 W og ved ’Høj strømbesparelse’ på 0,33 W.

Hvor stor er tv-boksens harddisk?

Harddisken har plads til 1 TB, hvilket svarer til 1.000 GB. En gennemsnitlig film i høj kvalitet fylder typisk 2 GB, så du har plads til mange film. Du har plads til ca. 200 timers optagelser.

Kan jeg nøjes med én fjernbetjening til mit tv og tv-boksen?

Du kan programmere fjernbetjeningen til tv-boksen, så den også kan styre de basale funktioner på dit tv. Den kan for eksempel tænde og slukke for tv’et og skrue op og ned for lyden. Så kan du nøjes med én fjernbetjening. Læs mere her

Har tv-boksen en tv-oversigt, så jeg kan se, hvad der vises af tv-programmer?

Ja, du kan hurtigt få vist en tv-oversigt via tv-boksen. Med et enkelt tryk fjernbetjeningen åbner du boksens tv-guide, hvor du kan se, hvad der sendes i tv lige nu og flere dage frem. I tv-arkivet kan du desuden finde de programmer, du ikke nåede at se.

Hvor lang tid ligger programmerne i tv-arkivet?

Det varierer hvor lang tid, vi har rettigheder til tv-programmerne. Nogle programmer ligger i tv-arkivet i et par dage og andre i flere uger. Du kan se, hvor længe der er tale om, under hvert program i tv-arkivet.

Hvordan lejer jeg film på tv-boksen?

I tv-boksens menu finder du et menupunkt, der hedder ’Lejefilm’. Her finder du alle de lejefilm, du kan vælge imellem. Når du lejer en film, har du adgang til filmen i 48 timer. Læs mere her

Hvordan ser jeg Netflix på tv-boksen?

For at se Netflix via YouSee Tv-boksen, skal du have et Netflix-abonnement. Det kan du ikke købe hos YouSee. Det skal købes direkte hos Netflix – enten direkte via din tv-boks eller her netflix.dk/yousee. For at se Netflix, logger du bare ind med dit Netflix-login på tv-boksen, og så har du også adgang til alt Netflix-indholdet via din tv-boks.

Hvad betyder det, at jeg kan zappe over til Netflix?

Hvis du har et Netflix-abonnement, kan du logge ind i tjenesten via YouSee Tv-boksen og placere Netflix som en tv-kanal på linje med de tv-kanaler, du har i din tv-pakke. Hvis du ser meget Netflix, kan du fx vælge at lægge Netflix ind på kanalplads 1. Så zapper du nemt fra Netflix og videre til dine tv-kanaler. Og når du først er logget ind en gang, husker tv-boksen dig, så du ikke skal logge ind hele tiden.

Hvordan ser jeg HBO Nordic på tv-boksen?

Du køber adgang til HBO Nordic via YouSee. Herefter ligger alt HBO Nordic’s indhold på din tv-boks og i YouSee Tv & Film-appen, så du både kan se film og serier på dit tv og på dine andre skærme. Boksen og appen husker dit login, så du skal ikke hele tiden skal logge ind, når du vil se HBO Nordic.

Hvad hvis jeg allerede har et HBO Nordic-abonnement?

Hvis du allerede har et HBO Nordic-abonnement, skal du opsige det og oprette et nyt gennem YouSee. Det er billigere end at købe det direkte via HBO Nordic. Du får stadig adgang til HBO Nordic på tablet og mobil. Du skal bare bruge YouSee Tv & Film-appen i stedet for HBO Nordic’s egen.