Nyhed!


Hybrid Bredbånd


En unik løsning til dig, der bor i et område, hvor du normalt ikke kan få mere fart på dit bredbånd.

Hybrid Bredbånd giver dig det
bedste fra to verdener


Hos YouSee ved vi godt, at livet er for kort til lange downloadtider og pixelerede hovedpersoner. Derfor har vi en rigtig god nyhed. Med Hybrid Bredbånd kan vi give dig markant hurtigere bredbånd, end du normalt kan få på din adresse.

Ved at kombinere internettet fra dit telefonstik (DSL) med internettet fra mobilnettet (4G) booster vi din forbindelse. Det giver dig helt nye muligheder – og meget mere fart.

Hybrid Bredbånd

Forventet download

20-25 Mbit

Forventet upload 5-15 Mbit

349,- pr. md.

Ring mig op

Forsendelse 99,-

Oprettelse 299,-

Mindstepris i 6 mdr. 2.492,-

Forventet download

20-50 Mbit

Forventet upload 5-15 Mbit

369,- pr. md.

Ring mig op

Forsendelse 99,-

Oprettelse 299,-

Mindstepris i 6 mdr. 2.692,-

Forventet download

50-100 Mbit

Forventet upload 5-15 Mbit

399,- pr. md.

Ring mig op

Forsendelse 99,-

Oprettelse 299,-

Mindstepris i 6 mdr. 2.792,-

Bredbånd 20-25 Mbit: Min. Pris i 6 mdr. 2.492 kr., Bredbånd 20-50 Mbit: Min. Pris i 6 mdr. 2.692 kr., Bredbånd 50-100 Mbit: Min. Pris i 6 mdr. 2.792 kr.

Vi leverer ikke alle hastigheder overalt. Levering forudsætter en brugbar ledningsvej og stik på adressen. Priser for teknikerinstallation og gravning findes på yousee.dk/priser. Hastigheden afhænger af afstand til mast samt antal samtidige brugere. Den forventede hastighed er angivet ved udendørs 4G dækning. Der er ubegrænset dataforbrug via DSL-delen og 2TB forbrugsgrænse på 4G-delen pr.md, hvorefter hastigheden nedsættes til den garanterede minimumshastighed på DSL-delen. 6 mdr. binding. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Ellers 9,75 kr./regning via BS el. 49 kr./regning via manuel betaling.

Hvor meget fart kan jeg få?

Den præcise hastighed afhænger af, hvor god 4G-forbindelse du har på din adresse. Men bor du fx et sted, hvor du normalt kun kan få 5 Mbit via telefonstikket, kan vi i de fleste tilfælde booste din forbindelse til enten 25 Mbit eller 50 Mbit.

Med en hastighed på op til 50 Mbit får du en så hurtig internetforbindelse, at du og resten af familien kan streame film og tv, tjekke mails og netbank og være online på sociale medier som fx Facebook.

Det er super nemt at få Hybrid Bredbånd

Vi skal hverken grave hos dig eller etablere en særlig løsning i dit hjem. Du får bare et hybridmodem, der selv kan kombinere de to signaler (DSL og 4G) og give dig den bedste og hurtigste forbindelse på adressen.

Ring til os på 70 70 40 40 og hør
mere eller find nærmeste butik


Find butik

Du kommer på Danmarks
bedste mobilnetværk

Hybrid Bredbånd er en kombination af det bredbånd, du får via dit telefonstik og 4G-mobilnetværket. Derfor er det vigtigt, at 4G-forbindelsen er stærk. Det er den i den grad hos os. Vi bruger nemlig TDC Group’s mobilnetværk, som Teknologisk Institut har kåret til Danmarks bedste de seneste fire år i træk.

Du kan få hjælp og rådgivning af 1.700 medarbejdere

Er du fiks på fingrene? Ellers er Danmarks største hold af hjælpere det heldigvis. De installerer, fejlretter, optimerer og sørger for, at du har en løsning, der fungerer optimalt. Det er ikke sikkert, at du får brug for dem, men det er rart at vide, at de er der, hvis tingene driller.

Du får en sikker forbindelse

Vi vil gerne undgå, at du bliver udsat for cyberkriminalitet. For hvis først dine personlige billeder er væk, og din netbank er blevet hacket, så er det desværre for sent at gøre noget. Derfor får du vores prisvindende sikkerhedspakke med i prisen, så du og din familie altid kan færdes trygt på nettet.

Sådan virker Hybrid Bredbånd - nye teknologier giver hurtigere internet

I Danmark har vi generelt rigtig gode internetforbindelser med en stabil og hurtig dækning. Men selvom Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden, kan du stadig opleve, at du bor i et område, hvor internetdækningen er svag. Der kan nemlig være store lokale forskelle på, hvor stabil dækningen er fra sted til sted. Fx får du en hurtigere forbindelse, jo tættere du bor på en internet-central.

Hybrid Bredbånd er perfekt, hvis du leder efter en hurtigere og mere stabil dækning i områder, hvor internettet er svagt. Med ny teknologi kombinerer vi din DSL-forbindelse via kobberkabler med det mobile 4G-netværk, så du får hurtigere og mere stabilt internet. De to forbindelser komplimenterer hinanden, så hvis den ene forbindelse ikke rækker, træder den anden til. På den måde får du en meget bedre dækning på din adresse.

Siden november 2017 har vi testet og optimeret den nye teknologi for at sikre, at du får endnu hurtigere internet i fremtiden. Selvom din husstand ligger i et område af Danmark, hvor du måske oplever, at forbindelsen ikke er optimal i dag.

Tekniske specifikationer

Størrelser og strøm
Porte og teknologi
Funktionaliteter