Disney + Pixar + Marvel + Star Wars + National Geographic + Star

Med Disney+ kan du opleve de største historier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star, samlet ét sted. Stream film, nye Originals og populære serier. Alt lige fra de nyeste hits til uforglemmelige klassikere - her er der altid noget spændende at se.

Få al den fantastiske underholdning fra Disney+ i din tv-pakke med YouSee Play.

Allerede kunde? Vælg Disney+ her

Sådan får du YouSee Play

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Du får Disney+ Premium med YouSee Play

Det er den bedste udgave af Disney+, du får hos os, når du vælger streamingtjenesten i YouSee Play eller Bland Selv – nemlig Disney+ Premium. Det betyder, at du kan streame de mange fantastiske titler i den bedst mulige billedkvalitet på op til fire skærme samtidigt. Med Disney+ Premium kan du også downloade titler, så du kan se dine favoritfilm og serier, selv når du er offline. Og det er selvfølgelig helt uden reklamer.

Film, seriehits og uendelig underholdning for børnene

Der er superhelte, biografhits, hæsblæsende serier og et kæmpe børneunivers til familiens yngste på Disney+. Her er lidt af det store udvalg af underholdning, som du kan glæde dig til:

Se Disney+ på alle dine skærme

Se Disney+ på alle dine skærme

Med din Disney+ app er du altid kun et klik fra et nyt eventyr – uanset hvor du er. Her får du adgang til al den fantastiske underholdning, så du altid kan se dine favoritserier eller nye film på din mobil, pc, tablet og Smart TV. Og har du Chromecast, Apple TV eller den nyeste YouSee Tv-boks til fiber og telefonstik (DSL), så er det også nemt at se Disney+ på din tv-skærm.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan se Disney+ via YouSee Play-appen eller play.yousee.dk 

Eksklusive titler – kun på Disney+

På Disney+ finder du masser af titler, som ikke er på andre streamingtjenester. Det gælder bl.a. FX's Welcome to Wrexham, The Kardashians og den prisvindende serie The Bear. Men du får også nogle af de største film fra Marvel Studios, storfilm som Avatar: The Way of Water og Oscar-vinderen Poor Things.

Anbefalinger - serier du skal se på Disney+

Shōgun

I Japan i år 1600 kæmper Lord Yoshii Toranaga for sit liv, da hans fjender i Regentrådet samler sig mod ham.

Family Guy

Fortællingen om den excentriske familie Griffin fra New England, som er anført af faderen Peter og moderen Lois.

Grey's Anatomy

Lægerne står dagligt overfor beslutninger, der kan betyde liv eller død.

The Bear

En ung kok kæmper for at forvandle en sandwichbutik med et uperfekt køkkenhold.

Vanderpump Villa

Dekadence og udskejelser kolliderer i "Vanderpump Villa". Et dokudrama, der følger Lisa Vanderpumps håndplukkede personale, der arbejder, bor og leger på et eksklusivt fransk gods: Chateau Rosabelle.

FX's Welcome to Wrexham

Rob McElhenney og Ryan Reynolds driver Wrexham Football Club, mens de forsøger at skabe en historie om den undertippede, som resten af verden kan heppe på.

Har du allerede Disney+?

Bare rolig – du kan sagtens beholde din Disney+ profil med dine favorit-serier og film, og anbefalinger, som er skræddersyet til dig. Når du aktiverer Disney+ igennem YouSee Play, skal du bare bruge dit normale Disney+ login. Herefter vil din månedlige betaling til Disney+ blive sat på pause, så længe du har valgt Disney+ i YouSee Play. Du behøver altså ikke opsige din nuværende konto hos Disney+. Faktisk kommer du slet ikke til at mærke nogen forskel, og du kan bare streame videre – helt som du plejer.

Vælg Disney+ nu

Anbefalinger - film du skal se på Disney+

Poor Things

Den utrolige fortælling om Bella Baxter, en ung kvinde, der bliver bragt tilbage til livet af en genial men uortodoks videnskabsmand.

The Creator

Midt i en krig mellem mennesker og kunstig intelligens bliver en tidligere specialstyrkeagent, rekrutteret til at jage og dræbe The Creator, som har udviklet et mystisk våben, der kan udrydde menneskeheden.

Deadpool

Efter et mislykket eksperiment udvikler den tidligere Special Forces-agent og lejesoldat Wade Wilson helende kræfter, og han påtager sig alter egoet Deadpool.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Den legendariske arkæolog-helt er tilbage i denne længe ventede og sidste del af den ikoniske franchise - et stort, verdensomspændende og brølende filmeventyr.

Løvernes konge

En ung løve overvinder forræderi og tragedie for at indtage sin retmæssige plads på Kongeklippen.

Star Wars - Episode 1: Den Usynlige Fjende

To Jedier opdager Anakin Skywalker, en dreng hos hvem Kraften er usædvanligt stærk.

Flere brugere på samme tid

I kan streame de mange film og serier fra Disney+ på 4 enheder ad gangen. Så kan I alle nyde jeres favoritter, lige når I vil. Star Wars i ét rum og Frozen i et andet. Til alles glæde! Du får også op til 7 personlige brugerprofiler, så I kan holde styr på jeres favoritserier og få anbefalinger, som passer til jer. Og med den brugervenlige forældrekontrol er din familie i trygge hænder. Den sikrer, at de yngste familiemedlemmer kun har adgang til aldersbestemt indhold.

Anbefalinger – kun det bedste til børnene på Disney+

Ønsket

En idealist sender et ønske ud, der er så kraftfuldt, at det hidkalder en magisk stjerne fra himlen.

Bluey

Bluey er en 6-årig Blue Heeler-hund, som gør hverdagen til et eventyr

Inderst Inde

Da 11-årige Riley flytter, samarbejder hendes fem følelser for at hjælpe hende med at takle forandringen. Men da Glæde og Triste farer vild, må de rejse gennem ukendt land for at finde hjem.

Percy Jackson og Olymperne

Percy Jackson er på en farlig færd. Han må flygte fra uhyrer og overliste guder på sin rejse gennem USA for at tilbagelevere Zeus’ tordenkile og forhindre krig.

Spidey og hans fantastiske venner

Spidey slår sig sammen med vennerne for at blive Spidey-teamet!

Vaiana

En eventyrlysten teenagepige sejler ud på en dristig mission for at redde sit folk. Hun møder Maui, en engang mægtig halvgud, og sammen sejler de ud for at besvare forfædrenes spørgsmål.

Værd at vide om Disney+

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Disney+ er en streamingtjeneste, som giver dig adgang til de største film- og serie-hits fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star. Der er eksklusive titler, som du kun finder her, og samlingen af fortællinger vokser hele tiden.

Uanset om du er til højtflyvende eventyr, superhelte, dramaserier, sitcoms, spændende dokumentarer eller er på jagt efter børneunderholdning, så finder du det hele hos Disney+.

Nyd én streamingtjeneste med noget til alle derhjemme.

Du kan vælge Disney+ igennem YouSee, hvis du har en tv-pakke med YouSee Play.

Vil du læse mere om YouSee Play?

Det er Disney+ Premium, du får, når du vælger streamingtjenesten i YouSee Play eller Bland Selv. Her kan du streame i den bedste billedkvalitet, nemlig 4K UHD og HDR. Du kan se på op til fire skærme på samme tid, og du har mulighed for at downloade titler og se dem, når du er offline. Og det hele er uden reklamer.

Se med på Disney+ appen eller gå på disneyplus.com for at komme i gang. Hent Disney+ appen til din mobil, tablet, udvalgte Smart TV og på spillekonsoller og mere.

Se en komplet liste over enheder, du kan se Disney+ på her

Lige nu kan du ikke se Disney+ via YouSee Play-appen, play.yousee.dk og YouSee Tv-boksen, men vi arbejder for, at alle vores streamingtjenester skal kunne opleves med tv-boksen.

I kan se Disney+ på helt op til 4 enheder på samme tid.

Ja, du kan have helt op til 7 profiler på din Disney+-konto. Så kan alle i familien få de anbefalinger, som passer lige præcis til dem.

Bare rolig, det er nemt at få Disney+ igennem YouSee Play og beholde din profil. Du behøver ikke opsige din nuværende konto hos Disney+. Du kan bare bruge dit normale Disney+-login, når du skal aktivere Disney+ igennem YouSee Play. Din eksisterende konto vil derefter blive sat på pause, så længe du kører dit abonnement over YouSee Play.

Har du et eksisterende Disney+-abonnement, som faktureres af tredjeparter, som eksempelvis Google eller Apple, skal du ind og administrere dit abonnement. Du kan finde mere hjælp her.

Downloads er geniale, når du vil se Disney+ mens du er på farten. Du kan se downloadet indhold uden en internetforbindelse.

Du kan downloade Disney+-indhold på op til 10 understøttede mobile enheder, som mobil eller tablet.