Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

Viasat Series

Viasat Series er en rendyrket seriekanal. Her sendes de bedste af de bedste tv-serier. Der er noget for en hver smag, da kanalen sender de mest populære komedie-, drama-, krimi- og spændingsserier. Viasat Series viser også nogle af de bedste late night talkshows.

Gælder alle med tv fra YouSee.


Populære programmer på Viasat Series

Se Bosch på Ekstrakanalen denne måned

Bosch

Baseret på Michael Connellys internationalt bedst-sælgende Harry Bosch-bogserie, med næsten 50 millioner bøger solgt: Bosch følger den ubarmhjertige LAPD-drabsdetektiv, når han jagter morderen af en 13-årig dreng, mens han selv er under anklage for koldblodigt at have myrdet en mistænkt morder.

Se The Good Wife på Ekstrakanalen denne måned

The Good Wife

The Good Wife er et retssalsdrama, hvor advokaten Alicia Florrick tvinges til at vende tilbage på arbejde, efter hendes mand, som er politiker, sendes i fængsel på grund af en skandale.

Se The Late Late Show på Ekstrakanalen denne måned

The Late Late Show

Alle hverdagsaftener er der fest i The Late Late Show med James Corden, med en blanding af kendte gæster, musikalske indslag, gættelege, sketches og – selvfølgelig - det virale hit: Carpool karaoke. Corden får, med sit talent for musik og skuespil, de bedste og værste sider frem i sine gæster, med underlægningsmusik af Reggie Watts og husorkesteret.

Se Lethal Weapon på Ekstrakanalen denne måned

Lethal Weapon

Lethal Weapon-serien bygger på de populære film af samme navn. Her følger vi det umage makkerpar, der forsøger at bekæmpe kriminalitet i LA.

Se NCIS:LA på Ekstrakanalen denne måned

NCIS LA

Inden for den amerikanske marines efterforskningsorgan, NCIS, findes en specialafdeling, hvor man tager sig af de allerfarligste forbrydere, som udgør en trussel for landets sikkerhed.

Se Ray Donovan på Ekstrakanalen denne måned

Ray Donovan

Ray Donovan er Hollywood-elitens fixer: Go-to-personen, når de rige og berømte har brug for at få deres problemer bliver ryddet af vejen. Og så bliver Rays skrøbelige verden væltet, da hans far bliver løsladt.


Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk