Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

TV 3 PULS

På TV3 PULS finder du altid topunderholdning i dit tv. Der sendes både gode udenlandske serier og programmer med dygtige kendte værter, ligesom du finder sjove og underholdende egenproducerede livsstilsprogrammer. TV3 PULS inviterer desuden på store filmoplevelser i den prisbelønnede klasse. En rendyrket feelgood-kanal.

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på TV 3 PULS

Program på Ekstrakanalen denne måned

Sommerfilm der giver dig sommerfugle i maven

I hele august kan du hver aften varme dig på spændende dramaer og intense kærlighedsfilm på TV 3 PULS. Du kan bl.a.se storfilm som klassikeren ’Titanic’, anmelderroste ’Manchester by the Sea’, ’Boyhood’ og ’The Blind Side’

Program på Ekstrakanalen denne måned

Huse for millioner New York

Kom med bag facaden på den eksklusive bolighandel i New York og se supermæglerne Frederik Eklund, D. Luis Ortiz og Ryan Serhant udfolde sig. New Yorks ejendomsmarked er fyldt med luksuriøse boliger, bl.a penthouse lejligheder på Manhatten til 40 millioner dollars.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Ekstrem hjemmeservice

I denne serie er vi med når et team af designere, snedkere og andre håndværkere må arbejde sammen for at ombygge et hus på blot syv dage. Og vi kan godt afsløre, at der her ikke blot er tale om et nyt gulv eller et strøg maling.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Dr. Phil

Populært talkshow der kører på sæson 16. Livstilsguru og psykolog Dr. Phillip C. MacGraw blev verdenskendt i ’Oprah’, hvor han agerede ekspert i menneskeadfærd. Følg med, når han åbner sin konsultation for gæster, der har brug for hans hjælp til forskellige udfordringer.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Det lille hus på prærien

Ikonisk amerikansk dramaserie fra 1976. I år 1878 sætter jagten på nyt land ind, og blandt de, der søger nyt liv i den nye verden, er familien Ingalls. Med kun få ejendele sætter de kurs mod vest, til deres nye hjem i Plum Creek.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Ramsay’s Kitchen Nightmares

I denne serie er den temperamentsfulde mesterkok Gordon Ramsay på en mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger - på blot en uge. 

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk