Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

Nat Geo People

Nat Geo People er en rendyrket dokumentarkanal med fokus på menneskelige værdier og inspirerende historier fra hele kloden. Uden filter og uden opstillet reality, men med masser af nysgerrighed og hjerte.

Gælder alle med tv fra YouSee.


Populære programmer på Nat Geo People

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Klinikken

Når du sidder i lægens venteværelse, tænker du så nogensinde på, hvorfor personen ved siden af dig er her? Har du nogensinde tænkt på, hvad der sker i konsultationsrummet, når lægen kalder en anden patient ind? Er der overhovedet noget, din læge ikke har set før? Bliver de nogensinde chokerede over, hvad de hører og ser? Og hvordan klarer praktiserende læger det utrolige pres, som de har på jobbet? Få svarene når ’Klinikken’ har premiere 27. august kl. 21.00.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Dyrlægen i Yorkshire

Vi følger dyrlægen fra Yorkshire, Julian Norton, og hans dedikerede team som stadig følger deres grundlægger, Alf Whites, og hans traditioner med at behandle alle dyr, store som små. Dette er en fascinerende dokumentarserie med eksklusiv adgang til alle områder i Skeldale Veterinary Centre, medarbejderne, klientellet og deres elskede dyr i alle former. Klinikken, der nu er et specialbygget hospital, har stadig sit hjerte i den historiske dyrlægepraksis, som er særdeles levende! Der er premiere på sæson 4 kl. 21.00 den 21. august.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Det søde liv i Africa

Hver torsdag kl. 21.00 kan du høre David Roccos fortælle den mindre kendte historie om verdens ældste kontinent. Fra gamle stammelandsbyer og landbrug, til betagende naturparker og travle storbyer. David udforsker de storslåede og mangfoldige kulturer og kulinariske verdner i Etiopien, Kenya, Tanzania og Sydafrika med nysgerrighed og et åbent sind.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Amerika på vrangen med Katie Couric

Katie Couric rejser rundt i USA for at tale med folk, som er vidner til de komplicerede og vigtige spørgsmål i amerikansk kultur, såsom ulighed mellem kønnene, racistiske monumenter, problemer i arbejderklassen og meget andet. Følg hendes spændende rejse hver søndag kl. 21.00.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Dyrlæge på Hawaii

Der er to ting, som den mobile dyrlæge Dr. Buckeye Bottoms fra Hawaii aldrig forlader sit hjem uden: Sit kæledyr Kevin og sit surfbræt. Buckeye og Kevin kører Hawaii tyndt for at redde de syge dyr og give håb til de mange, som er afhængige af hans mobile klinik. Med sin bil som kontor og Hawaiis øer som sit hjem, sørger Buckeye for alle de nødlidende dyr. Onsdage kl. 21.00.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Dr. K’s eksotiske skadestue

Der er ingen kedelige dage på Dr. K’s eksotiske skadestue, hvor Dr. K og hendes dygtige team behandler alt fra geder og grise til aber, fugle, reptiler, kaniner og alle mulige andre eksotiske dyr. “Alt, bortset fra hunde og katte. Hvis dyret kan komme igennem døren, behandler jeg det!” – det er Dr. K’s motto. Se med hver onsdag kl 22.00.


Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk