Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

Disney Channel

Disney Channel er en børnekanal, men den kan sagtens ses af hele familien. Kanalen viser sjove og finurlige tegnefilm samt underholdende tv-serier for de lidt større børn, der handler om familie, skole og venskaber. Disney Channel viser også de bedste klassiske Disney-film og selvfølgelig de nyere Disney-film.

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på Disney Channel

Program på Ekstrakanalen denne måned

DuckTales – Anders Ands 85-års jubilæum

Anders Ands jubilæum med DuckTales – Disney Channel fejrer den elskede Disney-figur Anders Ands 85-års jubilæum den 9. juni med Anders And og hans venner Joakim von And og de tre nevøer i DuckTales.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Penny på M.A.R.S.

På M.A.R.S. venter der en ny udfordring: der kommer en ny konkurrence ved navn 2-good, Dette vil føre til nye, uventede venskaber. Penny vil også endelig møde sin far.
I weekenden d. 8. – 9. juni kl. 18-20.00

Program på Ekstrakanalen denne måned

Dalmatinervej 101

Tag med de to søskende, Dolly og Dylan, på eventyr og det at vokse op og finde sin egen plet i livet i et hav af pletter i den største, mest pelsede og rodede sammenbragte familie nogensinde.
Alle hverdage i juni kl. 7.40

Program på Ekstrakanalen denne måned

Miraculous Ladybug & Cat Noir på eventyr

Marinette og Adrien er to usædvanlige skolelever, som er blevet udvalgt til at redde Paris! Deres mission er at fange onde væsner, Akumaerne, som kan forvandle hvem som helst til en superskurk. Når de redder Paris forvandles de til superhelte: Marinette bliver Ladybug, og Adrien bliver Cat Noir.
Alle hverdage i juni kl. 16.00. Fra 10. juni også kl. 15.00.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Sommer-film/Disney Channel Original Movies

Alle hverdagsaftener klokken 19.30 er der vaskeægte sommerhygge med en lang række gode sager på Disney Channel. Du kan se yndlingsserier såsom Disneys Held og Lykke Charlie og Disneys Magi på Waverly Place samt fantastiske spillefilm som Descendants 1-2, Teen Beach Movie 1-2 og Freaky Friday. Alt det og meget mere og kun på Disney Channel!

Program på Ekstrakanalen denne måned

Sommer-højdepunkter

Alle hverdage klokken 8.00 er der sommerhygge med udvalgte afsnit fra vores serier. Du får de bedste tegnefilmsserier såsom Big Hero 6, Phineas og Ferb og Løvernes Garde: Scar Vender Tilbage samt serier med skuespillere såsom KC Undercover, Lab Rats og Harley i Midten. Se alle højdepunkterne og meget mere og kun på Disney Channel!

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk