Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

National Geographic

National Geographic byder på lærerige programmer inden for historie, programmer om det nyeste inden for videnskab og teknologi og enestående programmer om dyr og natur. Der sendes desuden inspirerende kultur- og rejseprogrammer på National Geographic

Gælder alle med tv fra YouSee.


Populære programmer på National Geographic

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Vores Utrolige Planet

Med Will Smith som vært, giver programserien os perspektiv på hvad der adskiller vores planet fra alle andre; Her er der liv! Men hvordan gik det til? Vores planet blev født i en kosmisk storm og formet af ondskab. Vi er her kun på grund af en tilfældig kollision i et farligt kosmos. Livets byggesten findes overalt i universet, men trods det, er liv en sjældenhed. Vil vi finde liv som vores, på andre planeter? Alt liv på Jorden bestod af enkeltceller i to milliarder år. Så hvordan opstod intelligent liv? Få svar på dette og meget mere, onsdage kl. 20.00.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Undersøgelse af flystyrt

Hver gang et fly styrter ned, bemærkes det over hele verden. ’Undersøgelse af Flystyrt’ fortæller sandheden om de mest legendariske flykatastrofer. Hvert afsnit har øjenvidneberetninger, avancerede illustrationer og interviews med efterforskerne, som fandt frem til, hvad der gik galt. I hele juli måned kan du se ’Undersøgelse af Flystyrt’ man-fre kl. 19.00 og den nyeste sæson mandag kl. 21.00. I denne bonussæson af ’Undersøgelse af Flystyrt’, handler hvert afsnit om flere ulykker under samme tema.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Det Bedste Fra Fanget i Udlandet

Den utroligt populære serie ’Fanget i Udlandet’, om vestlige rejsende der har været udsat for kidnapninger, smugling og traumatiserende fængselsophold i nogle af verdens barskeste områder, kommer nu i en særsæson; ’Det bedste fra Fanget i Udlandet’. Her får du en samling af de vildeste historier fra seriens mange sæsoner. Se med torsdage kl. 21.00

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Japan: Mellem Himmel og Jord

Denne serie i tre afsnit, tager os med på en opdagelsesrejse gennem det vilde og uopdagede Japan, filmet og præsenteret som aldrig før, med spektakulære optagelser fra luften. De tre film, fra nord til syd, filmet under fire årstider, afslører mysterierne bag nogle af landets smukkeste steder, den utrolige natur, samt den subtile balance i Japan, som befinder sig mellem tradition og modernitet. Premiere 22. juli kl. 22.00.

Se National Geographic på Ekstrakanalen denne måned

Undercover History: Mysteriet om den forsvundne flykaprer

I serien Undercover History, tages der fat i nogle af vor tids store mysterier. I ’ Mysteriet om den forsvundne flykaprer’ er vi med, når eksperter, ved hjælp af moderne videnskab, håber at en DNA-analyse vil løse mysteriet om hvor den endnu forsvundne flykabre, som i 1971 sprang ud af en fly med faldskærm og 200.000 dollars, er blevet af. Se med 22. juli kl. 22.00.


Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk