Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Comedy Central Danmark

Comedy Central Danmark giver dig alle de bedste serier inden for comedy, satire, aktualitetsprogrammer, animation og et udvalg af det bedste stand-up fra hele verden. Følg med i The Daily Show, South Park, Stand-up uden grænser og meget mere!

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på Comedy Central

The Daily Show med Trevor Noah

Det ikoniske show fortsætter dækningen af de daglige nyheder og de største begivenheder. Den altid skarpe og indsigtsfulde vært Trevor Noah vender verdenssituationen med et humoristisk twist og aktuelle gæster i studiet sammen med “The Best F*&#ing News Team”!

Your Face or Mine

Det britiske komedie-gameshow er tilbage. Værterne, den berømte komiker Jimmy Carr og Katherine Ryan, sætter en række par på den ultimative prøve, når de skal bedømme, hvor attraktive deres partnere og de selv i virkeligheden er. 

Bob's Burgers (sæson 7)

Den animerede serie Bob’s Burgers følger familien Belcher - forældrene Bob og Linda og deres børn Tina, Gene og Louise - som har en burgerrestaurant. Restauranten er Bobs store drøm, og Linda støtter ham i at få stedet til at køre rundt og holde sammen på familien.

Impractical Jokers (sæson 8)

Serien følger de fire venner Brian, James, Joe og Sal, imens de udfordrer hinanden i en række offentlige pranks, der filmes på skjult kamera. Ingen kender indholdet af pranken, før de står midt i situationen ude blandt fremmede mennesker. I hvert afsnit kåres til sidst en taber, der udsættes for den ultimative udfordring.

Stand-Up uden grænser

Oplev de bedste danske stand-up komikere live fra Comedy Zoo i København. Vært Simon Talbot går hver uge på scenen med to nye gæster som Lasse Rimmer, Brian Mørk, og Dan Andersen og mange flere.

The Opposition with Jordan Klepper

Det daglige aktualitetsprogram kaster et satirisk blik på den hyperbolske og sammensværgende støjmaskine, vi kender som det nye medielandskab - både til højre og venstre. The Opposition er det nye Amerikas stemme. Det er det Amerika, der definerer sin egen virkelighed. Det Amerika med betalte demonstrationer, Obamas fødselsattest og en klar overbevisning om at CNN er fake news.

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk