Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

TV3 Max

TV3 MAX er kanalen, der med sin sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer især henvender sig til den mandlige TV-seer. På TV3 MAX har topfodbold, og i høj grad engelsk fodbold, fået en særplads. Kanalen viser stærke kampe fra Premier League, League Cup og den næstbedste engelske fodboldrække The Championship. Se også de store europæiske fodboldligaer som La Liga, Serie A, den franske Ligue 1, den danske Superliga og verdens fineste turnering, Champions League.
Endvidere dækker TV3 MAX også tysk håndbold, Champions League håndbold og ATP-tennis. Alt sammen dækket, kommenteret og evalueret både før, under og efter kampen med nogle af de bedste danske studieværter og eksperter såsom Peter Grønborg, Preben Elkjær og Martin Jørgensen.

Gælder alle med tv fra YouSee.


Populære programmer på TV3 Max

Masterchef USA

De ambitiøse amatørkokke strømmer til fra hele landet i håbet om at blive den næste masterchef, der skal vinde 250.000 amerikanske dollars. Det er som sædvanligt den højtråbende Michelin-kok, Gordon Ramsay, der står i spidsen af dommerpanelet, der skal finde USA's bedste amatørkok.

How I Met Your Mother

Prisbelønnet og hyldet komedieserie, hvor vi gennem en lang række tilbageblik følger Ted og hans venners liv på Manhatten. Historien fører frem til, hvordan Ted finder kærligheden og den kvinde, som bliver mor til hans børn.

The Late Late Show med James Corden

Alle hverdagsaftener er der fest i The Late Late Show med James Corden, med en blanding af kendte gæster, musikalske indslag, gættelege og sketches. Og selvfølgelig også det virale hit: Carpool karaoke, hvor James følges på arbejde af musikkens store stjerner, bl.a. Pink og Bruno Mars.

Premier League

Premier League er den professionelle engelske fodboldliga, og på TV3 MAX kan du fange nogle af de allerstørste kampe.

La Liga

Stil skarpt på den bedste spanske fodboldrække, La Liga, når TV3 MAX viser masser af gode kampe med de store spanske spillere.

Superligaen

På TV3 MAX kan du følge med i den danske Superliga, når de danske hold kæmper om mesterskabet.


Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk