Har du brug for hjælp til at vælge?

Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

TV3 Puls

TV3 Puls er kanalen, der fornemmer tendenserne inden for blandt andet mad, mode, indretning og design. Og formidler dem gennem fascinerende og inspirerende livsstilsprogrammer i et univers, der aldrig får for travlt til nærvær og indlevelse. TV3 Puls inviterer desuden på store filmoplevelser i den prisbelønnede klasse. En rendyrket feelgood-kanal.

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på TV3 Puls

Depotjægerne fra Miami

Både temperaturen, temperamentet og priserne stiger, når depotjægerne indtager Miami. De professionelle indkøbere har den store bunke kontanter med, når depoterne lukkes op, og de efter et kort blik kan byde på, hvad de tror og håber på kan give den store gevinst.

Dit, Mit eller Vores Hjem

I programmet skal vi følge ejendomsmægleren Reza Farahan og indretningsdesigneren Taylor Spellman. De vil forøger at hjælpe par, der lever under hver sit tag, med at finde ud af, hvilket hus de skal kalde deres fælles hjem.

Huse for Millioner

I huse for millioner tager vi med de tre supermæglere Fredrik Eklund, D. Luis Ortiz og Ryan Serhant med ud i den usikre, men lukrative verden blandt ejendomsmæglere i New York.

Ramsay’s Kitchen Nightmares

Den engelske stjernekok Gordon Ramsay tager på mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger.

Dr. Phil

Det populære talkshow, hvor livsstilsguru og psykolog Dr. Phil lægger alle de hårde fakta på bordet, foretager dybdegående analyser og påviser handlingsmønstre over for de gæster, der ønsker at få hans hjælp.

Fredagsthriller

Gør dig klar til at følge med i mordgåder, mystiske hændelser og psykologiske intriger, når TV3 Puls hver fredag aften viser en ny spændende thriller.

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk