Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

TV3 Max

TV3 MAX er kanalen, der med sin sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer primært henvender sig til den mandlige TV-seer. På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Kanalen viser stærke kampe fra Premier League, UEFA Champions League, Ligue 1, Superligaen, The Championship m.fl. Endvidere dækker TV3 MAX også Bundesliga håndbold, Champions League håndbold og ATP tennis. Når TV3 MAX ikke sender LIVE sport fra de største turneringer, finder du masser af originale comedy- og livsstilsprogrammer. Se for eksempel prisbelønnede programmer som The Simpsons, Top Gear og How I Met Your Mother. På TV3 MAX er der garanti for skøn underholdning i dejligt og tilbagelænet selskab.

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på TV3 Max

Program på Ekstrakanalen denne måned

Skrotjægerne

Mike og Frank er skrotjægere, der rejser landet rundt, og er bogstaveligt talt klar til at rejse hvorhen det skal være, for at finde antikt guld. Med Danielles hjælp, lander de ofte i en komisk suppedas.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Counting Cars

Danny "The Count" Koker er en legende i Las Vegas, som opkøber, restaurerer og tilpasser klassiske biler og motorcykler - og sælger med overskud. Han lever og ånder for de store amerikanske biler og motorcykler, fra vintage Thunderbirds og klassiske Corvetter til toptunede Harleyer og smarte Trike-motorcykler. Når han ser et køretøj han vil have, uanset om det er på en auktion eller parkeret foran en restaurant, er der intet der kan stoppe ham i at få hvad han vil have.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Top Gear

Top Gear holdet er tilbage med en helt forrygende sæson. Masser af ros fra både anmeldere og britiske seere for denne 24. omgang med de nye værter: Chris Harris, Rory Reid og Matt LeBlanc. De vender alle tre tilbage i denne sæson og glæd dig også til at indslagene om "biler til en rimelig pris" er konverteret til "rimeligt hurtige biler". Tændingsnøglen er sat i, klar til både overraskende nyheder og fantastiske biler.

Program på Ekstrakanalen denne måned

The Simpsons

Familien Simpson bor i Springfield i Amerika. Vi følger familien Simpson i deres ikke helt normale hverdagsliv.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Premier League

Premier League-sæsonen lakker mod enden. Kampen om mesterskabet bliver tæt til det sidste, og der bliver i den grad også kamp til stregen, når de lukrative top 4-placeringer, som giver direkte adgang til Champions League, skal fordeles.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Bundesliga

Kapløbet om det tyske mesterskab ser ud til at blive det tætteste i mange år, når Bayern München skal forsøge at vinde sit syvende mesterskab på stribe. Borussia Dortmund har længe haft førertrøjen på, men efter en skuffende start på forårssæsonen har Bayern München formået at indhente forspringet. Bliver det mastodonterne fra München eller de sortgule krigere fra Nordrhein-Westfalen, der ender med at trække det længste strå og løfte Die Meisterschale?

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk