Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

TV3 Puls

TV3 Puls er kanalen, der fornemmer tendenserne inden for blandt andet mad, mode, indretning og design. Og formidler dem gennem fascinerende og inspirerende livsstilsprogrammer i et univers, der aldrig får for travlt til nærvær og indlevelse. TV3 Puls inviterer desuden på store filmoplevelser i den prisbelønnede klasse. En rendyrket feelgood-kanal.

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på TV3 Puls

Program på Ekstrakanalen denne måned

Jamie’s Quick & Easy Food

Jamie's Quick and Easy Food er den ultimative samling af opskrifter på hurtig og nem mad. Perfekt til dig, der elsker mad, men ikke altid har tiden til at rode med mange ingredienser og lange kogetider. Jamie har, på baggrund af sin årelang erfaring, samlet en række virkeligt brugbare og vildt lækre retter, med kun 5 ingredienser. Appetitvækkende, lækker mad til de travle dage, hvor du lige mangler en god idé, uanset om du er nybegynder eller er en troldmand i køkkenet.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Ramsay’s Kitchen Nightmares US

Gordon Ramsey er en engelsk stjernekok med adskillige Michelinstjerner, et sprog som en havnearbejder og et eksplosivt temperament. I denne serie er han på en mission for at redde kriseramte restauranter fra en pinefuld død og i stedet vende dem til succesfulde forretninger – på en uge! I hvert afsnit hjælper han en ny restaurant med at få vendt den synkende skude, men kan restaurantejerne, kokkene, tjenerne og køkkenpersonalet klare mosten, når Gordon overtager styringen og uddeler både ordrer og sine uforbeholdne meninger?

Program på Ekstrakanalen denne måned

Dr. Phil

Dr. Phil er et Emmy-nomineret show, med USAs mest populære psykolog og livsstilsekspert, dr. Phil McGraw. McGraws popularitet kommer af hans "get real" holdning, når han hjælper sine gæster med at løse deres problemer. Han skærer igennem deres følelsesmæssige mudder og skærer ind til benet af problemerne, giver dem de udfordringer de kan bruge til at komme videre. McGraw mestrer de mest tabubelagte emner som hustruvold, børnemishandling, depression, racisme, misbrug og andre problemer, der er velkendte i al almindelighed, men som ofrene ikke taler om.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Mit plastikmareridt

I dag lægger flere og flere danskere sig ”under kniven” i jagten på evig skønhed. Men nogle gange går turen på operationsbordet galt. I to sæsoner har ”Mit Plastikmareridt” vist bagsiden af medaljen, når dét, der begyndte som en smuk drøm om skønhed, i stedet ender med at være ens værste mareridt. Og nu er Mit Plastikmareridt klar med sin tredje sæson. Resultatet af skønhedskirurgi er desværre indimellem en patient, der bliver efterladt med ar på både krop og sjæl, fordi operationen ikke er gået som forventet og håbet.

Program på Ekstrakanalen denne måned

A Kind of Murder

Premierefilm: En ung mands succesfulde tilværelse bryder sammen, da hans kone findes død ved foden af en klippe. Filmen bliver sendt fredag d. 10. maj kl. 22.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Moonlight

Dette er historien om den unge mand, Chiron, fortalt gennem tre definerende nedslag: barndom, ungdom og voksenliv. Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke, han gennemlever i et af Miamis hårdt belastede kvarterer. Filmen vandt en Oscar i 2017 og bliver sendt tirsdag d. 14. maj kl. 22.

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk