Ekstrakanalen

Månedens tv-kanal fra os til dig

Hver måned får du fri adgang til en udvalgt tv-kanal, og i denne måned kan du se:

Månedens Ekstrakanal

National Geographic

National Geographic byder på lærerige programmer inden for historie, programmer om det nyeste inden for videnskab og teknologi og enestående programmer om dyr og natur. Der sendes desuden inspirerende kultur- og rejseprogrammer på National Geographic

Gælder alle med tv fra YouSee.

Populære programmer på National Geographic

Program på Ekstrakanalen denne måned

Valley of the Boom

Den 13. januar kl. 21.00 – Dobbeltafsnit!
Serien tager os med til Silicon Valleys eksplosive begyndelse i 2001. Vi møder store personligheder, som har oplevet teknologiens højde- og lavpunkter, og hører hidtil ufortalte historier om revolutionen - fortalt som en dramaserie.


Vi hører historien om de innovative forgængere til de sociale netværk og browsere vi kender idag, og får de sjove og ukendte anekdoter fra de folk, som var der dengang det hele gik amok!

Program på Ekstrakanalen denne måned

Planet or Plastic: Plastiki –båden af plastflasker

Den 3. januar kl 20.00
Som en del af kampagnen Planet or Plastic viser National Geogrpahic dokumentaren om Platiki. Dokumentaren følger Plastikis rejse - en katamaranbåd til seks personer bygget af flere end 12.000 genbrugte plastikflasker.


Se også en række andre spændende dokumentarer fra kampagnen Planet or Plastic på National Geographic fra 2. til 6. januar.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Planet or Plastic: Jackie Chan og miljøets helte

Fredag d. 4. januar kl 20.00
Som en del af kampagnen Planet or Plastic viser National Geogrpahic dokumentaren om Jackie Chan der slutter sig til den teknologiske opfinder og National Geographics Explorer Arthur Huang. Sammen har de opfundet verdens første mobile genanvendingsmaskine til plastik, kaldet ’The Trashpresso’. Nu er deres mission at teste den på det Tibetanske Plateau. Det sted vil presse maskinen og dens opfindere til det yderste


Se også en række andre spændende dokumentarer fra kampagnen Planet or Plastic på National Geographic fra 2. til 6. januar.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Nazi Megakonstruktioner: USA's krig

Den 29. januar kl. 22.00
Juni 1944. Japanerne er på tilbagetog over Stillehavet. Ved øen Saipan skal de ud i et afgørende slag. Taber de, vil et farligt nyt amerikansk våben - B-29 langdistancebomben - være på skudhold af Japan for første gang. Men det Japanske imperium mener, at et andet mægtigt våben vil vinde kampen for dem - en indgroet tradition om aggressivitet og ofre under kamp. Men vil den japanske strategi sejre?

Program på Ekstrakanalen denne måned

Undersøgelse af flystyrt

Den 14. januar kl. 21.00
Den uhyggelige sandhed er, at flysikkerheden forbedres en ulykke ad gangen. "Undersøgelse af flystyrt" undersøger historiske flykatastrofer for at se på, hvad der gik galt, og hvorfor.


I sæsonpremieren er vi med på en flyvning fra Indonesien til Hong Kong højt over havet, da begge motorer sætter ud i en Airbus A-330. Det er en nødsituation, og kaptajnen tager manuel kontrol over flyet. Det lykkes at genstarte en af motorerne, men flyet kan ikke bremses før landing.

Program på Ekstrakanalen denne måned

Den utrolige Dr. Pol

Den 2. januar kl. 21.00
I denne vilde sæson af Den utrolige Dr. Pol har lægerne poterne fulde, når de løber fra den ene nødsituation til den anden, og arbejder på klinikken. Udfordrende situationer bliver mødt med hjertevarme, fra en blodtransfusion til et rensdyr til en gris med stivkrampe.


En kær gris ved navn Winston lider af en sjælden og dødelig form for stivkrampe. Vil en overnatning hos Dr. Emilys assistent hjælpe ham? På klinikken forbereder man sig på en invasion af kattekillinger. Et uhyggeligt opkald fra Rooftop Landing bekymrer Dr. Pol. En flok rensdyr har fået orme, og Ivy kan ikke følge med. Dr. Brenda arbejder på at redde dem, døget rundt. Det bliver en vild tur i denne spændende, hjerteskærende og utrolige sæson af Dr. Pol!

Sådan finder du Ekstrakanalen

Du finder Ekstrakanalen på kanalplads 55 eller 15
Vær opmærksom på, hvis du har lavet en favoritliste kan Ekstrakanalen ligge på en anden kanalplads.

Du kan også se Ekstrakanalen på din mobil, tablet og pc
Du skal bare hente YouSee Tv & Film app'en eller gå ind på tv.yousee.dk