Vil du have lynhurtigt internet?

Hvilket bredbånd giver den bedste forbindelse? Fiber eller kabel? YouSee vægter kundeservice højt og finder den bedste bredbåndsløsning til dig og din familie


Bestil dit bredbånd her

Hvad er fiberbredbånd?

Fiberbredbånd er internet over fibernettet, men det er ikke den eneste vej til høj hastighed. Hos YouSee tilbyder vi coax bredbånd, der er internet via kabler. Vi giver dig stabil og hurtig online adgang.

Vi ønsker at være på forkant med udviklingen og give dig den mest fremtidssikre løsning inden for bredbånd. Vi arbejder på en bredbåndsløsning, hvor vi kan tilbyde gigabit internet med eller uden tv til dig og din familie.

Læs mere om fremtidens bredbånd

Dækning – hvor end du er

YouSee bredbåndsløsning tilbyder samme frihed som fiberbredbånd. Vi sørger for en stærk forbindelse, når hele familien downloader, streamer, surfer, spiller og ser tv – på samme tid og på flere skærme.

Bredbånd med fiber er heller ikke alene om at tilbyde mobilitet. Vi gør jer online på mobil, tablet og pc og giver jer dækning uanset, om I er hjemme eller på farten.

Installation af bredbånd – nemt og hurtigt

Med kundeservice i højsædet tilbyder vi en problemfri installation af dit bredbånd. Vi leverer din startpakke inden for to dage og gør det let for dig at sætte dit bredbånd op – på få minutter.

Fylder bredbånd via kabel mere end fiber i stuen? Alle vores modem er trådløse og i et klassisk design. Du slipper derfor at bakse med irriterende og grimme kabler overalt.
Kom online nemt og hurtigt - bestil dit bredbånd her