Brug din flytning som anledning til at få et enklere liv. Med den oldgamle indretningsfilosofi feng shui er der konkrete råd at hente til en mere harmonisk flytning og mere energi i dit liv.

 • Få styr på kabler
  Gem kabler og ledninger af vejen, så de ikke påvirker dig. Rene, rolige flader er gode for sjælen.
 • Skift gammelt ud med nyt
  Skil dig af med ting, du ikke længere bruger. Køb nye ting, der passer bedre til det liv, du lever lige nu.
 • Husk mad og drikke under flytningen
  Sørg for at væskebalancen er god med masser af kolde drikke og lækker mad til dine flyttehjælpere.
 • Det første, du bringer ind i lejligheden er en gave
  Køb en gave til din nye bolig, noget der giver en følelse af sindsro og lykke. Fx en smuk vase eller et skønt billede. Stil det ind i dit nye hjem som det første, der får lov at flytte ind.
 • Flyt med familien
  I følge feng shui bør dit flytteteam bestå af de mennesker, der er tæt på dig. Familie og nære venner. Sørg for at flytningen forløber harmonisk og med godt humør, og undgå skænderier og sure miner.
 • Indret køkkenet først
  Det første rum, du bør indrette i følge feng shui er dit køkken. Her er det vigtigst, at du husker frisk frugt og krydderier.
 • Soveværelset er helligt
  Det vigtigste rum i din bolig er soveværelset, hvor du slapper af og genvinder din energi. Det siges, at din seng ikke må stå i forlængelse af døren. Så mister du nemlig din energi, når du sover om natten. Prøv at lægge dig i sengen – hvis dine fødder peger i retning af døren, står din seng forkert.
 • Hold indflytter-middag
  Invitér dine venner og familie til en middag og en kop te, så hjemmet kan blive fyldt med glæde og latter fra begyndelsen. Tænk i lys og luft Feng shui kan virke abstrakt og filosofisk, men faktisk er flere af principperne enkle. Sørg fx altid for at lufte ud i din bolig, så luften er frisk. Og forsøg at få så meget, naturligt lys ind i boligen som muligt.
Få flere gode råd og flyttetips

 

Skal dit internet og tv stå klar, når du flytter ind?

Så lad os sørge for det. Bare ring til os på nummer 70 70 42 82 mellem kl. 9.00 og 17.00 - så klarer vi resten.
Vi kan også ringe dig op. Indtast dine oplysninger herunder, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.