Med den nye Foreningsguide får jeres forening et samlet overblik med vejledning og guides til de muligheder jeres foreningsaftale tilbyder hos YouSee.

 

I Foreningsguiden finder I svar og forklaring på flere af de sager, der kan opleves som komplekse eller som I måske ikke kender svaret på. 

 

I kan bruge den som jeres manuel i dagligdagen – et opslagsværktøj - hvor I finder svar, vejledning og tips til de problemstillinger, I som bestyrelse og jeres kunder kan have til tv-og internetløsningen.

 

Foreningsguiden er i to udgaver. Derfor skal du downloade den version, der passer til den aftale jeres forening har hos os.

Foreningsguiden til selvomkoblere

Her kan du downloade en udgave med Foreningsguiden, der har vejledning til foreningen, som selv sørger for den tekniske ændring f.eks. ved et filterskift, som skal ske vedændring af tv-pakke. I er selvomkoblere.

Download

Foreningsguiden med serviceaftale

Her kan du downloade en udgave af Foreningsguiden, der har vejledning til foreningen, som har en aftale om Service. Det betyder, at YouSee teknikere sørger for den tekniske ændring f.eks. ved et filterskift, som skal ske ved en ændring af tv-pakke.

Download