Foreningsguiden

Foreningsguide

Med Foreningsguiden får I vejledning og guides til de muligheder jeres foreningsaftale tilbyder hos YouSee. I Foreningsguiden er der nemlig svar og forklaringer på flere af de sager, der kan opleves som komplekse, eller som I måske ikke kender svaret på. 

Foreningsguiden er jeres manual til foreningsarbejdet

Guiden giver jer et opslagsværktøj, hvor I kan finde vejledninger og tips til de problemstillinger, I som bestyrelse og jeres kunder kan have til tv-og internetløsningen. 

Du kan her på siden downloade en pdf med Foreningsguiden i den version, der passer til jeres tv-aftale hos os.

Foreningsguide Serviceaftale med YouSee Play

Her kan du downloade en udgave af Foreningsguiden, der har vejledning til foreningen med en Serviceaftale. Det betyder, at YouSee-teknikere sørger for den tekniske ændring fx ved filterskift ved ændring af en tv-pakke.

Download

Foreningsguide Serviceaftale med Bland Selv

Her kan du downloade en udgave af Foreningsguiden, der har vejledning til foreningen, som har en aftale om Service. Det betyder, at YouSee teknikere sørger for den tekniske ændring f.eks. ved et filterskift, som skal ske ved en ændring af tv-pakke.

Download

Foreningsguide Selvomkoblere med Bland Selv

Her kan du downloade en udgave med Foreningsguiden, der har vejledning til foreningen, som selv sørger for den tekniske ændring f.eks. ved et filterskift, som skal ske vedændring af tv-pakke. I er selvomkoblere.

Download

Foreningsguide til aftalen med YouSee Play 10 point som betaling hos foreningen

Her kan du downloade en udgave med Foreningsguiden, som har en vejledning til foreningen, der selv sørger for tekniske ændring fx ved et filterskift ved medlemmer/beboeres bestilling af faste tv-pakker og YouSee Play 10.

Download

Foreningsguide til aftalen med YouSee Play 10 – 40 point som betaling hos foreningen

Her kan du downloade en udgave med Foreningsguiden, som har en vejledning til foreningen, der selv sørger for tekniske ændring fx ved et filterskift ved medlemmer/beboeres bestilling af faste tv-pakker og YouSee Play 10, 20 30 eller 40 point.

Download

Servicekontrakt på private net

Få overblik af service og vedligehold gældende for YouSee’s tv-aftaler hos private netejere.

Download