Har du brug for hjælp til at vælge hastighed?

Vi sikrer dig den bedste forbindelse
- også i fremtiden


Vi er i fuld gang med at opgradere vores kabel-tv-net i hele landet. Så din forbindelse er fremtidssikret. Og så du senest i starten af 2018 kan bestille Gigabredbånd med hastigheder helt op til 1.000 Mbit.

Måske er du en af dem, der allerede nu kan bestille 1.000 Mbit. Ellers får du mulighed for det senere. Indtast din adresse herunder, og se, hvilke hastigheder du kan få her og nu.

Skaerme

Behovet
for mere fart

En typisk familie har ikke bare én skærm med forbindelse til internettet – men mange. Far ser fodbold på smart-tv’et i stuen, teenageren ser YouTube på værelset, de små ser børneserier på tabletten, og mor læser avis på mobilen.

Der streames musik i baggrunden, og inden længe er smart homes, Internet of Things og virtual reality også en del af hverdagen. Det kræver ekstra båndbredde og kapacitet. Meget endda.

Gigabredbånd
med op til 1.000 Mbit

Vi vil være på forkant. Vi vil have en forbindelse, der kan trække fremtidens digitale behov. Og som sikrer dig den højeste stabilitet og den bedste kvalitet.

Derfor opgraderer vi hele vores kabel-tv-net, så vi kan tilbyde Gigabredbånd med hastigheder helt op til 1.000 Mbit. Måske har vi allerede opgraderet dit område – ellers gør vi det senest i starten af 2018.

Lynhurtige hastigheder

Med hastigheder op til 1.000 Mbit er vi gearet til fremtiden. Teknologien bag det nye Gigabredbånd er så ny og banebrydende, at Danmark bliver det første land i verden, hvor et helt kabel-tv-net bliver opgraderet til Docsis 3.1, som teknologien også kaldes.

Opgraderingen giver dig også mulighed for at få symmetriske hastigheder, hvor upload- og downloadhastigheden er denne samme - eksempelvis 25/25 Mbit, 100/100 Mbit, og 500/500 Mbit.

De første kan allerede bestille de lynhurtige hastigheder nu. Og vi fortsætter opgraderingen frem til starten af 2018, hvor alle vores kunder på kabel-tv-nettet kan få glæde af den nye teknologi.

Opgradering i etaper

At opgradere hele kabel-tv-nettet er et stort projekt med mange etaper – og mange komponenter, der skal udskiftes. Derfor vil der være afbrydelser på tv-, bredbånd- og telefonforbindelsen – typisk af en dags varighed. Hvis vi skal arbejde i dit område, sender vi dig et brev. Når arbejdet er færdigt, er det en god idé at slukke og genstarte dit bredbåndsmodem og din tv-boks.

Vi opgraderer de sidste områder i starten af 2018. Men indtil da opgraderer vi løbende, så der hver uge er flere, der kan bestille bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit.

Kan alle få Gigabredbånd?

Alle, der har mulighed for at få adgang til vores kabel-tv-net, kan få det nye Gigabredbånd senest i starten af 2018. Når udrulningen er færdig, kan vi derfor levere bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit til ca. 1,4 millioner husstande i Danmark.

Har du bredbånd gennem en antenne-/boligforening, afhænger det af, hvilken aftale din forening har med os. Bestyrelsen i din forening kan fortælle dig, hvilken aftale I har. Og hvis foreningen er interesseret i en ny aftale, kan bestyrelsen ringe til os på 70 70 40 00.

Ny startfrekvens til dine tv-kanaler

For at skabe plads til det nye Gigabredbånd har vi ændret startfrekvensen på dine kanaler til 450 MHz. Hvis du oplever sort skærm, er det, fordi dit tv ikke har indlæst den nye frekvens automatisk. Så skal du selv ændre startfrekvensen og genindlæse dine tv-kanaler.


Find vejledningen til dit tv her

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om det nye og forbedrede kabel-tv-net, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 42 44. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag kl. 8.00-20.00 samt weekend og helligdage kl. 10.00-20.00.

Hvad er Gigabredbånd?

Gigabredbånd er superhurtigt bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit.

Hvorfor laver I denne opgradering af kabel-tv-nettet?

Formålet med opgraderingen er at ombygge vores netværk, så det bliver endnu bedre, mere stabilt og har kapacitet nok til at kunne dække det stigende behov for flere underholdningstilbud og højere bredbåndshastigheder.

Hvad sker der rent teknisk?

Vi går ind og opgraderer vores kabel-tv-net, der kan levere tv, bredbånd og telefoni til ca. 1,4 millioner husstande i Danmark. Det gør vi ved at udskifte en række komponenter i vores nuværende Docsis 3.0-løsning, der herefter bliver til en Docsis 3.1-løsning. Tallet lyder ikke af meget, men forskellen er markant. Danmark bliver det første land i verden, der ombygger hele kabel-tv-nettet til denne teknologi, som kan tilbyde hastigheder op til 1.000 Mbit.

Hvad betyder Docsis 3.1?

Det er en teknisk opgradering af vores kabel-tv-net, som i dag er en Docsis 3.0-løsning. Med opgraderingen til Docsis 3.1 skal der også bruges et nyt modem. Et Docsis 3.1-modem kan trække 1.000 Mbit, mens et Docsis 3.0-modem ikke kan trække lige så hurtige hastigheder.

Hvad kan jeg bruge den nye hastighed til?

Den høje hastighed er især en fordel, hvis du bor i en husstand, hvor mange bruger bredbånd på én gang og hos mindre erhvervsdrivende. Du vil kunne mærke en forskel på upload og download af større filer, ligesom du vil opleve en mere stabil trådløs bredbåndsforbindelse.

Kan alle få hastigheder op til 1.000 Mbit?

Alle, der har adgang til vores kabel-tv-net, får mulighed for at bestille Gigabredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit senest i starten af 2018.

Klik her for at indtaste din adresse, og se, om du kan bestille allerede nu.

Har du bredbånd gennem en antenne-/boligforening, afhænger det af, hvilken aftale din forening har med os. Bestyrelsen i din forening kan fortælle dig, hvilken aftale I har. Og hvis foreningen er interesseret i en ny aftale, kan bestyrelsen ringe til os på 70 70 40 00.

Jeg har bredbånd via mit telefonstik. Kan jeg få 1.000 Mbit?

Nej, desværre. Opgraderingen er kun mulig, hvis du kan få bredbånd via dit kabel-tv-stik.

Hvornår kan jeg bestille 1.000 Mbit?

Udrulningen af det nye bredbånd sker løbende, så det afhænger af, hvor du bor. Men vi forventer, at alle med adgang til kabel-tv-nettet kan bestille senest i starten af 2018.

Klik her for at indtaste din adresse, og se, om du kan bestille allerede nu.

Hvad koster 1.000 Mbit?
1.000 Mbit koster 699 kr./md. Men du kan også vælge andre hastigheder. Klik her for at indtaste din adresse, for at se hvilke hastigheder du kan få.
Hvornår vil der være afbrydelser på mit kabel-tv-net?

Opgraderingen sker i etaper. Derfor kan vi ikke præcist sige, hvornår der vil der være afbrydelser på din tv- og bredbåndsforbindelse. Du modtager et brev, når der er en afbrydelse i det område, du bor. Afbrydelsen tager typisk et døgns tid, og her vil tv, bredbånd og telefoni via kabel-tv-stikket ikke virke.

Er der særlige forholdsregler, hvis jeg er foreningskunde?

Hvis foreningen har et YouSee-ejet kabel-tv-net, kan I få adgang til de nye bredbåndshastigheder. Men hvis foreningen har et privatejet kabel-tv-net og en signalforsyningsaftale hos os, skal der indgås en ny aftale om at få opgraderet kabel-tv-nettet til Docsis 3.1. Før aftalen er indgået, kan foreningen ikke få adgang til de nye bredbåndshastigheder. Bestyrelsen i din forening kan fortælle dig, hvilken aftale I har. Og hvis foreningen er interesseret i en ny aftale, kan bestyrelsen ringe til os på 70 70 40 00.

Hvorfor skal jeg ændre startfrekvensen på mine tv-kanaler?

Hvis du ikke allerede har ændret din startfrekvens, er den lige nu 143 MHz. Men den frekvens og placering skal vi bl.a. bruge til det nye Gigabredbånd. Derfor flytter vi frekvensen, så dine tv-kanaler nu har en startfrekvens på 450 MHz. Du skal selv ændre startfrekvensen på dit tv. Se, hvordan du gør her.

Se, hvilke hastigheder du kan få

Ja tak