Vi arbejder på en
endnu bedre forbindelse


Internetforbruget stiger hvert år. Derfor arbejder vores teknikere på at gøre internetforbindelsen endnu bedre, så vi er rustet til fremtidens behov. Følg med på kortet og se, hvilke byer vi opgraderer lige nu.

Læs mere

Hurtigt og stabilt bredbånd

med masser af fordele

Skal vi fortælle dig når vi har gode tilbud
på bredbånd og meget mere?


Ja tak

Har vi været hos dig?

Måske har vi allerede opgraderet forbindelsen i din by – eller også lægger vi snart vejen forbi.
Er du mon en af dem, der kan få bredbånd med 1.000 Mbit allerede nu? Ring og hør, hvor meget fart du kan få på 70 70 32 42

Har vi været hos dig?

Måske har vi allerede opgraderet forbindelsen i din by – eller også lægger vi snart vejen forbi. Er du mon en af dem, der kan få bredbånd med 1.000 Mbit allerede nu? Ring og hør, hvor meget fart du kan få på 70 70 32 42

En forbindelse der matcher fremtiden

Vi danskere bruger flere og flere timer online. Vi hører musik, vi streamer serier, vi læser aviser, vi spiller spil – alt sammen mere end nogensinde før.
Og det som er afgørende for en god oplevelse, er en god internetforbindelse.

Derfor arbejder vi på at kunne give dig bredbånd, der er hurtigere og bedre end det, du har i dag. Vi vil nemlig være sikre på, at vi kan matche det behov for fart, som præger udviklingen. På den måde kan du nemlig forsætte med at bruge internettet
– helt som du plejer.

Har du spørgsmål?

Vil du gerne vide mere om opgraderingen, og hvad det betyder for dig, er du velkommen til at ringe til os på 70 70 32 42.


Vi sidder klar ved telefonerne mandag til torsdag fra 8.00-17.30 og fredag fra 8.00-16.30.

Hvad er Gigabredbånd?

Gigabredbånd er superhurtigt bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit.

Hvorfor laver I denne opgradering af kabel-tv-nettet?

Formålet med opgraderingen er at ombygge vores netværk, så det bliver endnu bedre, mere stabilt og har kapacitet nok til at kunne dække det stigende behov for flere underholdningstilbud og højere bredbåndshastigheder.

Hvad sker der rent teknisk?

Vi går ind og opgraderer vores kabel-tv-net, der kan levere tv, bredbånd og telefoni til ca. 1,4 millioner husstande i Danmark. Det gør vi ved at udskifte en række komponenter i vores nuværende Docsis 3.0-løsning, der herefter bliver til en Docsis 3.1-løsning. Tallet lyder ikke af meget, men forskellen er markant. Danmark bliver det første land i verden, der ombygger hele kabel-tv-nettet til denne teknologi, som kan tilbyde hastigheder op til 1.000 Mbit.

Hvad betyder Docsis 3.1?

Det er en teknisk opgradering af vores kabel-tv-net, som i dag er en Docsis 3.0-løsning. Med opgraderingen til Docsis 3.1 skal der også bruges et nyt modem. Et Docsis 3.1-modem kan trække 1.000 Mbit, mens et Docsis 3.0-modem ikke kan trække lige så hurtige hastigheder.

Hvad kan jeg bruge den nye hastighed til?

Den høje hastighed er især en fordel, hvis du bor i en husstand, hvor mange bruger bredbånd på én gang og hos mindre erhvervsdrivende. Du vil kunne mærke en forskel på upload og download af større filer, ligesom du vil opleve en mere stabil trådløs bredbåndsforbindelse.

Kan alle få hastigheder op til 1.000 Mbit?

Alle, der har adgang til vores kabel-tv-net, får mulighed for at bestille Gigabredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit senest i slutningen af 2018.

Klik her for at indtaste din adresse, og se, om du kan bestille allerede nu.

Har du bredbånd gennem en antenne-/boligforening, afhænger det af, hvilken aftale din forening har med os. Bestyrelsen i din forening kan fortælle dig, hvilken aftale I har. Og hvis foreningen er interesseret i en ny aftale, kan bestyrelsen ringe til os på 70 70 40 00.

Jeg har bredbånd via mit telefonstik. Kan jeg få 1.000 Mbit?

Nej, desværre. Opgraderingen er kun mulig, hvis du kan få bredbånd via dit kabel-tv-stik.

Hvornår kan jeg bestille 1.000 Mbit?

Udrulningen af det nye bredbånd sker løbende, så det afhænger af, hvor du bor. Men vi forventer, at alle med adgang til kabel-tv-nettet kan bestille senest i slutningen af 2018.

Klik her for at indtaste din adresse, og se, om du kan bestille allerede nu.

Hvad koster 1.000 Mbit?
1.000 Mbit koster 699 kr./md. Men du kan også vælge andre hastigheder. Klik her for at indtaste din adresse, for at se hvilke hastigheder du kan få.
Hvornår vil der være afbrydelser på mit kabel-tv-net?

Opgraderingen sker i etaper. Derfor kan vi ikke præcist sige, hvornår der vil der være afbrydelser på din tv- og bredbåndsforbindelse. Du modtager et brev, når der er en afbrydelse i det område, du bor. Afbrydelsen tager typisk et døgns tid, og her vil tv, bredbånd og telefoni via kabel-tv-stikket ikke virke.

Er der særlige forholdsregler, hvis jeg er foreningskunde?

Hvis foreningen har et YouSee-ejet kabel-tv-net, kan I få adgang til de nye bredbåndshastigheder. Men hvis foreningen har et privatejet kabel-tv-net og en signalforsyningsaftale hos os, skal der indgås en ny aftale om at få opgraderet kabel-tv-nettet til Docsis 3.1. Før aftalen er indgået, kan foreningen ikke få adgang til de nye bredbåndshastigheder. Bestyrelsen i din forening kan fortælle dig, hvilken aftale I har. Og hvis foreningen er interesseret i en ny aftale, kan bestyrelsen ringe til os på 70 70 40 00.

Hvorfor skal jeg ændre startfrekvensen på mine tv-kanaler?

Hvis du ikke allerede har ændret din startfrekvens, er den lige nu 143 MHz. Men den frekvens og placering skal vi bl.a. bruge til det nye Gigabredbånd. Derfor flytter vi frekvensen, så dine tv-kanaler nu har en startfrekvens på 450 MHz. Du skal selv ændre startfrekvensen på dit tv. Se, hvordan du gør her.