Se HBO Nordic på din tv-skærm


Med tv fra YouSee, har du mulighed for at se HBO Nordic på din store skærm.
Så har du nem og hurtig adgang til alle sæsoner af de mest anmelderroste serier.
Endda til en helt speciel pris.

Tilbuddet forudsætter, at du har en tv-pakke og tv-boks fra YouSee.

©2017 HOME BOX OFFICE, INC. ALL RIGHTS RESERVED. HBO® AND RELATED CHANNELS AND SERVICE MARKS ARE THE PROPERTY OF HOME BOX OFFICE, INC.

Thriller, komedie eller gys?

Er du til Game of Thrones? Girls? Westworld eller måske Fear The Walking Dead?
Der er masser af fantastiske serier at vælge imellem på HBO Nordic. Lige nu finder du mere end 5.000 episoder, og der kommer hele tiden flere til.
Her er nogle af de mest populære serier lige nu.

Game of Thrones

denne populære og prisvindende serie kan du følge syv kongerigers kamp om jerntronen i King’s Landing. Kom med til det fantastiske middelalderunivers, hvor den kolde vinter altid lurer om hjørnet og følg de mange intriger og dramatiske kampe, der udspiller sig mellem seriens karakterer.
Se trailer

The Handmaid’s Tale

I et dystopisk samfund hærget af miljøforurening og nedsat fertilitet er den totalitære kristne regering, Gilead, kommet til magten og styrer samfundet ved hjælp af magt og militære midler. Få kvinder er stadig i stand til at få børn, og de må se deres frygtelige skæbne i øjnene når de under tvang må føde elitens børn.
Se trailer

Twin Peaks

David Lynch og Marks Frosts ikoniske kult-serie er tilbage med en splinterny sæson. Dette mesterværk af en serie tager dig med på en mærkelig, men fuldstændig vidunderlig rejse tilbage til Twin Peaks i selskab med FBI-agenten Dale Cooper og alle de andre gamle kendinge fra “Twin Peaks” fantastiske karaktergalleri.
Se trailer

Big Little Lies

Med “Big Little Lies” får du en mørk, humoristisk historie om tre mødre i det nordlige Californien, hvis tilsyneladende perfekte tilværelser forfalder til et punkt, hvor der bliver begået mord. Kom med når og se, hvad der i virkeligheden foregår bag ligusterhækken i det de tre kvinders på overfladen idylliske familieliv.
Se trailer

Westworld

I “Westworld” får du den perfekte blanding af sci-fi og western. Denne serie er inspireret af Michael Crichtons kultfilm fra 1973. Se med når almindelige mennesker kan slå sig løs og give efter for deres lyster på godt og ondt i selskab med i forlystelsesparken Westworld, hvor robotter står klar til at give gæsterne vaskeægte western-stemning.
Se trailer

Billions

Serien udspiller sig i New York Citys politiske og finansielle verden og skildrer farerne og rigdommen ved at jage den amerikanske drøm i det 21. århundrede. Se med når den ubarmhjertige sagfører Chuck Rhodes sætter sig for at afsløre den korrupte milliardær Bobby “Axe” Axelrod.

Se trailer

HBO Nordic
er meget mere end serier

Ud over at have nogle af verdens mest anmelderroste serier, så byder HBO Nordic også på filmklassikere og en lang række af dybdegående kvalitetsdokumentarer om bl.a. historie, samfund og kriminalitet.

Bestil HBO Nordic

©2017 HOME BOX OFFICE, INC. ALL RIGHTS RESERVED. HBO® AND ALL RELATED PROGRAMS
ARE THE PROPERTY OF HOME BOX OFFICE, INC.

Se HBO Nordic på alle dine skærme

Udover at du kan se HBO Nordic på din tv-skærm, kan du selvfølgelig også se alle de gode film
og serier på mobil, tablet og pc. Så har du altid masser af god underholdning med på farten
– uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Bestil HBO Nordic nu!

Du får første måned for 0 kr. Herefter er prisen kun 69 kr./md. Du sparer 20 kr. om
måneden ved bestilling hos YouSee! Der er ingen binding. Alt hvad du behøver er
en tv-pakke og en tv-boks fra YouSee.

Værd at vide om HBO Nordic hos YouSee

Hvor kan jeg se HBO Nordic?

Du får adgang til HBO Nordic på din tv-skærm derhjemme via din YouSee Tv-boks. Derudover kan du se HBO Nordic på din mobil og tablet via appen YouSee Tv & Film og på din pc via tv.yousee.dk.

Hvor ligger HBO Nordic?

Hvad end du ser HBO Nordic via din YouSee Tv-boks, YouSee Tv & Film-appen eller på tv.yousee.dk, så ligger indholdet under menupunkterne ’Film’ og ’Serier’. Og går du ind i undermenen ’Pakker’, kan du vælge kun at få vist indhold fra HBO Nordic.

Kan jeg også se HBO Nordic på farten?

Du kan se HBO Nordic på farten via tv.yousee.dk og i YouSee Tv & Film-appen, uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Kan jeg bruge mit eksisterende HBO Nordic-abonnement?

Nej. For at kunne se HBO Nordic via YouSee’s platforme, og for at få HBO Nordic til særpris, skal du opsige dit eksisterende abonnement og oprette et nyt hos YouSee. Du skal være opmærksom på, at HBO Nordic ikke gemmer dine oplysninger om foretrukne serier mv.

Er vi flere, som kan se HBO Nordic samtidig?

Ja. I kan uden problemer se HBO Nordic på flere tv’er derhjemme samtidig, og I kan have to afspilninger i gang på samme tid på pc, mobil og/eller tablet.

Hvordan ser jeg HBO Nordic på mit tv?

Du ser HBO Nordic via din YouSee Tv-boks. Det er også muligt at bruge Chromecast og Airplay til at se indholdet fra YouSee Tv & Film-appen op på dit tv.


Se hvordan

Andre titler du kan se på HBO Nordic

The Handmaid’s Tale

“The Handsmaid’s Tale” er en nyhed fra HBO Nordic. Denne nye serie havde første gang premiere på HBO Nordic i april 2017. Bag serien er den den amerikanske producer Bruce Miller, og serien er baseret på en bog af samme navn skrevet af den canadiske forfatter Margaret Atwood. Serien portrætterer et dystopisk samfund i den nærmeste fremtid, hvor fertiliteten er faldet drastisk pga. seksuelt overførte sygdomme og miljøforurening. Dette kaos giver vej for den totalitære og ekstremt kristne regering, Gilead, at komme til magten. Nu drives samfundet af magtsultne lederer og et militært regime. “The Handmaid’s Tale” er en serie, hvor de kvindelige karakterer er særligt udsatte og ofte havner i problemer.

I seriens dystopiske univers må kvinder hverken arbejde, eje land, kontrollerer penge eller læse. Selvom fertiliteten er faldet drastisk kan nogle få kvinder dog stadig få børn, og disse kvinder kaldes handmaids. Disse handmaids sendes nu ud til elitens hjem og udsættes for voldtægt hvorefter de må føde børn for de magtfulde mænd og deres koner. Denne nye stjernespækkede serie har blandt andet Elisabeth Moss på rollelisten, som du måske husker fra hitserien “Mad Men”.

Elisabeth Moss får selskab af den søde og charmerende Alexis Bledel, som du blandt andet kender fra serien “Gilmore Girls” og filmen “Sin City”. Du kan også se Joseph Fiennes i rollen i rollen som den magtfulde regeringsmand, Fred Waterford. På HBO Nordic kan du se afsnit efter afsnit af sæson 1 af “The Handsmaid’s Tale”. I anmeldelserne af serien har man kunne læse, hvor begejstret alle anmelderne er for denne serie, og i 2018 kan du vente nye afsnit af “The Handmaid’s Tale”.

Twin Peaks

Husker du David Lynchs mesterværk “Twin Peaks” fra 1990? Nu er denne ikoniske kult-serie tilbage med en splinterny sæson på HBO Nordic. Gense Agent Dale Cooper, Sheriffen Harry S. Truman, Bobby Briggs, Audrey Horne, Shelley Johnson, Dr. Jacoby, The Log Lady og mange mange flere. HBO har samlet en perlerække af de bedste karakterer til en kæmpe reunion, så du igen kan nyde Twin Peaks fantastiske samfund.

Da “Twin Peaks” 1. sæson så dagens lys i 1990 kunne seerne se med, når den utrolig talentfulde FBI-agent, Dale Cooper, måtte rejse fra storbyen og tage ud for at hjælpe politiet i den lille flække, Twin Peaks, med at opklare mordet på den populære og elskede studine Laura Palmer. Selvom Twin Peaks er en lille flække er byen langt fra kedelig. Agent Cooper lærte hurtigt at i Twin Peaks kunne man aldrig være sikker. Byen var ramt af meget mystiske begivenheder, og ligeledes kunne man i Twin Peaks også møde mennesker, der ikke altid kunne prale af at være guds bedste børn. Nu er serien tilbage og du kan igen rejse med når Agent Dale Cooper drager tilbage til Twin Peaks.

I den nye sæson 3 af “Twin Peaks” tager Mark Frost og David Lynch dig med på Agent Dale Coopers rejse tilbage til Twin Peaks, og som regel er det en rejse ingen ved, hvor vil fører hen, men du er garanteret at rejsen er både vidunderlig og mærkelig. Agent Dale Coopers motto er, at du hver dag skal give dig selv en gave. Med HBO Nordic kan du give dig selv den gave, at se de nye afsnit af “Twin Peaks”. Sæt dig tilbage med en pokkers god kop sort kaffe, et stykke blåbærtærte eller en donut og lad dig rive med når den nysgerrige Agent Dale Cooper drager tilbage til Twin Peaks. Og ja, selvfølgelig bliver hvert afsnit skudt i gang med den velkendte og ikoniske intro-melodi vi alle elsker fra 1990ernes afsnit af “Twin Peaks”!

Big Little Lies

Denne spændingsfulde serie er bygget op med samme fortællestil, som du kender fra “True Detective”, hvor mordsagen efterforskes gennem flashbacks og afhøringer af seriens karakterer. Gennem afhøringer og flashbacks lærer du byens karakterer at kende. Du får historien om hvordan de to rige kvinder Madeline og Celeste lever i tilværelsen som mødre, og hvordan de begge tager imod byens nye ansigt, Jane, som er singlemor.

I serien får du en nervepirrende og gribende historie om tre mødre og deres liv med børn og mænd. Madeline, Celeste og Janes liv ser måske perfekte ud på overfladen, men tager du et smugkig bag ligusterhækken finder du hurtigt skeletter i skabene. Affærer, voldtægt, hustruvold og andre hemmelige problemer gemmer sig bag den perfekte familieidyl. Serien er skrevet af David E. Kelley med inspiration fra bogen “Big Little Lies” af Liane Moriarty.

Blandt seriens medvirkende finder du nogle af USAs største skuespillerer som Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley og Alexander Skarsgaard. På HBO Nordic kan du se med i dette mørke komediedrama, hvor du vil falde for seriens karakterer og deres rørende livshistorier. Alle seriens 7 afsnit er tilgængelige, så du kan roligt læne dig tilbage og tage med til Californien med Madeline, Celeste og Jane.

Westworld

Der gik ikke længe fra “Westworld” havde premiere oktober 2016 til den blev et kæmpe hit. “Westworld” er baseret på filmen af samme navn fra 1973. I en blanding af sci-fi og western får du med “Westworld” en enestående serie med et spændingsfyldt og fængende plot. I denne serie bliver du inviteret med til Westworld. Westworld er en forlystelsespark, hvor almindelige mennesker kan betale for at komme ind og opleve et det vilde vesten.

I Westworld er alt tilladt - du kan skyde med pistoler, gå på bar eller udforske vildnisset. Alt dette sker i selskab med forlystelsesparken værter, som er robotter udstyret med kunstig intelligens og udviklet til at give gæsterne en autentisk tur i det vilde vesten. Westworld er stedet hvor forlystelsesparkens gæster kan slå sig løs og give efter for alle deres lyster helt uden konsekvenser. Robotterne er skabt med dybdegående baggrundshistorier og en robusthed der gør, at de kan holde til gæsternes vilde færden og faretruende appetit i den kunstige verden. I løbet af seriens episoder møder blandt andet Westworlds robotter, deres skaberer og de gæster der hver dag betaler i dyre domme for at slå sig løs i Westworlds vilde omgivelser.

Mød blandt andet den ældste aktive robot i Westworld, Dolores, som er programmeret til at se det smukke i livet. Du kan også møde robotten Maeve, der er bordelmutter i Westworld. Sidst men ikke mindst kan du også møde Westworlds stamgæst, The Man in Black, som har besøgt forlystelsesparken i mere end 30 år. Blandt seriens medvirkende finder du nogle af de største amerikanske skuespillere såsom Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright og Ed Harris. Som noget helt særligt har Danmark også sat sit helt eget præg på denne storserie med Sidse Babett Knudsen i rollen som Theresa Cullen, som er senior manager af Westworld.

I denne serie kommer du med på en spændingsfyldt rejse til Westworld. Se med og find ud af, hvad sker der når forlystelsesparkens værter begynder at udvikle en intelligent bevidsthed på lige fod med menneskers, og find ud af om Westworlds tekniske afdeling kan holde styr på de værter de skaber til den famøse forlystelsespark. Lige nu ligger sæson 1 af “Westworld” klar på HBO Nordic, og du kan glæde dig til 2018, hvor sæson 2 af “Westworld” har premiere.

Billions

På HBO Nordic kan du se serien “Billions”, hvor den ubarmhjertige amerikanske advokat Chuck Rhodes sætter sig for at få den magtfulde men korrupte inverstingsmand, Bobby “Axe” Axelrod ned med nakken. I “Billions” kommer du med til New Yorks finansverden, hvor Chuck Rhodes kæmper for at afsløre Bobby “Axe” Axelrods korrupte eskapader. I denne serie følger du politiske magtkampe i New Yorks finansverden.

Det er ikke nemt at få Bobby Axelrod ned med nakken. Bobby er nemlig en prominent milliardær, der har formået at opbygge en pæn facade udadtil, som manden der ved hjælp af hårdt arbejde, har opnået en kæmpe økonomisk succes og tilmed donerer en stor sum penge til velgørenhed. Bobbys prominente ry kommer også af, at han har overlevet angrebet på World Trade Center d. 11. september 2009. Hvad offentligheden ikke ved er, at der bag den generøse rigmands-facade gemmer sig en korrupt mand, der kommer frem ved bestikkelse og andre ubarmhjertige metoder. Der er fare på færde når Chuck Rhodes sætter sig for at afsløre Bobby Axelrod. Det er nemlig ikke helt nemt at sætte sig imod en af New Yorks mest magtfulde forretningsmænd.

Selv har Rhodes meget på spil og kæmper med et liv i skyggen af sin succesfulde kone og far. Blandt serien medvirkende finder du en række talentfulde skuespillerer som blandt andet Paul Giamatti, Maggie Siff og Malin Akerman. Sidst men ikke mindst kan du se Damian Lewis i rollen som Bobby Axelrod, som du måske kender fra hit-serierne “Homeland” og “Band of Brothers”. Se “Billions” og få svar på, om det lykkedes Chuck Rhodes at afsløre den Bobby Axelrods korrupte adfærd i New Yorks finansielle verden. På HBO Nordic kan du se både sæson 1 og sæson 2 af denne populære serie.

Toonix på HBO Nordic er børnenes digitale legeplads

Med et HBO Nordic-abonnement igennem YouSee får du også adgang til en platform for børn spækket med sjove film og serier for både store og små. Toonix er HBO Nordics legeplads for børn, som bliver opdateret med nye film og serier hver eneste uge. De små kommer altså aldrig til at kede sig med Toonix!

På Toonix finder du film og serier til børn fra 3 til 12 år. Toonix er delt op i tre forskellige afdelinger: Lille Toonix for børn mellem 3-6, Store Toonix for børn mellem 6-12 og Film Toonix med film for hele familien.

Toonix er en adskilt brugerflade på din HBO Nordic-konto, hvor du trygt og helt uden problemer kan lade de små navigere rundt alene. De små får nemlig selskab af Toonix-vennerne, som guider børnene rundt på siden og gør det legende let at streame de bedste familiefilm og børneserier.

©2017 HOME BOX OFFICE, INC. ALL RIGHTS RESERVED. HBO® AND ALL RELATED PROGRAMS
ARE THE PROPERTY OF HOME BOX OFFICE, INC.

Læs mere om Toonix

På Toonix finder et stort udvalg af de bedste serier for børn - både klassikere fra da far dreng og helt nye børneserier. Blandt nogle af titlerne finder i blandt andet Mumitroldene, Pingu, Alfons Åberg, Tom og Jerry, Postmand Per, PowerPuff Pigerne, Ben 10 og Eventyrtid.

Toonix byder også på et bredt udvalg af film for hele familien. På Toonix kan i f.eks. se Den magiske legetøjsbutik, Teenage Mutant Ninja Turtles, Arthur og Minimoyserne, Hjælp! Jeg er en fisk og samt en lang række andre film.

Toonix’s populære serier og film kommer selvfølgelig med danske stemmer, men i kan også se programmerne med finsk, svensk, norsk eller engelsk tale.

For at tilgå Toonix skal du blot logge ind på din HBO Nordic-konto og følge linket til Toonix-platformen. Med forældrekontrol kan du opsætte en valgfri pinkode, som du skal bruge for at til at skifte mellem Toonix og platformen for voksne. På denne måde har de små kun adgang til børnevenlige film og serier.