Få streaming i din tv-pakke

Vælg HBO Nordic eller en af de 10 andre streamingtjenester


Læs mere om Bland Selv

©2019 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Thriller, komedie eller gys?

Er du til Game of Thrones? Marvel Runaways eller måske Britannia?
Der er masser af fantastiske serier at vælge imellem på HBO Nordic. Lige nu finder du mere end 5.000 episoder, og der kommer hele tiden flere til.
Her er nogle af de mest populære serier lige nu.

Se Billions på HBO Nordic

Billions

Billions skildrer rigdommen og farerne ved at jage den amerikanske drøm i det 21. århundrede. Serien er et dristigt samtidsdrama, der blander ultrarigdom, magt og korruption, personificeret af de to højst ambitiøse modstående karakterer: Den dynamiske, adelige og politisk magtfulde statsadvokat Chuck Rhoades og den kloge, beregnende arbejdermilliardær, hedgefondkongen Bobby "Axe" Axelrod. Billions udspiller sig i New York Citys politiske og finansielle verden for machiavellistiske rænkespil, og den væver en kompleks, dragende historie om en risikabel katten-efter-musen-leg.
Se trailer

Se Fear the Walking Dead på HBO Nordic

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead, den nye barske dramaserie, der befolker det samme univers som The Walking Dead, følger en splittet familie under udbruddet af de udødes apokalypse. I en by fyldt med mennesker, der jager deres drømme og flygter fra deres hemmeligheder og fortid, truer en epidemi med at ødelægge den stabilitet, som studievejlederen Madison Clark og engelsklæreren Travis Manawa har skabt på deres lokale skole. De problemer, der opstår i mødet mellem to familier, hvis børn kæmper med bitterhed, virkelighedsflugt og stofmisbrug, må træde i baggrunden, da det omkringliggende samfund begynder at gå i opløsning. En påtvunget evolution, hvor kun de stærkeste overlever, slår rod og tvinger vores dysfunktionelle familie til enten at begynde på en frisk eller acceptere deres mørke side.
Se trailer

Se The Handmaids Tale på HBO Nordic

The Handmaid's Tale

Denne dramaserie er baseret på den prisvindende bestsellerroman af Margaret Atwood og handler om livet i det dystopiske, totalitære samfund Gilead, som førhen var en del af USA. Gilead regeres af et forskruet, fundamentalistisk regime, der behandler kvinder som statens ejendom. Som en af de få resterende frugtsommelige kvinder er Offred en Tjenerinde i Kommandørens husstand og en del af en af de kvindekaster, der påtvinges seksuelt slaveri i et sidste, desperat forsøg på at genbefolke en hærget verden. I dette skræmmende samfund, hvor ét forkert ord kan medføre hendes død, færdes Offred med ét mål: at overleve og finde den datter, som hun blev frataget.
Se trailer

Se Patrick Melrose på HBO Nordic

Patrick Melrose

“Patrick Melrose” følger historien om Patrick, et plaget medlem af den engelsk overklasse, fra hans barndom i det sydlige Frankrig til hans voksne tilværelse i New York og London. Patrick blev misbrugt af sin far i sin barndom og lider af psykologiske traumer og kæmper med sin heroinafhængighed.
Se trailer

Se Killing Eve på HBO Nordic

Killing Eve

“Killing Eve” er baseret på romanerne af Luke Jennings og følger to kvinder: Eve er en knivskarp sikkerhedsofficer for MI5, der keder sig i sit administrative job og drømmer om at være spion. Villanelle er en lunefuld og dygtig dræber, der nyder en luksuriøs livsstil takket være sit voldelige job. De to meget intelligente kvinder, der begge er besatte af hinanden, går op mod hinanden i en storslået omgang katten efter musen.
Se trailer

Se Westworld på HBO Nordic

Westworld

“Westworld” er en ambitiøs og meget fantasirig dramaserie, der hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste ende farligt niveau. I den futuriske fantasipark Westworld afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster.
Se trailer

HBO Nordic
er meget mere end serier

Ud over at have nogle af verdens mest anmelderroste serier, så byder HBO Nordic også på filmklassikere og en lang række af dybdegående kvalitetsdokumentarer om bl.a. historie, samfund og kriminalitet.


©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Toonix på HBO Nordic
er børnenes digitale legeplads

Med HBO Nordic får du også adgang til sjove film og serier for både store og små. Toonix er HBO Nordics legeplads for børn, som bliver opdateret med nye film og serier hver eneste uge. De små kommer altså aldrig til at kede sig med Toonix! På Toonix finder du film og serier til børn fra 3 til 12 år. Toonix er delt op i tre forskellige afdelinger: Lille Toonix for børn mellem 3-6, Store Toonix for børn mellem 6-12 og Film Toonix med film for hele familien.

©2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Læs mere om Toonix

På Toonix finder et stort udvalg af de bedste serier for børn - både klassikere fra da far dreng og helt nye børneserier. Blandt nogle af titlerne finder i blandt andet Mumitroldene, Pingu, Alfons Åberg, Tom og Jerry, Postmand Per, PowerPuff Pigerne, Ben 10 og Eventyrtid.

Toonix byder også på et bredt udvalg af film for hele familien. På Toonix kan i f.eks. se Den magiske legetøjsbutik, Teenage Mutant Ninja Turtles, Arthur og Minimoyserne, Hjælp! Jeg er en fisk og samt en lang række andre film.

Toonix’s populære serier og film kommer selvfølgelig med danske stemmer, men i kan også se programmerne med finsk, svensk, norsk eller engelsk tale.

For at tilgå Toonix skal du blot logge ind på din HBO Nordic-konto og følge linket til Toonix-platformen. Med forældrekontrol kan du opsætte en valgfri pinkode, som du skal bruge for at til at skifte mellem Toonix og platformen for voksne. På denne måde har de små kun adgang til børnevenlige film og serier.

Se HBO Nordic på alle dine skærme

Udover at du kan se HBO Nordic på din tv-skærm, kan du selvfølgelig også se alle de gode film
og serier på mobil, tablet og pc. Så har du altid masser af god underholdning med på farten
– uanset hvor du befinder dig i Danmark eller EU.


Læs mere her

Andre titler du kan se på HBO Nordic

The Handmaid’s Tale

“The Handsmaid’s Tale” er en nyhed fra HBO Nordic. Denne nye serie havde første gang premiere på HBO Nordic i april 2017. Bag serien er den den amerikanske producer Bruce Miller, og serien er baseret på en bog af samme navn skrevet af den canadiske forfatter Margaret Atwood. Serien portrætterer et dystopisk samfund i den nærmeste fremtid, hvor fertiliteten er faldet drastisk pga. seksuelt overførte sygdomme og miljøforurening. Dette kaos giver vej for den totalitære og ekstremt kristne regering, Gilead, at komme til magten. Nu drives samfundet af magtsultne lederer og et militært regime. “The Handmaid’s Tale” er en serie, hvor de kvindelige karakterer er særligt udsatte og ofte havner i problemer.

I seriens dystopiske univers må kvinder hverken arbejde, eje land, kontrollerer penge eller læse. Selvom fertiliteten er faldet drastisk kan nogle få kvinder dog stadig få børn, og disse kvinder kaldes handmaids. Disse handmaids sendes nu ud til elitens hjem og udsættes for voldtægt hvorefter de må føde børn for de magtfulde mænd og deres koner. Denne nye stjernespækkede serie har blandt andet Elisabeth Moss på rollelisten, som du måske husker fra hitserien “Mad Men”.

Elisabeth Moss får selskab af den søde og charmerende Alexis Bledel, som du blandt andet kender fra serien “Gilmore Girls” og filmen “Sin City”. Du kan også se Joseph Fiennes i rollen i rollen som den magtfulde regeringsmand, Fred Waterford. På HBO Nordic kan du se afsnit efter afsnit af sæson 1 af “The Handsmaid’s Tale”. I anmeldelserne af serien har man kunne læse, hvor begejstret alle anmelderne er for denne serie, og i 2018 kan du vente nye afsnit af “The Handmaid’s Tale”.

Twin Peaks

Husker du David Lynchs mesterværk “Twin Peaks” fra 1990? Nu er denne ikoniske kult-serie tilbage med en splinterny sæson på HBO Nordic. Gense Agent Dale Cooper, Sheriffen Harry S. Truman, Bobby Briggs, Audrey Horne, Shelley Johnson, Dr. Jacoby, The Log Lady og mange mange flere. HBO har samlet en perlerække af de bedste karakterer til en kæmpe reunion, så du igen kan nyde Twin Peaks fantastiske samfund.

Da “Twin Peaks” 1. sæson så dagens lys i 1990 kunne seerne se med, når den utrolig talentfulde FBI-agent, Dale Cooper, måtte rejse fra storbyen og tage ud for at hjælpe politiet i den lille flække, Twin Peaks, med at opklare mordet på den populære og elskede studine Laura Palmer. Selvom Twin Peaks er en lille flække er byen langt fra kedelig. Agent Cooper lærte hurtigt at i Twin Peaks kunne man aldrig være sikker. Byen var ramt af meget mystiske begivenheder, og ligeledes kunne man i Twin Peaks også møde mennesker, der ikke altid kunne prale af at være guds bedste børn. Nu er serien tilbage og du kan igen rejse med når Agent Dale Cooper drager tilbage til Twin Peaks.

I den nye sæson 3 af “Twin Peaks” tager Mark Frost og David Lynch dig med på Agent Dale Coopers rejse tilbage til Twin Peaks, og som regel er det en rejse ingen ved, hvor vil fører hen, men du er garanteret at rejsen er både vidunderlig og mærkelig. Agent Dale Coopers motto er, at du hver dag skal give dig selv en gave. Med HBO Nordic kan du give dig selv den gave, at se de nye afsnit af “Twin Peaks”. Sæt dig tilbage med en pokkers god kop sort kaffe, et stykke blåbærtærte eller en donut og lad dig rive med når den nysgerrige Agent Dale Cooper drager tilbage til Twin Peaks. Og ja, selvfølgelig bliver hvert afsnit skudt i gang med den velkendte og ikoniske intro-melodi vi alle elsker fra 1990ernes afsnit af “Twin Peaks”!

Big Little Lies

Denne spændingsfulde serie er bygget op med samme fortællestil, som du kender fra “True Detective”, hvor mordsagen efterforskes gennem flashbacks og afhøringer af seriens karakterer. Gennem afhøringer og flashbacks lærer du byens karakterer at kende. Du får historien om hvordan de to rige kvinder Madeline og Celeste lever i tilværelsen som mødre, og hvordan de begge tager imod byens nye ansigt, Jane, som er singlemor.

I serien får du en nervepirrende og gribende historie om tre mødre og deres liv med børn og mænd. Madeline, Celeste og Janes liv ser måske perfekte ud på overfladen, men tager du et smugkig bag ligusterhækken finder du hurtigt skeletter i skabene. Affærer, voldtægt, hustruvold og andre hemmelige problemer gemmer sig bag den perfekte familieidyl. Serien er skrevet af David E. Kelley med inspiration fra bogen “Big Little Lies” af Liane Moriarty.

Blandt seriens medvirkende finder du nogle af USAs største skuespillere som Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley og Alexander Skarsgaard. På HBO Nordic kan du se med i dette mørke komediedrama, hvor du vil falde for seriens karakterer og deres rørende livshistorier. Alle seriens 7 afsnit er tilgængelige, så du kan roligt læne dig tilbage og tage med til Californien med Madeline, Celeste og Jane.

Knightfall

Knightfall er en historisk dramaserie på HBO Nordic baseret på de ikoniske tempelriddernes forfølgelse og fald i 1300-tallet, da den franske konge Filip d. 4 beordrede at tempelridderne skulle arresteres.

Med rødder tilbage i 1100-tallet har tempelridderne været med til nogle af historiens største og ikoniske salg i deres kamp for det kristne kongerige. Tempelridderne fik gennem årene etableret stor militær og økonomisk magt, og var ikke altid lige populære hos konger og adelige i Europa. Især den franske kong Filip d. 4 var i stor gæld til tempelridderne og så fordelen i at få ordene af vejen.

D. 13. oktober 1307 beordrede den franske kong Filip d. 4, at tempelridderne skulle arresteres og i den nye serie Knightfall på HBO Nordic kan du følge med i den storslåede og spændende historie om tempelriddernes forfølgelse.

I den nye tv-serie Knightfall kan du følge lederen Sir Landry og alle de andre tempelriddere i Paris i 1300-tallet, hvor de forfølges af den franske konge. Det hele bliver endnu mere spændende da rygtet kommer frem om, at den hellige gral er dukket op.

Knightfall er en ekstremt velproduceret serie med storslået middelalderlig scenografi, som du f.eks. kender fra den populære serie Game of Thrones. Det spændingsfyldte plot med massere af nervepirrende kampscener og følelsesladede øjeblikke giver underholdning til alle i familien. Er du til kærlighed eller kamp? Med Knightfall rullende over skærmen kan alle være med.

Serien er skrevet af Don Hardfield og Richard Raynar og er oprindeligt produceret for den amerikanske tv-kanal History, men du kan se den i Danmark på HBO Nordic’s online streaming-tjeneste.

På rollelisten finder du nogle af de bedste og mest talentfulde skuespillere. I rollen som tempelriddernes leder Sir Landry kan du se Tom Cullen, som du f.eks. kender fra serier som Downtown Abbey og Black Mirror. Du kan også se den talentfulde Sabrina Bartlett, som også har haft roller i populære serier som Game of Thrones og Doctor Who.

Følg den spændingsfyldte tv-serie Knightfall, hvor du episode efter episode kan følge tempelriddernes jagt efter den hellige gral, mens den franske konge sætter sig for at få dem af vejen.

Med et HBO Nordic login fra YouSee kan du se 1. sæson af Knightfall på HBO Nordic’s streaming-tjeneste, som havde premiere d. 6 december 2017.

Game of Thrones

Det er på HBO Nordic, at du kan følge den ultra populære serie Game of Thrones. Game of Thrones fra HBO har taget hele verden med storm, og spørger du rundt i de danske hjem er denne serie bestemt blandt favoritterne. Game of Thrones er en serie, der kan samle hele familien foran skærmen og du kan selvfølgelig se alle seriens episoder med danske undertekster.

Game of Thrones er en af de serier man skal se på HBO Nordic, hvis man er vild med fantasy, storslåede kampscener og et gennemarbejdet og fængende plot. I Game of Thrones bliver du taget på en spændende og medrivende rejse til et fantastisk middelalderunivers, hvor alt kan ske. Game of Thrones trækker i høj grad på fantasy-genren, og i serien møder du blandt andet drager og andre overnaturlige væsener.

Game of Thrones er en af de mest anbefalede serier på HBO Nordic og er skrevet med idé fra bestseller-bogen A Song of Ice and Fire, og skildrer en lang række magtkampe mellem forskellige huse og grupperinger i kampen om byen King’s Landing med den ikoniske jerntrone.

I Game of Thrones møder du blandt andet Lannister-familien og Stark-familien med John Snow som den “uægte” søn, der er født uden for ægteskabet mellem Ned Stark og Catelyn Tully.

I serien møder du også den smukke Daenerys Targaryen, som bliver foræret tre drageæg i 1. sæson af Game of Thrones.

Game of Thrones er en af de serier på HBO Nordic, der har opnået en stor fanbase over hele verden. Seriens mange afsnit udspiller sig i det komplekse og gennemarbejdede middelalderunivers med et fængende plot.

Sæson efter sæson kan du følge med i denne serie, og plottet er spækket med dramaer, intriger og stridigheder, der udspiller sig mellem seriens store og gennemførte karaktergalleri.

Se med i Game of Thrones og bliv hevet direkte ind i det fantastiske middelalderunivers. Hver eneste episode af Game of Thrones er spækket med spændingsfyldt underholdning, og du vil elske serien for det komplekse og gennemtænkte plot, det store karaktergalleri og det flotte sceneri med middelalder-kostumer og skarpe optagelser i storslåede omgivelser.

Med et HBO Nordic abonnement fra YouSee kan du se alle 7 sæsoner af Game of Thrones på HBO Nordic’s online streaming-tjeneste. Første afsnit af sæson 7 af Game of Thrones havde premiere d. 16. juli 2017 på HBO Nordic.

Supergirl

På HBO Nordic kan du se den populære tv-serie Supergirl, hvor du kan følge superheltinden, som er en af de sidste overlevende fra planeten Krypton. Supergirl er en af de ikoniske superheltinder fra DC Comics. Supergirls forældre sendte hende væk fra planeten Krypton sammen med sin fætter Superman lige før den sprang i luften.

Siden Supergirl landede på jorden har hun gemt sine superkræfter for omverdenen, men en dag bliver hun tvunget løfte sløret og lade verden se, hvilke superkræfter hun gemmer bag facaden. På HBO Nordic kan se med når Supergirl må lære at agerer i rollen som jordens heltinde.

Du kender sikkert Supergirl fra et utal af klassiske film og tegneserier, men nu er hun altså tilbage i denne underholdende og actionfyldte tv-serie. I rollen som Supergirl kan du se den karismatiske Melissa Benoist, som du bl.a. kender fra populære serier som Glee og Homeland og ikke mindst fra filmen Whiplash, som har fået suveræne anmeldelser og vundet et utal af priser. På rollelisten finder du også den berømte amerikanske skuespiller Calista Flockhart, som du måske husker fra den ikoniske tv-serie Ally, hvor hun spillede den charmerende og til tider håbløse romantiker Ally McBeal.

Supergirl er skrevet af Ali Adler, Greg Berlanti og Andrew Kreisberg. Både DC Entertainment og Warner Bros har været med til at producere serien og det kan virkelig mærkes når de storslåede scener med vilde animationer ruller over skærmen. Se med afsnit efter afsnit når Supergirl redder et passagerfly fra at styrte ned ind i en bro, eller når hun bekæmper en lang række luskede superskurke, der huserer og skaber uorden på jorden. Supergirl er en ekstremt velproduceret serie, der blander en tag-selv-pose af action, kærlighed og humor. I løbet af seriens afsnit kommer du tættere på Supergirls personlige og professionelle liv. Du følger Supergirl i sjove, sørgelige og underholdende hverdagssituationer, hvor hun må balancere i rollen som en helt almindelig kvinde og hele jordens Supergirl.

Supergirl sæson 3 havde premiere d. 9. oktober 2017 og du kan få adgang til at se populære serie på HBO Nordic streaming-app.

Marvel Runaways

Hvad ville du gøre, hvis du opdagede, at dine forældre i virkeligheden var superskurke? I serien Marvel’s Runaways møder du de seks teenagere Nico, Karolina, Molly, Chase, Alex og Gertrude der opdager, at deres forældre i al hemmelighed rent faktisk er medlemmer af superskurkelogen The Pride.

En aften da Nico, Karolina, Molly, Chase, Alex og Getrude alle er samlet hos Alex’s forældre opdager de en et hemmeligt rum i Alex’s hus. Efter at have fået adgang til det hemmelige rum afslører de seks teenagere deres forældre i at være superskurke i gruppen The Pride.

Nico, Karolina, Molly, Chase, Alex og Gertrude er langt fra curling-børn. Da gruppen opdager, at deres forældre danner superskurkelogen The Pride, er de seks teenagers tilværelse så farlig, at de må løbe hjemmefra og stå på egne ben i en ny og lærerig tilværelse på flugt fra deres superskurkeforældre.

I seriens første sæson følger vi teenagegruppen i deres nye tilværelse på flugt fra deres superskurkeforældre. Seriens første 10 afsnit er spækket med drama, intriger og følelsesladede øjeblikke, når teenagegruppen forsøger at lære, hvem de er og hvordan de skal begå sig i deres nye tilværelse, hvor de ikke længere kan regne med at være beskyttet under deres forældres vinger.

Serien er skrevet de talentfulde producerer og manuskriptforfattere Josh Schwartz og Stephanie Savage, som blandt andet står bag den ikoniske hitserie The O.C. Foruden et talentfuldt og professionelt hold bag serien er Marvel’s Runaways også spækket med en række unge og talentfulde skuespillere. Seriens seks hovedroller bliver portrætteret af Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer og Gregg Sulkin.

Marvel’s Runaways er blandt de bedste serier på HBO Nordic fra 2017. Seriens 3 første episoder havde premiere d. 21 november 2017 og er oprindeligt produceret for den amerikanske streaming-tjeneste Hulu. I Danmark kan du følge med i serien med adgang til HBO Nordic streaming-app gennem YouSee.

Shannara Chronicles

På HBO Nordic er der massere af godt indhold og underholdning for alle, der ikke kan få nok af velproducerede film og serier med fiktive universer spækket med adventure, fantasy og spænding. Foruden serier som Game of Thrones, Westworld, Vikings , The Walking Dead og en lang række andre populære serier kan du se The Shannara Chronicles, hvor du bliver revet ind i en fantastisk og gribende verden fyldt med spændingsfyldte øjeblikke og vilde kampscener med overnaturlige væsner i et imponerende og fængende fantasy-univers.

Tv-serien udspiller sig i Four Lands, hvor dæmoner er sluppet løs og huserer The Elfstones of Shannara. Nu må Will, Amberle og Eretica tage på en rejse langt fra hjemmets trygge rammer for at sætte en stopper for de løsslupne dæmoner.

Four Lands er en utrolig verden fuld af faretruende væsner. Lige fra første afsnit må Will, Amberle og Eretica kæmpe mod dæmoner, trolde og andre overnaturlige væsner.

Serien er baseret på bøgerne The Elfstones of Shannara fra 1980’erne af Terry Brooks, som selv har været med bag kulisserne under optagelserne af denne nye serie, der havde premiere i 2016.

Alt Indhold på HBO’s streaming-tjeneste er særligt kendt for deres velproducerede serier med ubeskriveligt flot og gennemført sceneri. The Shannara Chronicles er ingen undtagelse. Serien og optaget i New Zealands smukke natur, og det er umuligt ikke at blive draget af seriens flotte billeder og gennemførte sceneri.

Med et HBO Nordic abonnement fra YouSee kan du læne dig tilbage, trykke play og lade dig rive med i The Shannara Chronicles utrolige fantasy-univers. På HBO Nordic’s streaming-tjeneste får du adgang til alle afsnit af sæson 1 og sæson 2 af Shannara Chronicles.

Westworld

Der gik ikke længe fra “Westworld” havde premiere oktober 2016 til den blev et kæmpe hit. “Westworld” er baseret på filmen af samme navn fra 1973. I en blanding af sci-fi og western får du med “Westworld” en enestående serie med et spændingsfyldt og fængende plot. I denne serie bliver du inviteret med til Westworld. Westworld er en forlystelsespark, hvor almindelige mennesker kan betale for at komme ind og opleve et det vilde vesten.

I Westworld er alt tilladt - du kan skyde med pistoler, gå på bar eller udforske vildnisset. Alt dette sker i selskab med forlystelsesparken værter, som er robotter udstyret med kunstig intelligens og udviklet til at give gæsterne en autentisk tur i det vilde vesten. Westworld er stedet hvor forlystelsesparkens gæster kan slå sig løs og give efter for alle deres lyster helt uden konsekvenser. Robotterne er skabt med dybdegående baggrundshistorier og en robusthed der gør, at de kan holde til gæsternes vilde færden og faretruende appetit i den kunstige verden. I løbet af seriens episoder møder blandt andet Westworlds robotter, deres skaberer og de gæster der hver dag betaler i dyre domme for at slå sig løs i Westworlds vilde omgivelser.

Mød blandt andet den ældste aktive robot i Westworld, Dolores, som er programmeret til at se det smukke i livet. Du kan også møde robotten Maeve, der er bordelmutter i Westworld. Sidst men ikke mindst kan du også møde Westworlds stamgæst, The Man in Black, som har besøgt forlystelsesparken i mere end 30 år. Blandt seriens medvirkende finder du nogle af de største amerikanske skuespillere såsom Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright og Ed Harris. Som noget helt særligt har Danmark også sat sit helt eget præg på denne storserie med Sidse Babett Knudsen i rollen som Theresa Cullen, som er senior manager af Westworld.

I denne serie kommer du med på en spændingsfyldt rejse til Westworld. Se med og find ud af, hvad sker der når forlystelsesparkens værter begynder at udvikle en intelligent bevidsthed på lige fod med menneskers, og find ud af om Westworlds tekniske afdeling kan holde styr på de værter de skaber til den famøse forlystelsespark. Lige nu ligger sæson 1 af “Westworld” klar på HBO Nordic, og du kan glæde dig til 2018, hvor sæson 2 af “Westworld” har premiere.

Billions

På HBO Nordic kan du se serien “Billions”, hvor den ubarmhjertige amerikanske advokat Chuck Rhodes sætter sig for at få den magtfulde men korrupte inverstingsmand, Bobby “Axe” Axelrod ned med nakken. I “Billions” kommer du med til New Yorks finansverden, hvor Chuck Rhodes kæmper for at afsløre Bobby “Axe” Axelrods korrupte eskapader. I denne serie følger du politiske magtkampe i New Yorks finansverden.

Det er ikke nemt at få Bobby Axelrod ned med nakken. Bobby er nemlig en prominent milliardær, der har formået at opbygge en pæn facade udadtil, som manden der ved hjælp af hårdt arbejde, har opnået en kæmpe økonomisk succes og tilmed donerer en stor sum penge til velgørenhed. Bobbys prominente ry kommer også af, at han har overlevet angrebet på World Trade Center d. 11. september 2009. Hvad offentligheden ikke ved er, at der bag den generøse rigmands-facade gemmer sig en korrupt mand, der kommer frem ved bestikkelse og andre ubarmhjertige metoder. Der er fare på færde når Chuck Rhodes sætter sig for at afsløre Bobby Axelrod. Det er nemlig ikke helt nemt at sætte sig imod en af New Yorks mest magtfulde forretningsmænd.

Selv har Rhodes meget på spil og kæmper med et liv i skyggen af sin succesfulde kone og far. Blandt serien medvirkende finder du en række talentfulde skuespillere som blandt andet Paul Giamatti, Maggie Siff og Malin Akerman. Sidst men ikke mindst kan du se Damian Lewis i rollen som Bobby Axelrod, som du måske kender fra hit-serierne “Homeland” og “Band of Brothers”. Se “Billions” og få svar på, om det lykkedes Chuck Rhodes at afsløre den Bobby Axelrods korrupte adfærd i New Yorks finansielle verden. På HBO Nordic kan du se både sæson 1 og sæson 2 af denne populære serie.

Vikings

Vikings er blandt de bedste serier på HBO Nordic. Lige siden seriens første sæson, der udkom i 2013, har Vikings været en stor international succes, og tv-serien har især fået rigtig meget opmærksomhed i Danmark og resten af Skandinavien pga. dens plot, der udspiller sig i Skandinaviens ikoniske vikingetid.

Den legendariske vikingehelt Ragnar Lothbrok drømmer om at rejse mod øst og plyndre for at blive rig. I Vikings følger vi Ragnars livsfortælling, hvor vi blandt andet møder de ikoniske helte og heltinder som Dronning Aslaug, Thora Borgahjört, Floki, Lagertha og mange flere.

Manden bag serien er den engelske producer Michael Hirst, der også står bag den populære serie The Tudors, som har vundet en række prestigefulde priser. Vikings er produceret for den Canadiske tv-kanal History og er baseret på sagaerne om Ragnar Lothbrok, der fortæller historiens om Ragnars liv, der er præget af magtrelationer og voldsomme stridigheder.

Siden Vikings første sæson havde premiere har den været en kæmpe succes. Serien er blevet rost til skyerne i en lang række anmeldelser og er også blevet en kæmpe seer-succes - både i Danmark og i udlandet.

Vikings er produceret med det flotte og storslåede sceneri, som kendetegner film og serier på HBO Nordic. Vikings er en serie, der tilbyder underholdning til hele familien. Det fængende plot bliver kun bedre af, at serien har nogle af den bedste internationale skuespillere i rollebesætningen.

Du kan bl.a. se den engelske skuespiller Jonathan Rhys Meyers i rollen som den engelske biskop Heahmund og den australske skuespiller Travis Fimmel i rollen som Ragnar Lothbrok. I rollen som Floki kan du se den svenske skuespiller Gustav Skarsgård, som også spiller med i den populære HBO-serie Westworld.

2017 er året for den seneste sæson 5 af Vikings, og du kan følge med i sæson 5 med et HBO Nordic login fra YouSee. I sæson 5 kan du gense de legendariske vikinger og følge deres magtkampe. Foruden et gensyn med Ragnar Lothbrok og co. tager sæson 5 af Vikings dig også med til det ikoniske rige Asgård.