Underholdning skruet op på Max

HBO Max er en drøm for dig, som elsker underholdning! Her får du masser af serier i verdensklasse, de nyeste storfilm og et kæmpestort børneunivers. Du får kort sagt den bedste underholdning for hele familien. Der er selvfølgelig stadigvæk favoritserier som 'Game of Thrones®', 'Chernobyl' og 'Venner', og du kan finde nye yndlingsserier som 'Succession' og 'Euphoria'. Derudover får du også nye blockbustere til hjemmebiografen som 'Barbie' og 'The Batman'.

Vælg HBO Max

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

YouSee Play er tv med total valgfrihed

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Serier i verdensklasse, nye storfilm og sjov for børnene

Er du til store dramaserier, nye biografhits eller noget til familiens yngste? Uanset hvad, har vi noget til dig. Her kan du se lidt af det store udvalg af underholdning, du får med HBO Max.

Store titler direkte fra biografen og hjem i stuen

Du skal ikke længere vente tålmodigt på, at storfilmene i biografen også kan nydes derhjemme. Med HBO Max er de store filmtitler fra Warner Bros klar til at blive streamet allerede 45 dage efter biografpremieren. Popcornene må du dog selv klare.

Se HBO Max på alle dine enheder

Tag HBO Max med dig med HBO Max-appen

Du kan se al den fantastiske underholdning fra HBO Max med din HBO Max-app. På den måde kan du altid se dine favoritserier eller de nye storfilm på din mobil, pc eller tablet. Og har du Chromecast eller Apple TV, så er det også nemt at se HBO Max på din tv-skærm.

Du har dog ikke mulighed for at se HBO Max på din tv-boks fra YouSee, og indholdet vil heller ikke være tilgængeligt på YouSee Play-appen eller på play.yousee.dk.

Anbefalinger - det skal du se på HBO Max

HBO Max er som skabt til dig, som elsker serier i verdensklasse.

Game of Thrones

Alle sæsoner

True Detective

Alle sæsoner

The Last of Us

En sæson

Fargo

Alle sæsoner

Venner

Alle sæsoner

Succession

Alle sæsoner

Sex and the City

Alle sæsoner

Euphoria

Alle sæsoner

The Sopranos

Alle sæsoner

Flere brugere på samme tid

Du kan streame film og serier fra HBO Max på 3 enheder ad gangen med HBO Max-appen. Så kan de voksne se en film i stuen, mens de små hygger med en af de mange underholdende børneserier. Du får også op til 5 personlige brugerprofiler, så I hver især kan holde styr på jeres favoritserier og få anbefalinger, som passer til jer.

Anbefalinger - Storfilm til hjemmebiografen

Barbie

Se eller gense det lyserøde film-fænomen

Blue Beetle

Mød din nye favorit teen-superhelt

The Nun II

Den dæmoniske nonne er tilbage

Magic Mike's Last Dance

Den sidste dans med Mike Lane

Meg 2: Dødens dyb

En ny giga-haj er på rov

The Batman

Den mørke superhelt i nye klæder

Anbefalinger - det bedste indhold til børn på HBO Max

Få masser af underholdning til familiens yngste og til de barnlige sjæle.

Space Jam: A New Legacy

Kom med til intergalaktisk basketopgør

Eventyrtid

Tag på eventyr med Finn og Jake

Ben 10

Hvem vil du vælge?

Looney Tunes

Gamle favoritter på nye eventyr

Scooby-Doo

Opklar de sjove mysterier

Teen Titans Go

Superheltenes sjove unge år

Bland HBO Max ind i din tv-pakke - det tager 2 min.

Du vælger selv, hvilke kanaler og streamingtjenester, der skal være i din tv-pakke. Og du kan bruge din YouSee Play-app eller din tv-boks til at blande.

  1. Åbn din YouSee Play-app eller tænd din tv-boks

  2. Vælg Indstillinger i menuen

  3. Klik på Tilføj kanaler og streamingtjenester

  4. Vælg de kanaler og streamingtjenester, du vil have

Værd at vide om HBO Max

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

HBO Max er en streamingtjeneste, hvor du får de største film- og serie-titler fra Warner Bros., HBO, DC Comics, Cartoon Network og meget mere.

Hvad end du er til krimiserier, komedieserier, nye storfilm fra Hollywood eller på jagt efter børneunderholdning, er du sikret mange timers underholdning med HBO Max som en del af din tv-pakke.

Du kan vælge HBO Max igennem YouSee, hvis du har en tv-pakke med YouSee Play. Du kan vælge HBO Max her.

Vil du læse mere om YouSee Play?Du skal bruge HBO Max-appen eller gå på hbomax.com for at se din underholdning fra HBO Max. Du kan hente HBO Max-appen til din mobil, tablet og udvalgte Smart TV. Har du et Apple Tv eller Chromecast, så kan du også se HBO Max på din tv-skærm.

Du kan dog ikke bruge din tv-boks fra YouSee til at se HBO Max, og indholdet vil heller ikke være tilgængeligt på YouSee Play-appen eller på play.yousee.dk.

HBO Max og Netflix er to forskellige streamingtjenester med forskellige film og serier. På Netflix kan du se 'The Crown', 'Black Mirror' og ’Stranger Things’. På HBO Max kan du se 'Game of Thrones', 'The Handmaid’s Tale' og nye storfilm. Ja, valget er svært.

Men vi har gode nyheder. Hos YouSee behøver du faktisk slet ikke at vælge. Med YouSee Play kan du nemlig skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, som du ønsker. Med YouSee Play kan du have Netflix den ene måned og HBO Max den næste.