6 lette trin til at installere dit WiFi Router D6 via Fiber

Vent med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Din ordrebekræftelse har du fået på mail eller brev.

Det skal du bruge nu

Wi-fi Router D6

Strømforsyning

Rødt kabel

Det skal du bruge i nogle tilfælde

RJ11 Kabel
2 kabler til bredbåndstelefoni. Hvis du skal installere bredbåndstelefoni, så gå ind på yousee.dk/telefoni.

Gennemgangsstik
Skal du bruge, hvis du har et almindeligt telefonstik.

Netværkskabel
Netværkskabel bruges, hvis computer skal tilkobles uden wi-fi.

Telefonkabel

Ekstra kabel til bredbåndstelefoni

Installer dit nye YouSee-modem

1. Find fiberboksen i dit hjem.

Fiberboksen kan se anderledes ud end på tegningen. Tjek, at fiberboksen er tilsluttet strøm og er tændt.

1. Forbind din fiberboks med din wi-fi-router.

1. Sæt strøm til din wi-fi-router. Og tænd på on/off-knappen på bagsiden af wi-fi-routeren.

1. Tjek internetlampen på din wi-fi-router.

Når internetlampen lyser konstant, er du klar til at gå videre til næste trin.

Hvis ikke lampen lyser konstant efter 10 minutter, kan du prøve at sætte det røde kabel i en anden indgang i fiberboksen.

1. Find oplysningerne om dit nye wi-fi.

På bagsiden af din wi-fi-router finder du:

• Wi-fi-navn

• Wi-fi-kode

Disse skal du bruge for at oprette forbindelse til dit nye wi-fi.

1. Åbn din computer, tablet eller smartphone, og opret forbindelse til dit nye wi-fi.

Vil du tilslutte en enhed uden wi-fi? Brug det netværkskabel, der følger med i kassen. Du skal slutte kablet til din wi-fi-router.

Tre tips til at optimere dit wi-fi

1. Placér dit modem centralt og gerne så højt som muligt i rummet.

2. Placér helst ikke dit modem i nærheden af udstyr, der kan forstyrre - fx mikrobølgeovn, trådløse telefon, babyalarm og lignende.

3. Hent Mit YouSee-appen og brug funktionen "Optimér dit trådløse netværk".

Brug for hjælp?

På yousee.dk/hjaelp har vi samlet et hjælpe univers, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål, men du kan også vælge at ringe til os.