Aktiver sleep timer i YouSee Musik-appen

Du kan aktivere sleep timer i YouSee Musik-appen, så musikken stopper efter et bestemt tidsinterval.

1. Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen.

Tryk på sangen i afspilleren i bunden af skærmen
  1. Tryk på sleep timer-ikonet i øverste højre hjørne.

Tryk på sleep timer-ikonet i øverste højre hjørne.
  1. Vælg, hvor længe der skal gå, før musikken stopper.

Vælg det tidsinterval, du ønsker musikken skal stoppe efter.
  1. Nu er der et banner i bunden af skærmen, som viser, hvor længe der er til, musikken stopper. Timeren begynder først at tælle ned, når du afspiller musik.

Når du har valgt et tidsinterval, vil du kunne se et banner i bunden af skærmen, som viser, hvor lang tid der er til, at musikken stopper. Timeren begynder først at tælle ned, når du afspiller musik.
  1. Du kan altid afbryde sleep timer ved at trykke på banneret i bunden af skærmen og vælge Fra.

Du kan altid afbryde sleep timer ved at trykke på banneret i bunden af skærmen og vælge Fra.