Banke På til telefoni

Banke På er en funktion, der gør dig opmærksom på nye, indkommende opkald, hvis du er i gang med et andet opkald. Er der nogen, der ringer, mens du allerede taler i telefon, vil du høre korte bip i telefonen.

Når du hører bip-tonen for en ny, indgående samtale, har du tre muligheder:

• Du kan parkere din igangværende samtale og så besvare det indkommende opkald. Herefter kan du skifte mellem de to opkald ved at taste R.

• Du kan afslutte din igangværende samtale inden for 90 sekunder, og herefter besvare den indkommende samtale.

• Du kan ignorere det indkommende opkald og fortsætte den igangværende samtale.

For at du kan bruge Banke På, skal din telefon have en R-tast.

Sådan benytter du Banke På-funktionerne

Hvis du gerne vil bruge funktionen Banke På, skal du taste nogle koder på din telefon. Koderne tastes, ligesom hvis du skal ringe op til et almindeligt telefonnummer.

Bruger du en trådløs telefon, skal du først taste koden – herefter skal du trykke på ring op-knappen.

1. Før vi kan flytte dit nummer og/eller dit bredbånd over til os, skal du udfylde og underskrive den fuldmagt, du modtager, og sende den retur til os. Får du fuldmagten på mail, underskriver du ved at trykke på besvar-knappen i dit mail-program og indlede dit svar med JA.

2. Når vi modtager fuldmagten, går vi i gang med overførslen. Er der oplysninger, vi mangler, ringer eller skriver vi til dig.

3. Du modtager først en ordrebekræftelse fra os, når din nuværende udbyder har godkendt overførslen. Flytter du både telefoni og bredbånd, modtager du typisk to ordrebekræftelser – én for hvert produkt. Og det er ikke sikkert, at overførslen sker samme dag.

4. Der kan gå op til 30 dage, fra du modtager din ordrebekræftelse, til dit nummer og/eller dit bredbånd er overført.

5. Vil du også at skifte tv-udbyder, skal du kontakte din nuværende udbyder for at opsige dit abonnement. Så kan vi bagefter hjælpe dig med at oprette et nyt hos os.

1. Løft røret.

2. Tast # 43 # (firkant-fire-tre-firkant).

3. Vent på stemmen i røret – den bekræfter, at funktionen er slået fra.

4. Læg røret på.

1. Løft røret.

2. Tast * # 43 # (stjerne-firkant-fire-tre-firkant).

3. Vent på stemmen i røret – den fortæller dig, om funktionen er slået til eller fra.

4. Læg røret på.

1. Tast R.

2. Vent på klartone.

3. Tast 1.

1. Tast R.

2. Vent på klartone.

3. Tast 0.

1. Tast R.

2. Vent på klartone.

3. Tast 2.