Sådan deaktiverer du sikkerhedspakken

Deaktiver YouSee SikkerhedspakkeSkift valg

OBS: Denne guide er til dig, som skal deaktivere sikkerhedspakken købt efter 11.06.2017.

Sådan deaktiver du sikkerhedspakken

1. Vælg Deaktiver og tryk derefter på Godkend.

Bemærk, at beskyttelsen nu er slået fra, og vi fraråder derfor at du logger på netbank, samt andre tjenester hvor der kræves et login.

1. Først åbner du YouSee Sikkerhedspakke

2. Klik på Værktøjer og vælg Deaktiver alle sikkerhedsfunktioner

Sådan aktiverer du sikkerhedspakken

1. Vælg Antivirus og tryk derefter på Aktiver.

Generel tilladelse af websteder og applikationer

Hvis YouSee Sikkerhedspakke blokerer for et enkelt websted eller en applikation, kan man med fordel tillade det enkelte websted, i stedet for at deaktivere alle funktioner i sikkerhedspakken.

På billedet har vi, som test, afvist Yousee.dk, og vi bliver derfor mødt af den viste meddelelse.

Websteder

Klik på Tillad websted eller gå via Værktøjer og vælg Tilladte og afviste websteder, hvor du manuelt kan tillade og afvise websteder.

Applikationer

Vælg App- og filstyring, hvorfra det er muligt, at tillade en applikation der bliver blokeret af sikkerhedspakken.