Ring med hemmeligt nummer fra fastnettelefon

Når du ringer fra din fastnettelefon, er dit telefonnummer som udgangspunkt synligt for den, du ringer til.
Her på siden får du hjælp til, hvordan du skjuler dit telefonnummer permanent – eller ved et enkelt opkald.

Tast * 7 4 * (stjerne-syv-fire-stjerne), inden du taster det nummer, du vil ringe til.

Nu kan den du ringer til ikke se dit telefonnummer.

Før du kan bruge funktionen, skal du bestille den hos vores kundeservice. Det koster ikke noget.
Når vi har aktiveret det for dig, kan dem du ringer til ikke se dit telefonnummer.

Hvis du gerne vil have, at dit telefonnummer skal vises ved et enkelt opkald, skal du taste * 7 5 * (stjerne-syv-fem-stjerne)