Brug YouSee Audio som bluetooth højtaler

Her finder du en guide til at bruge din YouSee Audio som højtaler gennem bluetooth.

1. Slå Bluetooth til på din mobil/tablet.

1. Åbn Indstillinger og vælg Fjernbetjeninger og tilbehør.

Audio_Bluetooth_02
  1. Slå Bluetooth højttalertilstand til, og vælg Tilføj tilbehør.

Audio_Bluetooth_03
  1. Nu søger YouSee Audio efter tilgængelige Bluetooth-enheder. Når den har fundet din enhed, vælger du den på listen.

Audio_Bluetooth_05
  1. Nu anmoder YouSee Audio om Bluetooth-parring. Kontroller, at adgangsnøglen er den samme, der vises på den enhed, du prøver at forbinde med, og tryk på Par

1. Når forbindelsen er fuldført, vil din enhed blive vist på listen over forbundne enheder. Og du kan nu afspille lyd fra din enhed til YouSee Audio.