Favoritmarkér dine musikfavoritter i YouSee Musik

Har du sange eller albums, som du bare må høre igen og igen? Så kan du favoritmarkere dem - og nemt finde frem til dem.

1. Vil du favoritmarkere et helt album, trykker du på hjertet i højre hjørne i albumoverblikket

Tryk på hjertet for at favoritmarkere et helt album
  1. Tryk på de tre grønne prikker, hvis du vil favoritmarkere enkelte numre

Tryk på de tre prikker ud for de enkelte nummer for at favoritmarkere en enkelt sang
  1. Tryk på Favoritmarker

Klik på favoritmarker
  1. Musikken du har favoritmarkeret, finder du herefter under Favoritter i bunden er skærmen

Favoritmarkeringer finder du hvis du klikker på hjertet i bunden af skærmen