Eksporter indhold fra YouSee Webmail

Du kan hente indhold som fx kalender, kontaktpersoner, eller alt indhold fra din webmail ned på din computer. Så kan du importere indholdet over til en anden YouSee webmail.

Før du går i gang:
Log ind i YouSee Webmail og se, om du har et tandhjul i højre hjørne.

1. Klik på tandhjulet øverst i højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger, og vælg Konti i menuen til venstre.

3. Klik på din primære mailkonto.

4. Scroll ned til Eksport, og klik på den grønne knap Eksport.

Filen bliver nu hentet ned på din computer. Herefter kan du importere filen i din nye mailboks.

1. Klik på Indstillinger, og vælg Import/Eksport i menuen til venstre.

2. Vælg under Eksportér, hvad du ønsker at eksportere.

3. Afslut med Eksportér.

Filen bliver nu hentet ned på din computer. Herefter kan du importere filen i din nye mailboks.