Hvad ligger der på Min side på min Cisco tv-boks?

Cisco tv-boks - Min side - dine optagelser og favoritprogrammerSkift valg
  1. Tryk på Menu-knappen på din fjernbetjening.

2. Herefter vælger du Min side med piletasterne og trykker OK på din fjernbetjening.

Lejede film

Under Lejede film, kan du gense de film, du har lejet indenfor de sidste 48 timer.

Favoritter

Under Favoritter finder du de film og serier, du har favoritmarkeret.

Sidst set

Under punktet Sidst set kan du se de film og serier, du har set for nyligt. Så blev du ikke færdig med filmen, kan du altid gå til Sidst set og genoptage afspilningen.