Hvordan nulstiller jeg min Humax YS5000 tv-boks?

Humax YS5000 DSL/FiberSkift valg

Gendan fabriksindstillinger på din tv-boks

Hvis din tv-boks er ustabil, kan det ofte hjælpe at gendanne fabriksindstillingerne på boksen.

Tv-boksen gemmer dine optagelser, selvom du gendanner fabriksindstillingerne.

Sådan gør du:

1. Åbn Indstillinger i menuen

YS5000_Gendan_01
  1. Vælg System og dernæst Gendan fabriksindstillinger

Nu skal du nulstille fjernbetjeningen, så den kan blive tilsluttet igen, når tv-boksen gendannes.

YS5000_Gendan_02
  1. Hold 9 og lydløs-knappen inden på samme tid, indtil power-knappen på fjernbetjeningen begynder at blinke. Så er den nulstillet.

2. Peg nu på tv-boksen med fjernbetjeningen og tryk på OK for at starte gendannelsen.

3. Nu bliver indstillingerne gendannet - og du skal bare følge vejledningen på skærmen.

YS5000_Gendan_03