Har du problemer med at logge ind på Disney+?

Abonnementet Disney+ Standard Med Reklamer kan ikke bruges på YouSee Tv-boksen.

Har du problemer med dit abonnement hos Disney+ - fx hvis du har glemt din adgangskode, så kan du finde hjælp hos Disney+ her.

image

Forkert mailadresse

Har du glemt den mailadresse du bruger til at logge på Disney+ eller har du registreret en forkert mailadresse hos Disney+? Så skal du kontakte Disney+. Du skal oplyse dit kundenummer, det finder du på aktiveringsmailen du fik, da du valgte Disney+ i Bland Selv. Du kan finde kontakt information til Disney+ her.