Har du TV 2 Play i forvejen eller har du tidligere haft?

Har du tidligere haft TV 2 Play, og du har registreret den samme mailadresse hos YouSee, så vil du blive genkendt af TV 2 Play og modtage en mail om, at din bruger er genaktiveret.

Har du et abonnement hos TV 2 Play, (ikke Favorit + Sport), som du bruger. Så skal du selv opsige dit gamle abonnement hos dem, efter du har modtaget en mail fra TV 2 Play om oprettelse af adgangskode.

Har du i dag et Favorit + Sport-abonnement hos TV 2 Play. Så vil abonnement blot blive overtaget af YouSee, og du vil køre videre på den konto, du allerede bruger hos TV 2 Play.