Hvordan ser jeg film og serier fra Disney+?

Sådan ser du Disney+Skift valg

Når du aktiverer dit abonnement til Disney+, så har du adgang til Disney+ på alle de platforme og enheder som Disney understøtter.

Hvor kan jeg se indhold fra Disney+

Du kan kun se indhold fra Disney+, hos Disney+. Opretter du et abonnement gennem YouSee, så får du et separat login til Disney+.

Du får blandt andet adgang til Disney+’s app til iOS og Android, websitet https://disneyplus.com, apps til Samsung og LG Smart TV, Android TV og Apple TV.

Det er muligt at se 4 forskellige programmer på samme tid, og du kan oprette op til 7 profiler hos Disney+.