Kom i gang med Netflix

Kom i gang med NetflixSkift valg

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Netflix, hvis du er ny bruger og vælger Netflix som del af dit YouSee Play eller Bland Selv-abonnement.

Kom i gang med Netflix

1. Åbn Tilføj kanaler & streamingtjenester under Indstillinger på tv-boksen, appen eller pc.

2. Vælg så den udgave af Netflix du vil have.

Oprettelse og aktivering af Netflix-konto via mail fra Netflix

Du modtager 2 mails, når du har tilvalgt Netflix.

1. En mail fra YouSee, som bekræfter, at Netflix nu er en del af din tv-pakke.

2. En mail fra Netflix, med et link til at aktivere Netflix.

Mailen fra Netflix ser sådan her ud, du skal blot følge vejledningen i mailen for at komme i gang.

Netflix Billede 2

Ikke modtaget en mail fra YouSee eller Netflix?

Du skal selvfølgelig tjekke den mailadresse, som du er registreret med hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender din normale information til fra YouSee. Det er også denne mailadresse du vil modtage aktiveringsmailen på.

Husk at tjekke din mappe med spam / junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at kontakte YouSee og få kontrolleret at vi benytter den korrekte mailadresse.