Hjælp til pause, start-forfra og spol via Humax YS500 fjernbetjening

Når du er i gang med at se en film, serie eller en live tv-udsendelse, kan du sætte den på pause, hvis du bliver afbrudt. Du kan også starte de fleste programmer forfra, hvis du gik glip af starten, og spole frem og tilbage i tv-programmer, der ligger i tv-arkivet.

Du åbner afspilleren ved at trykke på OK-knappen. OK-knappen sidder i midten af navigationshjulet på fjernbetjeningen. Så får du vist de kan du se, hvor langt en

De helt basale funktioner du skal bruge beskriver vi her.

Funktioner på din fjernbetjening

1. Afspil/Pause

2. Start forfra

3. Spole frem og tilbage

Pause

Du kan altid sætte en udsendelse på pause, hvis du har behov for det. Du trykker på samme knap igen for at forsætte udsendelsen.

Start forfra

De fleste tv-programmer kan du starte forfra. Så nåede du ikke at se starten af et program, trykker du bare på Start forfra. Så får du det hele med.

Spole frem og tilbage

Du kan altid spole frem og tilbage, hvis der er et klip, du vil se eller gense.

Du kan ikke spole frem i tv-programmer, der bliver sendt på tv lige nu.