eARC på YouSee Audio

eARC på YouSee AudioSkift valg

Vi har desværre ikke telefonisk support på eARC + CEC, men vi vil så gerne hjælpe. Derfor har vi lavet en guide, som vi håber kan hjælpe dig på rette vej.

YouSee Audio understøtter eARC (Enhanced Audio Return Channel). For at eARC virker med YouSee Audio, så skal du:

• Tilslutte det medfølgende HDMI-kabel til den port på dit tv, der er markeret med eARC og til din YouSee Audio.

• Slå eARC til på YouSee Audio og dit tv.

Når eARC på både YouSee Audio og dit TV er slået til, vil lyd fra andre kilder blive afspillet ud igennem YouSee Audio og ikke længere højttaleren i dit TV.

Slå eARC til på YouSee Audio

1. Gå ind i Indstillinger

2. Enhedspræferencer

3. Skærm og lyd

4. HDMI

5. HDMI-CEC

6. Aktiver eARC ved standby

Slå eARC til på dit TV

Har du brug for hjælp til at slå eARC til på dit tv, så skal du gå til producenten af dit tv. Det er nemlig forskelligt fra tv-til tv-model, hvordan man gør.