Hvordan tilslutter jeg min YouSee Streamer?

Hvordan tilslutter jeg min YouSee Streamer?Skift valg

Før du går i gang, skal du have følgende klar:

1. Adgangskoden til dit trådløse netværk
    Hjælp til at finde din kode til dit trådløse netværk

2. Dit YouSee Login, for at komme i gang med YouSee Play-appen
    Hjælp til at finde dit YouSee Login

3. En ledig stikkontakt i nærheden af dit tv.

4. Har du en Google-konto? Så vær klar til at logge ind på streameren med den. Det er dog helt frivilligt.
    Opret en Google-konto her

Brug altid den strømforsyning, du har fået fra os. USB-porten på dit tv leverer ikke strøm nok til at starte streameren.

Sæt streameren til dit TV

1. Forbind streameren med det medfølgende USB-kabel og strømforsyning.

2. Sæt streameren i en HDMI-port på dit tv – helst HDMI 1.

3. Sæt strømforsyningen i en stikkontakt, og tænd for den.

4. Tryk på Tænd/sluk-knappen på streamerens fjernbetjening.

5. Tænd dit tv, og vælg HDMI-porten du satte streameren i (tryk SOURCE, AV eller lignende på tv-fjernbetjeningen).

6. Installationen starter automatisk, og du skal blot følge vejledningen på skærmen.

Under installationen

1. Det første du bliver bedt om, er at forbinde streameren til dit trådløse netværk. Vælg dit trådløse netværk og tast din adgangskode.

Du kan finde hjælp til at finde din adgangskode til dit trådløse netværk her.
    Find din adgangskode til dit wifi her

2. Du bliver bedt om at logge ind med en Google-konto. Det er frivilligt, men giver en bedre oplevelse. Har du ikke en Google-konto, så kan du finde hjælp her til at oprette en her.

3. Log til sidst ind med dit YouSee Login. Har du ikke ét, kan du få hjælp på yousee.dk/mityousee. Det er dit YouSee Login, der giver dig adgang til at kunne se alle dine tv-kanaler og streamingtjenester på streameren.