Hvilke indstillinger er der på Humax TV-boksen?

Her kan du få hjælp til indstillingerne på din tv-boks. Så kan du administrere og personliggøre boksen.

Humax Indstillinger

1. Netværk
    Under Netværk kan du ændre din netværksforbindelse. Du kan forbinde tv-boksen trådløst eller med et netværkskabel til dit bredbåndsmodem.

Læs mere om opsætning med netværkskabel

Læs mere om trådløs opsætning

Billede 1
  1. Kanalsortering
    Du kan sortere din tv-kanaler, så de ligger præcis i den rækkefølge du ønsker. Rækkefølgen gælder både på tv-boksen, web, app og Smart TV.

Billede 2
  1. Forældrekontrol
    Det er muligt at låse adgangen til kanaler på tv-boksen med en kode. Her kan du vælge de kanaler du vil sætte under Forældrekontrol.

Billede 3
  1. Skærm
    Du kan ændre skærmformat og opløsning under Skærm, så du får den bedste oplevelse på dit tv.

Til nyere fladskærms-tv anbefaler vi 16:9-format og 1080p i opløsning. Har du en YS4000 tv-boks og et tv der understøtter Ultra HD, så kan du vælge 2160p (4k/UHD).

Billede 4
  1. Avancerede indstillinger
    Avancerede indstillinger er et punkt, som du formentlig ikke skal bruge for ofte.

Her kan du vælge Gendan indstillinger - hvis der opstår større problemer med boksen. Her kan du sætte din tv-boks tilbage til standardindstillingerne uden at slette alle dine optagelser.

Billede 5
  1. System information
    System information giver dig et hurtigt overblik over tv-boksens tekniske tilstand og specifikationer.

Billede 6
  1. Bland Selv
    Har du et Bland Selv-abonnement, så kan du her få adgang til at skifte ud i dine tv-kanaler og streamingtjenester.

Billede 7
  1. Lyd og lydspor
    I punktet Lyd kan du ændre lydindstillinger, hvis du for eksempel skal bruge surround-sound til dit surround-anlæg.

Vær opmærksom på, at det så vil være dit surround-anlæg, der kontrollerer lydstyrken i stedet for tv-boksens fjernbetjeningen.

Billede 8
  1. Undertekster
    Under Undertekster kan du vælge standardindstillingen for de undertekster du ønsker på dine tv-programmer.

Billede 9
  1. Strømbesparelse
    Under Strømbesparelse vælger du, hvilken sparetilstand tv-boksen skal bruge. Der er to tilstande, og du kan vælge, hvor mange timer, der skal gå, før sparetilstanden slår til.

Lav

Tv-boksen går i let dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser. Vi anbefaler at du benytter denne tilstand, for at få den bedst mulige oplevelse.

Normal

Tv-boksen går i dyb dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser og hente opdateringer automatisk. Denne tilstand kan begrænse tv-boksens funktionalitet og vil betyde en længere opstartstid efter dvale.

Billede 10
  1. Opdater tv-boksen
    Er der kommet en software opdatering til din tv-boks, bliver du altid informeret om det direkte på din tv-skærm.

Vælger du at udsætte opdateringen, kan du altid gå til Opdatér boksen og søge efter den nyeste opdatering.

Du kan også lave en Genstart af tv-boksen her.

Billede 11