Hvordan bruger jeg funktionerne under TV på min Humax TV-boks?

Her kan du se, hvordan du ser tv på boksen. Du finder hurtigt rundt blandt kanalerne i din tv-pakke og det store tv-arkiv.

Klik på Tv

1. Først trykker du på Menu på fjernbetjeningen.

2. Brug piletasten mod højre og klik OK Tv

Billede 1

Udsendelser, der bliver vist i tv lige nu

1. Klik på Mere i bunden, hvis du vil se flere live programmer.

Billede 2

Muligheder for det valgte program

1. Når du har fundet et program du vil se, trykker du på OK på din fjernbetjening.

På siden ser du

• Dine muligheder i forhold til programmet.

• En kort beskrivelse af programmet.

• Er det en serie, du har er gået ind på, får du et overblik over, hvilke udsendelser du kan se i arkivet og hvilke afsnit, der er på vej.

Billede 3

Muligheder for den valgte udsendelse

1. Du har en række muligheder for den udsendelse, du har trykket dig ind på.

• Du kan trykke på afspil-ikonet, for at gå i gang med at se udsendelsen.

• Ikonet under betyder, at du kan starte programmet forfra, hvis du er gået glip af starten.

• Det røde ikon gør, at du kan optage programmet  ved at trykke på OK.

• Hjertet betyder, at du kan favorit-markere programmet. Så kan du altid finde det under Min Side.

• Klikker du på kanalikonet, så får du et overblik over alle de udsendelser, der ligger i arkivet for den pågældende kanal.

Billede 4

Aktuelt & Programmer

Går du tilbage til tv-menuen, finder du to menupunkter øverst på siden.

Aktuelt
Aktuelt er alle de udsendelser, der bliver vist lige nu. Udsendelserne er fordelt i kategorier.

Billede 5

Programmer
Under Programmer finder du alle de udsendelser, der ligger i vores arkiv. De tidligere sendte udsendelser er også fordelt i forskellige kategorier.

Billede 6