Opsæt port forward til WiFi Router D6

WiFi Router D6Skift valg

Vi har desværre ikke support på port forwarding, men vi vil så gerne hjælpe. Derfor har vi lavet en guide, som vi håber kan hjælpe dig på rette vej. Ellers kan du måske finde mere hjælp i vores forum.

Før du går i gang

• Sørg for, at du har alle informationer klar til de porte, der skal omdirigeres til og fra. Informationerne afhænger af dit formål, men kan typisk findes med en internetsøgning, f.eks. ”Playstation port number”.

• Sørg for, at den enhed, du vil omdirigere til, har en fast intern ip-adresse.

Opsæt port forwarding på din WiFi Router D6

1. Skriv 192.168.1.1. i adressefeltet i din browser og tryk Enter.

Billedet viser IP-adressen 192.168.1.1 i browserens søgefelt.
  1. Skriv admin i feltet User, dit Admin password i feltet Password og tryk på login. Dit Admin password står på din router.

Billedet viser routerens loginside. Her ses "User" feltet, hvor du skriver "admin" og "Password" feltet, hvor du skriver routerens admin password.
  1. Tryk på Access Control og scroll ned til Add Rules Manually.

Billedet viser routerens startside, når du er logget ind. Her skal du vælge Access Control.
  1.  Udfyld felterne i vinduet:

1. Description skriver du et navn for din port forward.

2. Service vælger du den relevante tjenestetype.

3. Local IP skriver du din faste, interne IP-adresse.

4. Protocol vælger du TCP eller UDP. Skal det gælde for begge typer, vælger du TCP/UDP.

5. Remote Port skriver du det portnummer, du gerne vil åbne.

6. Local Port Skriver du igen det portnummer, du gerne vil åbne.

Billedet viser routerens opsætningsmenu til port forward.
  1. Tryk på Add og så på Apply for at gemme ændringerne.

Der er nu åbnet for trafik gennem den/de porte, du har valgt.